Opakované hubnutí

34
10.12.23 19:06

Opakované hubnutí

Dobry den, chci se zeptat jestli po jedné nevydařené (špatné diete) trvající cca 3 mesice mam sanci znovu s rozumnou dietou zhubnout? mela jsem spatneho trenera a dopadlo to hrozne, vypadek menstruace, prejidani a td…ted jsem hodne odpocivala a jeste me ceka par testu, stitna žláza je ok, jeste jdu na mereni metabolismu a chci zacit potom pomalu znovu a bez takovych guru trenérů, ani penoze mi nechtel vratit za to co způsobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2916
10.12.23 20:43

Ano, když jsem byla mladší, hrablo mi asi na rok takto. Zhubla jsem 40kg, ze 101 na 61, drsný cvičení, dost omezený jídlo. Stihla jsem byla, ale až moc, výsledek? Jak píšeš MS mi přestala, cca rok jsem neměla, nepomohly ani 2 injekce na vyvolání, byla jsem slabá, dost. Pak jsem začala pribirat, postupně. Ale k věci, ano odpocin si, dej se do kupy a pak to rozjed, ale přiměřeně. Uvidis, co ti tělo dovolí. Taky záleží kolik ti je atd že. Já to taky rozjela, začala jsem víc makat ve cvičení, fitko občas, běh, procházky se psem, jídlo jakž takž ale žádná sláva. No, ale jde to, mám již cca 13kg dole za? No, přemýšlím tak cca 6 měsícu to bude.Jde to pomalu, ale jistě, a když neudržím režim, z jakéhokoliv důvodu, tim myslím zvládla jsem i v létě dovolenou v all a podařilo se ani kilo nepribrat, tak to tělo mi to odpustí a dovolí víc povolit, než tehdy. Tak snad jsem ti dala alespoň kapku naděje, buď tvrdá, jsi si za tím, ale ne přes mrtvoly. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.12.23 21:05
@onajeblond píše:
Ano, když jsem byla mladší, hrablo mi asi na rok takto. Zhubla jsem 40kg, ze 101 na 61, drsný cvičení, dost omezený jídlo. Stihla jsem byla, ale až moc, výsledek? Jak píšeš MS mi přestala, cca rok jsem neměla, nepomohly ani 2 injekce na vyvolání, byla jsem slabá, dost. Pak jsem začala pribirat, postupně. Ale k věci, ano odpocin si, dej se do kupy a pak to rozjed, ale přiměřeně. Uvidis, co ti tělo dovolí. Taky záleží kolik ti je atd že. Já to taky rozjela, začala jsem víc makat ve cvičení, fitko občas, běh, procházky se psem, jídlo jakž takž ale žádná sláva. No, ale jde to, mám již cca 13kg dole za? No, přemýšlím tak cca 6 měsícu to bude.Jde to pomalu, ale jistě, a když neudržím režim, z jakéhokoliv důvodu, tim myslím zvládla jsem i v létě dovolenou v all a podařilo se ani kilo nepribrat, tak to tělo mi to odpustí a dovolí víc povolit, než tehdy. Tak snad jsem ti dala alespoň kapku naděje, buď tvrdá, jsi si za tím, ale ne přes mrtvoly. :potlesk:

Dobry den, urcite jste mi dala nadeji, mne ted za 2 tydny bude 21. Ani nevite jak mi to je lito ze to tak dopadlo, myslela jsem ze toho trenera zmlatim za to jaky to bylo hovado, pred nim jsem zkousela hubnout sama a slo mi to, pul kila tydne a v jidle jsem se nejak neomezovala, stacilo pridat na pohybu, potom taty kamarad prisel s tim, ze tenhle trener je dobrej a ze by mi mohl pomoct, no hrozne mi pomohl tema jeho nesmyslnyma dietama no…spis naopak jsem zacala stagnovat a ted jediny co delam tak zeru jako prase a sem tam si udelam aspon 100 drepu. :pocitac: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.12.23 21:09

Jinak mne ji minulej mesic injekci vyvolali ale tenhle mesic zase nic🤦‍♀️ 🤦‍♀️ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.12.23 21:46

@Nikca0000 jee, tak to jsi mlada kočka (klidně si tykejme), mě bylo tehdy myslim kolem 16cti. Teď je mi 25 už nám něco zasebou, ale to si každý musí zkusit. Já vzhledem k tomu, že kdyby si někdo sepsal můj jídelníček denně, tak ho trefí, proto sazim víc na ten sport, miluji endorfimy, miluju davat větší závaží v posilovně, zandat víc km atd. Ale jak rikam, všeho s mírou. Dívej zkus si na ten pohyb taky vsadit, cvičit doma podle videí v češtině, nebo jestli rozumíš anglicky, aby jsi věděla, jak cvik provádět správně, jak dýchat aby sis více neublížila, ale zvládneš to, já se taky naučila. Zkusit si třeba vyběhnout v hezčím počasí a chvíli běžet, chvíli rychle jít tzv. Indiánský běh, jak já. Co se týká jídla, zařadit zeleninu hodně hlavně a to půjde. Neboj. Zastávala jsem názor " tělo se bude řídit mnou" od doby co mi začaly zdravotní problémy ( ne skrz toto) tak zastávám názor " dám do toho maximum zridim se, ale budu poslouchat tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.12.23 21:51

@Nikca0000 no mě ani jedna, mamka už mě začala podezirat, zda to nesmrdi těhotenstvím, ať pak není za hnupa na gynde ( v té době jsem ještě sex neměla) takže jsem si byla jistá. :mrgreen: každopádně dr řekla, že už nic udělat nemůže, že musí přijít sama. Tak jsem to nechala být, při váze cca 75kg přišla a jela krásně, pravidelně, jako vždy. Takže mě pro 173 cm není souzeno ani těch 65kg mít, pro mě je fakt ideál asi těch 75-85 ikdyz se to zdá hodně, je to tak v té váze jsem se cítila skvěle, i bez drsnýho cvičení. Teď mám o pár kg víc, ale cítím se skvěle, jsem aktivní, to díly tomu pravidelnýmu cvičení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.12.23 21:52
@onajeblond píše:
@Nikca0000 jee, tak to jsi mlada kočka (klidně si tykejme), mě bylo tehdy myslim kolem 16cti. Teď je mi 25 už nám něco zasebou, ale to si každý musí zkusit. Já vzhledem k tomu, že kdyby si někdo sepsal můj jídelníček denně, tak ho trefí, proto sazim víc na ten sport, miluji endorfimy, miluju davat větší závaží v posilovně, zandat víc km atd. Ale jak rikam, všeho s mírou. Dívej zkus si na ten pohyb taky vsadit, cvičit doma podle videí v češtině, nebo jestli rozumíš anglicky, aby jsi věděla, jak cvik provádět správně, jak dýchat aby sis více neublížila, ale zvládneš to, já se taky naučila. Zkusit si třeba vyběhnout v hezčím počasí a chvíli běžet, chvíli rychle jít tzv. Indiánský běh, jak já. Co se týká jídla, zařadit zeleninu hodně hlavně a to půjde. Neboj. Zastávala jsem názor " tělo se bude řídit mnou" od doby co mi začaly zdravotní problémy ( ne skrz toto) tak zastávám názor " dám do toho maximum zridim se, ale budu poslouchat tělo.

Vetsinou si pustim hiit ale nejakej z USA, pak si dam treba 2 dorty😂ted mi nejde o hubnuti ale o “uzdravení” jim na co mam chut a do toho se snazim i hybat ale nic zatim neprehanet, ty jsi taky jeste mlada kocka..25 let to mame jeste zivot pred sebou. Snad se vsechno srovna a telo mi da deuhou sanci, zitra jdu zrovna na ty testy toho metabolismu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.12.23 21:53
@onajeblond píše:
@Nikca0000 no mě ani jedna, mamka už mě začala podezirat, zda to nesmrdi těhotenstvím, ať pak není za hnupa na gynde ( v té době jsem ještě sex neměla) takže jsem si byla jistá. :mrgreen: každopádně dr řekla, že už nic udělat nemůže, že musí přijít sama. Tak jsem to nechala být, při váze cca 75kg přišla a jela krásně, pravidelně, jako vždy. Takže mě pro 173 cm není souzeno ani těch 65kg mít, pro mě je fakt ideál asi těch 75-85 ikdyz se to zdá hodně, je to tak v té váze jsem se cítila skvěle, i bez drsnýho cvičení. Teď mám o pár kg víc, ale cítím se skvěle, jsem aktivní, to díly tomu pravidelnýmu cvičení. :lol:

Rodice mi taky delali test :D ale ja pohl. Styk mela tak jsem si rekla ze to nebude na škodu si ten test udelat, jinak ja merim 172

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.12.23 21:55
@onajeblond píše:
@Nikca0000 no mě ani jedna, mamka už mě začala podezirat, zda to nesmrdi těhotenstvím, ať pak není za hnupa na gynde ( v té době jsem ještě sex neměla) takže jsem si byla jistá. :mrgreen: každopádně dr řekla, že už nic udělat nemůže, že musí přijít sama. Tak jsem to nechala být, při váze cca 75kg přišla a jela krásně, pravidelně, jako vždy. Takže mě pro 173 cm není souzeno ani těch 65kg mít, pro mě je fakt ideál asi těch 75-85 ikdyz se to zdá hodně, je to tak v té váze jsem se cítila skvěle, i bez drsnýho cvičení. Teď mám o pár kg víc, ale cítím se skvěle, jsem aktivní, to díly tomu pravidelnýmu cvičení. :lol:

Ja si myslim, ze ta menstruace nebyla protoze jsi na to sla drastickou formou, zkus na to jit jak jdes ted a myslim si, ze menzes ti i zustane pri tech 65-70 kilech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.12.23 21:57

@Nikca0000 jo taky to teď jedu, člověk umírá šťastné :mrgreen: :mrgreen: dost od Pamely Reif. :mrgreen: no to já už po cvičení, vzhledem k tomu, že cvičím večer, tak už se snažím nic nefutrovat, neboj futruju přes den. Ale dám vydatnou večeři, chvíli klid a jdu cvičit. Třeba, samozřejmě podle času atd. Noo, tak to máš jak já ty cm, a kolik tedy teď vazis, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.12.23 22:00
@onajeblond píše:
@Nikca0000 jo taky to teď jedu, člověk umírá šťastné :mrgreen: :mrgreen: dost od Pamely Reif. :mrgreen: no to já už po cvičení, vzhledem k tomu, že cvičím večer, tak už se snažím nic nefutrovat, neboj futruju přes den. Ale dám vydatnou večeři, chvíli klid a jdu cvičit. Třeba, samozřejmě podle času atd. Noo, tak to máš jak já ty cm, a kolik tedy teď vazis, jestli se můžu zeptat?

Vazim ted 63-64
Jjj taky kdyz cvicim k veceru tak pak si dam uz treba jenom maso a nejakej salat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.12.23 22:00

@Nikca0000 je to všechno možný, mě stačí těch 75 a budu nejšťastnější na světě. :mrgreen: aji skrz prsa atd 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.12.23 22:01

@Nikca0000 to je krásná váha, tak to bych asi jen zpevnila, ale hubnout nee 😊 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.12.23 22:04
@onajeblond píše:
@Nikca0000 to je krásná váha, tak to bych asi jen zpevnila, ale hubnout nee 😊 💪

Ja mam dost osvaleny nohy z krasobrusleni, ale je pravda ze ten vrsek nic moc, a ten zadek bych taky mohla taky jeste zpevnit, az se zotavim, vlitnu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.12.23 22:06

@Nikca0000 já mám hrušku, tudíž vršek celkem rikam celkem jo, ok, ale spodek no :mrgreen: jop se zvládne, každopádně ti moc držím palce a hlavně klid a nezapomínej, zdraví je víc než postava. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková