Onanie šestileté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
11.12.13 13:37

Nemyslím si, že by si šahala dovnitř a bolelo jí břicho z toho…a kde přesně jí to břicho bolí? třeba už se blíží menstruace 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
11.12.13 13:40
@Virginian píše:
Do kamene tesat! Sukalo se vzdycky a kdyz si i opice delaji dobre tak by mne kur_va hodne prekvapilo, kdyby nasi predci na to neprisli.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
11.12.13 14:15

Holky, víte, že mi to nenapadlo, že už tak malé holčičky? Taky bych nevěděla, jak zareagovat. Malýmu je dva a půl a když je nahatej, hned zkouší pindíka, ale u holky nemám zkušenost(bude jí 6)Já na to přišla až v 15 :mrgreen: :mrgreen: a to po přečtení bravíčka, jinak by mi to snad nenapadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.13 14:40

Tak teď se asi všechny vrhnete na mě tak dávám anonym… Když jsem se dozvěděla že čekáme kluka, první co mi blesklo hlavou bylo „ježiš co budeme dělat s tím pindíkem a v kolika asi začínají onanovat apod“ (vím hrozné a sama se za to stydím ale je to tak. Nakonec jsem se s pindíkem nejen smířila a našeho prcka miluju tak, jako nikoho na světě i kyž vím že to přijde a toto téma u 6ti leté holčičky mi tedy připadne hrozné! Vím, že ona za to nemůže a že tam jednou dojdeme všichni ale v 6ti letech??!! 8o No kam ta společnost spěje! A vzhledem k benevolentním komentářům zde bohužel vidím že to budeme řešit velmi záhy, ne jako za mých let v 15 s Bravíčkem v ruce ale evidentně je to záležitost už školky! Mám pocit že na to mají děcka dost času a měly by si spíš užívat dětství, nasexcujou se ještě tolika… ach jo. Njn není to o dětech ale o rodičích. :?

• Citovat
  • Upravit
2259
11.12.13 14:44

Anonym: No mě fakt pobavilo, a co mají jako dělat rodiče, myslíš, že jí to ukazují? :zed: :zed: Nebo jí mají dát přečíst tvůj článek, aby si to uvědomila. Taky nechápu, proč to píšeš jako anonym, když jsi tak uvědomělá. Taky by mi to u mojí šestileté vyděsilo, ale na druhou stranu s tím nenaděláš nic. :nevim:
A jen tak mimochodem, ta diskuse je znovuotevřená a neřeší se šestiletá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
11.12.13 15:39
@Anonymní píše:
Tak teď se asi všechny vrhnete na mě tak dávám anonym… Když jsem se dozvěděla že čekáme kluka, první co mi blesklo hlavou bylo „ježiš co budeme dělat s tím pindíkem a v kolika asi začínají onanovat apod“ (vím hrozné a sama se za to stydím ale je to tak. Nakonec jsem se s pindíkem nejen smířila a našeho prcka miluju tak, jako nikoho na světě i kyž vím že to přijde a toto téma u 6ti leté holčičky mi tedy připadne hrozné! Vím, že ona za to nemůže a že tam jednou dojdeme všichni ale v 6ti letech??!! 8o No kam ta společnost spěje! A vzhledem k benevolentním komentářům zde bohužel vidím že to budeme řešit velmi záhy, ne jako za mých let v 15 s Bravíčkem v ruce ale evidentně je to záležitost už školky! Mám pocit že na to mají děcka dost času a měly by si spíš užívat dětství, nasexcujou se ještě tolika… ach jo. Njn není to o dětech ale o rodičích. :?

Teda, ty si ma fakt pobavila! :-D Ako onania detí súvisí s dnešnou dobou? To ako myslíš, že pred 100 rokmi to deti neskúšali?
Niektoré deti na to do 15 rokov neprídu, iné to skúšajú od predškolného veku, nesúvisí to s výchovou, dobou, ani ničím iným. Sama mám doma oba exempláre. Je to normálne. Ty za seba môžeš byť rada, že ten tvoj prcek patrí k tým menej skúmajúcim, súdiac podľa tvojho postoju k problematike, tak len dúfaj, že sa ti to s ďalším dieťaťom nezmení (podľa řčení „odříkaného chleba největší krajíc“). Pretože potom neviem, ako sa zmieriš s pocitom, že tvoja 6-ročná dcéra robí niečo také hrozné, a kde že to „soudruzi z NDR udělali chybu“. ;)

• Citovat
  • Upravit
14335
11.12.13 15:46

Já bych to nehrotila, já si myslím, že ty děti to nemají jak dospělý jakože sexuální - fantazie, že s někým, něco, prostě něco zkusily, je to příjemné a tečka..
Nebo vy simyslíte, že takové malé dítě si u toho představuje nějaké prasečiny?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.13 17:01

Omlouvám se za anonym, mnozí to tu nevidí rádi, ale jsem členkou několika diskuzí a skupin a toto je hodně intimní, tak se nezlobte..
Chtěla bych jen říct, že mě docela zaráží tady ty názory „já jsem na to přišla až v 15ti a tak je to správně, všichni by to tak měli dělat a kdo má dítě jiné, je špatný rodič.“ Já jsem začala masturbovat snad v 5ti letech, kdy jsem chodila do školky. Vždy doma na gauči. Nevím, jak jsem na to přišla, dělalo mi to prostě dobře a vůbec jsem si to s ničím sexuálním nespojovala. Až za několik let, když jsem viděla nějakou scénu v televizi, jsem zjistila, že mě to vzrušilo, a příště jsem si tu scénu u masturbace představovala. Šla jsem vyloženě za orgasmem, aniž bych tušila, o co se jedná. Rodiče o tom věděli, snažili se ze mě dostat, proč to dělám, nevěděla jsem, jak jim odpovědět. Nevysvětlili mi to, nejspíš nevěděli, jak se o tom se mnou bavit tehdy v těch pěti letech. Ale můžu říct, že rozhodně nejsem sexuálně ani psychicky nijak vyšinutá, moje sexualita je naprosto zdravá a přirozená, spíš bych řekla, že je skvělá, protože znám své tělo velmi dobře, dokážu si o vše říct a více sama sebe vnímat. Nemá smysl to dětem zakazovat, pokud si k tomu už jednou samy našly cestu - nenechají toho. Spíš jim to pomáhá probouzet v sobě tu zdravou sexualitu, alespoň si to myslím já, podle vlastní zkušenosti. Až si můj syn začne hrát před námi s pindíkem, vysvětlím mu, že by to měl dělat v soukromí.

• Citovat
  • Upravit
2259
11.12.13 17:11

To, že jsem na to přišla v 15 není názor, ale zkušenost 8o boóže, to že sis to dělala v pěti je zase tvoje, tak se prosím zdrž, že tě to zaráží. Nevím proč :nevim: Já vím, že pod anonymem se říká všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 00:31

@andice ale já jsem tím vůbec nereagovala na tebe.. tvůj příspěvek jasně mluví o zkušenosti. nikoho nepoučuješ. byla to reakce na „Anonymní“ ze včerejška.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.13 10:57

Zakladatelka
Jen bych chtěla poradit, jak s ní navázat na tohle téma, včera večer zase, je mi to hodně nepříjemný a musím dělat že to nevidím, bylo by mi to fuk, ale fakt to nemusím vidět.

• Citovat
  • Upravit
13770
12.12.13 14:49
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Jen bych chtěla poradit, jak s ní navázat na tohle téma, včera večer zase, je mi to hodně nepříjemný a musím dělat že to nevidím, bylo by mi to fuk, ale fakt to nemusím vidět.

Já jsem ti na to odpověděla, ale asi jsi z toho nic nevzala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
12.12.13 15:00
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Jen bych chtěla poradit, jak s ní navázat na tohle téma, včera večer zase, je mi to hodně nepříjemný a musím dělat že to nevidím, bylo by mi to fuk, ale fakt to nemusím vidět.

Zakladatelko - asi by som skúsila vo chvíli, keď za tebou príde, budete mať čas, a nebude tam nikto - Niečo v zmysle: „Všimla som si, že keď idem ukladať maličkú, tak v pokojíčku niečo robíš…“ A čakať, či sa chytí. Ak nie, tak pokračovať: „Pripadalo mi to, že sa dotýkaš… (neviem, ako to nazývate, alebo čo presne robí)… je ti to asi príjemné, že?“ Zase počkala na reakciu, a ak by nič nebolo, tak potom už len vysvetlenie, že je to v podstate ok, ale je to veľmi osobné, a mala by to robiť tak, aby ju nemohol nikto prekvapiť.

Stačí takto? ;) Holka je už veľká, a snáď to pochopí. Horší sú tí malí, ktorým povieš, že si s tým majú zaliezť niekam, kde sú sami, a oni ti i tak povedia, že chcú byť v obývačke na gauči a pozerať sa pri tom s ostatnými na rozprávku :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.13 17:25

Dnes jsem ji přistihla i odpoledne, když malá spala. Zkusila jsem se jí zeptat co to dělá, odpověděla že nic. Řekla jsem jí, že se mi zdá že už jsem jí tak viděla včera večer, jestli mi nechce říct co dělá. Opět odpověď nic a celé odpoledne se mi vyhýbá, nechce se se mnou vůbec bavit :?

• Citovat
  • Upravit
G12
12.12.13 17:38

Nedivím se, že se nechce bavit. asi pochopila podle tvého chování, že ti to vadí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML