Onanie šestileté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.5.11 12:37

Mě taky ne,za nás ještě nebyly :mrgreen: Ona se spíš táty lekla,byla tak zabraná,že jsme na ní třikrát volali a neozývala se,tak za ní šel a ona to nečekala.

• Citovat
  • Upravit
15054
2.5.11 12:39

Je onanie u dětí nebezpečná?

Období onanie(sebeuspokojování) je u dětí typické kolem 3-6 roku.Rozhodně se nedá považovat za nebezpečí vzniku sexuální úchylky.
Masturbační chování některých dětí,které vzniklo v dětství, pravděpodobně přetrvá do puberty.Dítě však pochopí,že tato aktivita vyvolává v okolí negativní reakce ,a proto jej provádí skrytě.
Teprve tady, v tomto momentě,zejména u dívek ,nastupuje nebezpečí.
Z čeho?
Dívky často používají různé předměty k masturbaci,a v nestřeženém okamžiku(vyrušení, úlek,…..)se předmět může dostat do pochvy,a nelze ho samotnému vytáhnout!

Jedná se o velmi rozmanitou škálu předmětů: •Korálky,kuličky,figurky člověče nezlob se •prstýnky,náušnice •bonbóny,lízátka •vršky od per .které jsou asi nejnebezpečnější pro možnost protržení stěny pochvy •tužky,pastelky

Pokud se dítě svěří,je vše v pořádku a předmět na ambulanci dětské gynekologie vytáhneme.
Problém nastává v momente utajení,kdy se předmět stává cizím tělesem v pochvě,a ta na něj reaguje zánětlivou reakcí.
Projevem může být:

•Žlutý až žlutozelený výtok z pochvy •Krvácení z pochvy •Bolesti v podbřišku •Potíže při močení •Krvácení z rodidel •Teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
2.5.11 12:40
Anonymní píše:
Lamiia píše:
já se omlouvám… nepochopila jsem to v dané souvislosti s kartáčkem ;)
Musí se nechat ale, že je důmyslná.. mě byelektrickej kartáček teda nenapadl… :lol:
Kdo ví co všechno zkoušela předtím, než přišla na to správné :mrgreen: :mrgreen:

tojo.. já bych jí spíš v tomto obdivovala… holka asi ví co dělá no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 12:57

A víte odkud se vzalo slovo ONANIE? ONA NIE JE :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22163
2.5.11 13:00

hele je potřeba jí to vysvětlit.. že to se dělá když je člověk někde sám.. ne na veřejnosti.. že to teda není špatné, ale ne kartáčkem, který pak dává do pusy..
a asi bych se zastrkování předmětů nebála.. dráždění poštěváčku jí je příjemné.. ale dávat cosi dovnitř jí moc nepůjde popř. by jí bolelo.. tak to dělat asi nebude..
chce to osvětu… a vysvětlování…
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
2.5.11 13:29

Ahoj,taky mám 7 letou dceru,zatím jsem ji teda nepřistihla :-)),ale to neznamená,že nic takového nedělá. Už asi 2 roky zpátky jsem ji koupila dětské intim mýdlo a tak se poctivě umývá. Ze začátku ji to bylo nepříjemné dotýkat se těchto partií,ale teď už v pohodě. Máme 9 měs chlapečka a tak se na lulínka občas podívá,ale nijak víc nezajímá. Je ještě hodně dětská,ale otázky,typu jak se dostalo miminko do bříška,nebo co ti dva králící v televizi dělají apod.,už má. Já se ji vždy snažím říct pravdu zaobalenou tak,aby to nebylo vyložené sexuální a zatím je spokojena. Kolikrát se sama sobě divím,jak jsem to pěkně uhrála o autu. Ale můj manžel,ten je jak dráb…myslí si,že takové věci se probírají až v 7 třídě(tedy za nás to tak bylo),že je plno času. Ale když proběhne nějaká lechtivá scéna v tv-polibky,nahota v reklamě,dotyky apod.malá zpozorní a oči ji jen jedou,až se musím v duchu smát.
Určitě bych ji vysvětlila,že se to dělá jen v soukromí,třeba v postýlce a že nic dovnitř si dávat nesmí,aby se neporanila. :-P

• Citovat
  • Upravit
1452
2.5.11 13:32
Lamiia píše:
já se omlouvám… nepochopila jsem to v dané souvislosti s kartáčkem ;)
Musí se nechat ale, že je důmyslná.. mě byelektrickej kartáček teda nenapadl… :lol:

přesně, taky se mi zdá vychytralá, že ji napadl kartáček.. já bych ji teda vyměnila kartáček za obyčejnej, strkat to do pusy :roll:
ve škole na psychologii nám říkali, že důvodem masturbace u dětí (kromě objevování svvého těla) může být to, že má dítě ňáký problém, je nejisté, a právě onanie mu poskytuje líbívé pocity, kterými si vynahrazuje svoji deprivaci v některé oblasti.
tím jsem zakladatelce sice vubec nepomohla, jen jsem chtěla poukázat na to, že by to chtělo i zamyslet se nad tim,jestli se holčička cítí ok :wink:
Jinak bych doporučila se zeptat učitelky ve školce na postup jak vysvětlit holčičce ať si tam nic nestrká, když jsou tak ty děcka ve třídě zkušené, třeba by jim ona mohla dát „přednášku“ o tom co a jak..třeba by probírali lidské tělo a v rámci toho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
2.5.11 13:43

Ahoj,
tak ja teda osobne bych se vyhla tomu, ji rikat, at tam nic NESTRKA. Mozna vi, ze se tam strka pindik, ale ten po ruce asi nema, takze bych ji nic jinyho nepodsouvala.
Jinak hodne stesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 13:46

Moje dcera onanuje od 2,5 let, že má onanovat v soukromí, pochopila velmi záhy. Předmětů bych se taky bála, ale to vím, že nepoužívá. Taky bych se bála, že když ji na to upozorním, tak se toho hned chytne :mrgreen: takže jsme to nijak neprobíraly.
Mmch. máte někdo chlapečka, který začal onanovat tak brzy? Já vím spíš o holčičkách, přijde mi to častější, moji kluci nic.

• Citovat
  • Upravit
14335
2.5.11 13:51

Tak já si třeba myslím, že tam spíš šlo o to, že ji načapal tatínek. Myslím si, že už v tomto věku se děvče začíná trochu stydět - rozdíl máma, táta,a že ji přistihl muž. Možná kdyby ji přistihla maminka, tak by to brala jinak..
Moje švagrová má holku 6 letou a taky se už stydí před mladými muži, dokonce se před jedním už červená, že se jí líbí.. Tím jsem chtěla říct, že prostě to bere jako už intimitu možná se styděla, že ji táta načapal..
Kdyby se toto stalo mě, tak asi holce řeknu, že si dovnitř nemá nic strkat, že ji to spíš bude bolet.To jestli bude dál, provozovat hlazení nebo ne, nechám na ni, ale určitě bych s ní nevedla dlouho sáhlé rozhovory, možná už i v tomto věku jde o jisté soukromí.. Myslím, že dobře ví, že jde o jakou intimní věc - dělá to potajnu ne před rodiči. Jen bych ji řekla, že strkat si tam něco je nebezpečné, že se na ni nezlobíte, ale pro příště, ať si tam nic nedává..
Myslím, si že stejně se sama rozhodne jestli se bude hladit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 13:52

no nevím ale já mám doma pětiletou holčičku a fakt si myslím že na podobné věci mají tak malé děti času dost.vím že jste jiného názoru ale prostě si nemyslím že by děti ve školkách měly už vědět kde se co strká :roll:

• Citovat
  • Upravit
1906
2.5.11 13:56

Já tedy nevím, ale šestileté dítě mi přijde ještě moc malé na to aby si zvykalo na onanii, možná je můj názor puritánský ale myslím, že na to má spoustu času. Netvrdím zakazovat, ale pokud možno odvézt pozornost jinam. Radit v tomhle věku jak se uspokojovat si myslím, že je předčasné, podle mě to jen zkouší a vůbec neví že jde o sex. A samozřejmě z toho nedělat vědu, o to víc jí to bude zajímat. Mám stejně starého kluka, a i když už občas nějaké náznaky měl, stačilo ho zaměstnat jinak a ani si nevzpoměl. Něco jiného je podle mě vysvětlit všechno, na co se ptaj, to ano, ale tak nějak jako všechno ostatní, ale pokud už neonanujou doopravdy, tak bych ty pocity zatím u nich nepodporovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.5.11 14:01

tak taky si myslím, že mají času dost, ale když už načapáte, tak prostě se stane..
U nás malý je takový charakter, že kdybych mu řekla, to nesmíš dělat, strkat si tam, tak prostě strčí a zkusí…Myslím všeobecně, nemluvím na toto téma, tak věřím, že i kdybych ho načapala s něčím, že ho někde zasunuje , a řekla, že se to nedělá někde tak dávát, tak prostě just..Osobně bych taky neříkala, že to může dělat jinak, to mi přijde jako podbízení…
Prostě bych jenom řekla, že by si mohla ublížit, že jit o bude bolet, že si tam něco strká, že se na ni nezlobíte - to si myslím, že asi bude potřeba, že si možná myslí, že se na ni zlobíte :think:
Myslím si, že jde o intimní věc, že ta malá sama rozhodne
Pokud prostě je jí to příjemné, tak až bude sama, tak tomu nezabráníte.. jenom upozornit nějak na ty předměty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 14:09
kvaček píše:
Tak já si třeba myslím, že tam spíš šlo o to, že ji načapal tatínek. Myslím si, že už v tomto věku se děvče začíná trochu stydět - rozdíl máma, táta,a že ji přistihl muž. Možná kdyby ji přistihla maminka, tak by to brala jinak..
Moje švagrová má holku 6 letou a taky se už stydí před mladými muži, dokonce se před jedním už červená, že se jí líbí.. Tím jsem chtěla říct, že prostě to bere jako už intimitu možná se styděla, že ji táta načapal..
Kdyby se toto stalo mě, tak asi holce řeknu, že si dovnitř nemá nic strkat, že ji to spíš bude bolet.To jestli bude dál, provozovat hlazení nebo ne, nechám na ni, ale určitě bych s ní nevedla dlouho sáhlé rozhovory, možná už i v tomto věku jde o jisté soukromí.. Myslím, že dobře ví, že jde o jakou intimní věc - dělá to potajnu ne před rodiči. Jen bych ji řekla, že strkat si tam něco je nebezpečné, že se na ni nezlobíte, ale pro příště, ať si tam nic nedává..
Myslím, si že stejně se sama rozhodne jestli se bude hladit nebo ne.

Ale v tomhle věku může jít o opravdovou onanii.. já jsem v tomhle věku dosáhla orgasmu.. a myslím, že se mi to chtělo dělat tak 2-3× týdně.. prostě jsem měla chuť..

• Citovat
  • Upravit
2602
2.5.11 14:15

Kvacek - predpokladam, ze ona si to nikam nestrkala (maximalne mezi stehna), pouze si drazdila klitoris, takze ja bych opravdu o „strkani“ nemluvila vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí