Onanie šestileté holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
2.5.11 17:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.5.11 17:40
Bajča píše:
Delice,uplně se ztotožňuji s tvými názory.totálně odmítám řeči prostě musela,měla potřebu!!!!!Bože dyť mluvíte o dětech ve školkách!!já bych taky rozhodně spíš vysvětlovala že nato má ještě čas než ji říkala dělej si to ale v pokojíčku :roll: za tohle by mi bylo spíš hamba.

A co bys dělala, kdybys dceru nebo syna nachytala třeba večer v posteli? Přece bys jim neřekla že se to nesmí dělat?

• Citovat
  • Upravit
20885
2.5.11 17:43

už jsem to řekla jasně a rači z tohoto tématu odejdu,fakt se nemíním hádat.každopádně já si nepamatuju že bych v předškolním věku něco takového dělala a jsem fakt ráda že moje dcera zatím takovou potřebu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.5.11 17:46

Bylo by ti hanba, za něco co si dítě nevymyslelo, co nemá nic společného s výchovou, ale je to čirá příroda a pudy??
Co až ti dítě oznámí, že je homosexuál?? Bude ti hanba??
Nedělejme z toho vědu..Dělají to miliony dětí a nic se jim díky tomu nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.5.11 17:46
Bajča píše:
už jsem to řekla jasně a rači z tohoto tématu odejdu,fakt se nemíním hádat.každopádně já si nepamatuju že bych v předškolním věku něco takového dělala a jsem fakt ráda že moje dcera zatím takovou potřebu nemá.

o tom ani nemusíš vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
2.5.11 17:48
Lizbeth píše:
Bylo by ti hanba, za něco co si dítě nevymyslelo, co nemá nic společného s výchovou, ale je to čirá příroda a pudy??
Co až ti dítě oznámí, že je homosexuál?? Bude ti hanba??
Nedělejme z toho vědu..Dělají to miliony dětí a nic se jim díky tomu nestalo..

+1 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.5.11 17:52
Bajča píše:
už jsem to řekla jasně a rači z tohoto tématu odejdu,fakt se nemíním hádat.každopádně já si nepamatuju že bych v předškolním věku něco takového dělala a jsem fakt ráda že moje dcera zatím takovou potřebu nemá.

Mně přijde zvláštní, že v této době, která už tak tentrpí předsudky, se porstě ještě najde takovýto názor.......
Na druhou stranu je to tvoje věc, tvoje děti…

• Citovat
  • Upravit
20885
2.5.11 17:53

aha takže podle vás jak ji načapu tak mám říct.copak to děláš?vzrušuješ se?tak hlavně ať se ti to líbí,já tě nebudu rušit. :roll: :roll: :roll: :roll: holky holky.hádat se s ní nebudu ale pokusím se ji říct že nato má dosta času,toť vše,vy si svým dětem říkejte co chcete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.5.11 17:55

Hmmm, no já kdybych svou holčičku (nemám teda) načapala, tak jí nic neřeknu. Leda kdyby to bylo právě na nějakém veřejném místě, tak bych jen poznamenala, že by bylo lepší si to nechat, když vím, že mě nikdo neuvidí. Tečka.

Nevidím na tom absolutně nic špatného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.5.11 17:55
Bajča píše:
aha takže podle vás jak ji načapu tak mám říct.copak to děláš?vzrušuješ se?tak hlavně ať se ti to líbí,já tě nebudu rušit. :roll: :roll: :roll: :roll: holky holky.hádat se s ní nebudu ale pokusím se ji říct že nato má dosta času,toť vše,vy si svým dětem říkejte co chcete

No tak chápeš že to dítě to ještě nevnímá tak sexuálně? Že u toho nemá sexuální představy?Že jen zkoumá svoje tělo?A dělá něco co je jí příjemné?A přirozené? Nemá páru o sexu.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 17:56

Také jsem onanovala již v předškolním věku, moje sestřenka dokonce ve 3 letech (byla jsem u toho), ale ona si to vůbec neuvědomovala. Myslím si, že to je normální průběh bytí. Zatím si jen uvědomuje, že je to příjemné. Až později přijde na to, že to může sloužit lépe :lol:
Rozhodně bych nezakazovala, jen řekla, že je to soukromá věc.

„A kdo říká, že neonanoval, dělá to dodnes.....“

• Citovat
  • Upravit
15054
Bajča píše:
aha takže podle vás jak ji načapu tak mám říct.copak to děláš?vzrušuješ se?tak hlavně ať se ti to líbí,já tě nebudu rušit. :roll: :roll: :roll: :roll: holky holky.hádat se s ní nebudu ale pokusím se ji říct že nato má dosta času,toť vše,vy si svým dětem říkejte co chcete

myslíš,že tě poslechne? :think: stejně to bude dělat a ještě se špatným svědomím,že dělá něco zakázaného a bude si třeba i myslet,že je špatná a máš na problémy zaděláno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294

Přesně. Slova jako „vzrušuješ se“? Proč jako, na co? Ty děti to nechápou ještě sexuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
2.5.11 18:03

holky upřímně mě vaše názory moc nezajímají.samozřejmě pokud by mě neposlechla tak s tím neudělám nic.no nic končím,jdu omrknou dceru jestli neonanuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.5.11 18:04

Che, no to si piš, že tě neposlechne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie