Onanie šestileté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
2.5.11 18:04

Che, no to si piš, že tě neposlechne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
2.5.11 18:17

však neva,říkala jsem že bych se s ní nehádala ani bych si o ni nemyslela že je nějaká uchylná,jen by se mi to prostě nelíbilo tak už to neřešte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.5.11 18:18

No tak švagrová dokonce svého 2 letého - nyní má pomalu 3 naučila …onanovat…
A všidhcni se u toho smáli. Když se okoupal a oblékala ho tak mui pinkla na binbáska a on to opakoval, oni se smáli a porstě kluk timbal, natahoval, až se postvil a ještě se tomu smály…
Takže každý má jinou nátury, někdo to bere opravdu odlehčeně a nehrotí to..
Dokonce mladší švagrová - sestra švagrové, bezdětná se na rodinné sešlosti smála, jaký bude chlapák, že když se mu postaví, jaký má stožár, ale to je puberťačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.5.11 18:20

ale to jsem hleděla teda i já, toto by mě nenapadlo i když to bylo ve srandě učit malého bimbat si s pindíkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.5.11 00:26

bajča..kvaček

dva naprosto odvrácené extrémy… :lol:
Musím se jen smát..toto se nedá ani komentovat tak aby se člověk člověka nedotkl..

Jen snad tolik, že budu mnohem klidnější, radši když mi ítě bude masturbovat ve 3 letech, objevovat samo sebe než když mi začne provozovat sexuální styk s někym dalším třeba v 10 letech…

malému chlapci stavět pindíka? Neměla sem potuchy, že to tak brzo vůbec jde.. jinak je to opravdu značně ujetý až hranočící s úchylností či labilitou těch rodičů..

nevím, opravdu nevím co o těchto dvou názorech, příbězích soudit.. asi tak, že bych rozhodně nechtěla být bajči dítě.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.11 10:07

Tak koukám,že názory jsou pro i proti,už jsem to s malou tak nějak probrala,že teda ať jí ani nenapadne něco si tam strkat že by musela do nemocnice kdyby to tam zůstalo a moc by to bolelo,snad to pochopila.Jinak ať se hladí podle libosti.Já jsem začla možná mi ještě nebylo ani pět a pamatuju si,že moje maminka to teda řešila hodně přísně v přítomnosti staršího bratra jsem dostávala každý večer kázání,že je to špatné,že se to nesmí dělat a dokonce mi i zbalila tašku do polepšovny,celé odpoledne jsem brečela v kuchyni a jak jsem tak čekala až si pro mě přijedou policajti chtělo se mi čůrat,mamka šla za mnou na záchod a hádejte při čem mě načapala,ta touha byla prostě silnější.Myslím že v tu chvíli pochopila,že nemá cenu to lámat přes koleno a nechala mě v klidu žít :wink: Trauma jsem z toho žádný neměla,možná naopak jsem měla později mnohem příjemnější sexuální život,protože jsem věděla naprosto přesně co mi dělá dobře.Děkuju všem za rady :mavam:

• Citovat
  • Upravit
151
13.5.11 09:26
Anonymní píše:
On jí to řekl proto že k tomu používá zubní kartáček,který si pak strká do pusy.Jinak proti tomu nic nemá.Bojím se aby si nezačala zastrkávat dovnitř nějaký předměty a podobně,ví naprosto přesně kam se zastrkuje pindík,takže si myslím že to nebude dlouho trvat a šoupne si tam něco taky

No jak to tak čtu tak mám strach co se přichystá na mě :-) a to se málá má teprve narodit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.5.11 09:37

nemyslím to špatně!abyjste mě nějak špatně nepochopili urcitě je to nebezpečné!!ale snad ji to nenapadne strkat si neco dovnitř!třeba bude rozumět tomu že by si mohla ublížit :nevim: Já nevím těžko říct jestli bych si s tím dokázala poradit! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.5.11 09:40
Anonymní píše:
Tak koukám,že názory jsou pro i proti,už jsem to s malou tak nějak probrala,že teda ať jí ani nenapadne něco si tam strkat že by musela do nemocnice kdyby to tam zůstalo a moc by to bolelo,snad to pochopila.Jinak ať se hladí podle libosti.Já jsem začla možná mi ještě nebylo ani pět a pamatuju si,že moje maminka to teda řešila hodně přísně v přítomnosti staršího bratra jsem dostávala každý večer kázání,že je to špatné,že se to nesmí dělat a dokonce mi i zbalila tašku do polepšovny,celé odpoledne jsem brečela v kuchyni a jak jsem tak čekala až si pro mě přijedou policajti chtělo se mi čůrat,mamka šla za mnou na záchod a hádejte při čem mě načapala,ta touha byla prostě silnější.Myslím že v tu chvíli pochopila,že nemá cenu to lámat přes koleno a nechala mě v klidu žít :wink: Trauma jsem z toho žádný neměla,možná naopak jsem měla později mnohem příjemnější sexuální život,protože jsem věděla naprosto přesně co mi dělá dobře.Děkuju všem za rady :mavam:
:-D :kytka: :mavam: jo to jsou ty slečny :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
14.5.11 22:09

8-o Já jen zírám (viz jak NAUČILA chlapečka onanovat…). Nechápu. A asi ani nechci chápat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.11 22:42

já tedy nevím,neznám člověka,který by to nedělal,ale navíc já jako dítě jsem neměla ani tucha,že je tam nějaká dírka a kdyby mi někdo řekl,že si tam nemám nic strkat,hned bych to musela vyzkoušet!!Takže nevím,zda byl dobrý nápad zminovat,at si tam nic nestrká-děti to dělají odjakživa a nepamatuju,že by si tam někdo něco strčil-ledatak dospělým tam vždycky něco uvázlo.Zkuste se na to dívat dětskýma očima-vždyt malá vůbec neví,co se to děje,jen je jí dobře-mluvím z vlastní zkušenosti.Známých dcera zase pod sebe muchlala peřinu nebo si lehala na panenku.jistě kartáčkem ne,ale když ji otec nařknul z prasete,vysvětlil jí proč,když to bylo tedy kvůli kartáčku a nikoliv kvůli tomu,co dělala?Takmalé dítě neumí rozlišovat k čemu to prase mělo patřit.Taky si pamatuju,když mě máma nachystala jako 4letou a 5tiletou a nemám na to dodnes dobré vzpomínky-i proto klukům jen říkám,že se to dělá v soukromí,ale neřeším to.Když to dělají v soukromí,dělám,že to nevidím.

• Citovat
  • Upravit
6926
14.5.11 22:48

Holky, nechci OT, ale nedá mi to - s tím strkáním, to je fakt, že když zakážeš - najust to vyzkouší…
Jako to bylo s tou žárovkou, jestli se vejde do pusy nebo ne.. A museli jet taxíkem na pohotovost protože tam jde - ale zpátky ne. A za chvilku přijel na tu chíru i taxikář, protože to chtěl taky zkusit a nevěřil, že to nevyndá. Čili radši nedávat další náměty na vyzkoušení. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
16.5.11 10:46
Lamiia píše: .. asi tak, že bych rozhodně nechtěla být bajči dítě.. :wink:

Ty jo a to já bych zas Bajcu za mamku chtěla. Je fajn. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.5.11 16:21
Davdan píše:
Lamiia píše: .. asi tak, že bych rozhodně nechtěla být bajči dítě.. :wink:
Ty jo a to já bych zas Bajcu za mamku chtěla. Je fajn. :-)

tojo ale žádný vzrůšo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
doktorka@a
20.9.11 23:00

není zo nic

Onanie nás provází od dětství, není to nic škodlivého,i kdyř jsou národy, kde se za to kamenuje. Naopak jsou národy, kde se to děti učí, protože jim to vylepšuje jejich prožití života. Prostě - jiný kraj, jiný mrav. Jednoduše - je třeba nejdříve posoudit, zda se skutečmě jedná o onmanii, nebo pouze o dětské poznávání a hraní si s genitáliemi. V prvé řadě si vzpomeňte na svoje dětsví. Kdy jste začali onanovat? Jak Vám při tom bylo? A připouštíte si, že jste onanovali? Jak jste vnímali, když Vás při tom přistihl někdo dospělý?
Pokud Vaše dítě onanuje před Vámi, může to být i projev maximální důvěry, prostě Vám věří, že mu pomůžete, že ho podpoříte, že ho nezradíte. Pokud chcete tento problém nějak řešit, pak se obraťte na pediatra. Ale z Vašeho popisu situace nelze nic vyčíst, pouze Váš subjektivní názor. Každopádně to chce dceru při onanii nějakým způsobem nenápadně zachytit,třeba kamerou, a tento záběr pak předvést pediatrovi nebo sexuologovi, případně můžete využít i moji lékařskou e-mailovou adresu, ze které posílám názor. Po shlédnutí videa lze situaci probrat důkladněji na osobních či veřejných stránkách, případně navrhnout řešení. Na základě Vašeho popisu to určitě není možné. Už jen proto, že i vlastní onanii určitě hodnotíte jinak, než onanii druhých. Tedy - pokud připustíte, že onanujete.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML