Onanie šestileté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
2.5.11 14:22

Mě mamka taky načapala a následky to na mě nezanechalo. Nadávala a taky, tuším říkala, něco jako fuj, to se nedělá a podobně, ale myslím si (teď, když vím co jsem tenkrát nevěděla), že to je jejím přístupem k sexu a zkušenostma. Ale nejsem si jistá kolik mi tenkrát bylo let, vím, že jsem chodila do nějaké nižší třídy na nižším stupni ZŠ. A opravdu by mi bylo nepříjemné, kdyby to tenkrát chtěla mamka se mnou nějak řešit. Styděla bych se a pamatuji si, že jsem prostě už tenkrát měla pocit, že jí do toho nic není.. :nevim:
Každopádně, jak už tu mnohé psaly, na předměty, které se tam nestrkají bych neupozorňovala. Když už bych o tom s dcerkou mluvila, v rámci fantazie, protože děti ještě nemám, řekla bych že hlazení je v pořádku, že to maminka dělá třeba taky… :nevim: a dovnitř patří jen pindík, až bude velká a bude chtít mít miminko :mrgreen: Ale to už záleží na tom co ví o miminkách a o tom kde se berou :mrgreen: :nevim: Mám asi hodně zkreslenou představu, protože až (A jestli) tohle nastane u mě, nevím jak budu reagovat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 14:26

Myslím stručně a jednoduše..... Když už, tak o samotě. Když už, tak ne kartáčkem. Ten se strká i do pusy. Hotovo konec. Dál neřešit :-)

Jinak sama si vzpomínám jak jsem se poznávala sama. Poprvé kolem pěti let. Orgasmu jsem nedosáhla, jen to bylo příjemné. Pak mě to přešlo samo. Nikdy mě nikdo nepřistihl :-)
Pak jsem pokračovala kolem 11 roku. A to už přišel i orgasmus. A ve všem těch pokusech jsem byla tak chytrá, že jsem si tam nikdy nic nestrčila. Jednou jsem zkusila trochu prst a bolelo to, tak jsem toho nechala. Děti si to podle mě dokáží tohle regulovat sami, co ještě jo a co už je na ně moc :-) Trochu důvěry bych jim dala :-)

Mluvit o strkání by znamenalo spíš podnícení k této činnosti. Ale i tak si myslím, že by toho zase nechala, protože to už by tak příjemné nebylo :-)

• Citovat
  • Upravit
12978
2.5.11 14:35

Že by si na onanii neměla zvykat?? To podle mě není možné..je to jako by vám někdo zakázal se podrbat, když váš někde svědí..
Tohle je věc tělesná a s rozumem to nemá nic společného. Prostě má potřebu..
Jinak už bylo řečeno vše..Chce to jen soukromí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.5.11 14:35

O strkání jsem mluvila ne o zakladatelce, ale že většina maminek už začala psát co kdyby…
Rozhodně si myslím, že to děti dělají, dělaly a dělat budou..
Zajímalo by mě kolik tady maminek co to přiznají, že jako děti dělaly, bylo načapáno a nějak to řešilo s rodiči :think:
Taky jsem měla zkušenost :mrgreen: :oops: , ale rozhodně si myslím, že kdyby mě někdo načapal a ještě to se mnou řešil u večeře nějaké hodinové debatování, že spíš bych z toho měla trauma…
I ty děti sami vědí co je jim příjemné a co už ne, že by se jim mělo trochu věřit i když někdy.. ale to by člověk musel řešit úplně všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
2.5.11 14:46

sice je to kniha o mladších dětech ale je zajímavá:
 http://books.google.com/books?…

str. 251-252

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 15:27

No me nastavalo, ze mi rekli, ze uz to nemuzu delat, protoze je to nezdrave.. tak ja se to pak bala delat, ale stejne delala, protoze to nutkani bylo vetsi.. ale uz jsem z toho nemela tak prijemne pocity, protoze jsem se bala, co se mi stane, kdyz to delam.. ze je ton nezdrave.. no co by se mi asi tak stalo… :mrgreen: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1906
2.5.11 16:13

Myslím, že dokud dítě nepozná ten slastný pocit ze vzrušení, tak nebude mít tu potřebu to znova zkoušet. A ty náznaky, že se tahá malý kluk za pindíka a tak jdou v tomhle útlém věku ještě zahnat jinou zábavnější činností. Prostě nenrchat to dojít tak daleko, že pocítí to vzrušení, když vidím, že si ho žmoulá, tak odvedu pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
2.5.11 16:20

Jinak jsem docela překvapená, kolik tady dětskou onanii schvaluje, to vaše děti takhle malé, fakt doopravdy onanují ? nemyslím větší školáky,ti už to asi dělají tajně, ale malé děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
2.5.11 16:34

Delice, já mám holčičku jen 5 měsíců starou, takže nevím co bude dělat v šesti letech, ale reaguju podle toho, co jsem slyšela od jiných rodičů a přečetla v knihách. Už v malém věku děti začínají objevovat tělo, je to naprosto přirozené a to, že je zaměstnáme jinak, to možná oddálíme, ale těžko na několik let, spíš bych řekla dnů, možná týdnů. Já neříkám, že by se v tom dítě mělo podporovat, ale sexuální výchova by měla podle mě začít mnohem dřív než ve školním věku (protože ty děti to začne zajímat očividně dřív než si myslíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
2.5.11 16:46

El-Brno, to se sexuální výchovou je samozřejmé, že by se nemělo nic tajit a začít vysvětlovt až někdy ve školním věku. I já se svým dětem,( tedy spíš jenom tomu šestiletému, mladšímu jsou dva :-))snažím tyhle věci vysvětlovat, ale nenásilně, během normálního hovoru, když se prostě zeptá a tak. Takže on ví, co maj kluci a co holky, tak nějak ví, jak se narodí miminko, ne teda uplně do detailů, ale víc ho zatím nezajímá, takhle mu to stačí. Nebudu před ním nic tajit, až na to přijde a bude tomu víc rozumět. Jen jsem chtěla napsat, že ze sebeuspokojování nemusí přijít tak brzo, když na to nepřijde třeba náhodou sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.5.11 16:51
delice píše:
Jinak jsem docela překvapená, kolik tady dětskou onanii schvaluje, to vaše děti takhle malé, fakt doopravdy onanují ? nemyslím větší školáky,ti už to asi dělají tajně, ale malé děti?

Tak dělají to i mladší děti než šestileté a je to naprosto normální........
Hlavně se nesmí trestat a nadávat, to způsobí dosti velké porblémy v budoucím sexuálním životě…Jinka je normální že i dvouleté či tříleté

• Citovat
  • Upravit
1906
2.5.11 16:58

Já to tedy u svých dětí neznám, mého dvouletáka pindík sice zajímá, ale rozhodně neonanuje. A musím teda říct, že kdybych viděla, že si za něj tahá tak intenzivně že se mu postaví, tak ho to prostě nenechám dělat. Dám mu třeba koleje na hraní a pinda ho v tu chvíli nezajímá. Je možné, že kdybych to nechala být, že se mu to začne být příjemné a tam to podle mě začne. Tak to radši ty koleje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.5.11 17:02
delice píše:
Já to tedy u svých dětí neznám, mého dvouletáka pindík sice zajímá, ale rozhodně neonanuje. A musím teda říct, že kdybych viděla, že si za něj tahá tak intenzivně že se mu postaví, tak ho to prostě nenechám dělat. Dám mu třeba koleje na hraní a pinda ho v tu chvíli nezajímá. Je možné, že kdybych to nechala být, že se mu to začne být příjemné a tam to podle mě začne. Tak to radši ty koleje :-)

Odvést pozornost můžeš, to je jasné, ale oddálí se to, podle mě každý jednou začne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 17:17

ja jsem onanovala uz v predskolnim veku a orgasmu jsem dosahla tisknutim nohou k sobe, trauma mam jenom jedno, kdyz me sousedka nachytala na lavicce a rekla rodicum, ze jsem uchyl, pak uz jsem pochopila, ze se to dela v soukromi

• Citovat
  • Upravit
20885
2.5.11 17:29

Delice,uplně se ztotožňuji s tvými názory.totálně odmítám řeči prostě musela,měla potřebu!!!!!Bože dyť mluvíte o dětech ve školkách!!já bych taky rozhodně spíš vysvětlovala že nato má ještě čas než ji říkala dělej si to ale v pokojíčku :roll: za tohle by mi bylo spíš hamba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí