Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám dotaz, možná blbí. Ale před 14 dny jsem prodělala SP a pořád mě bolí podbřišek a prsa, poslední hcg bylo 3, tak nevím čím to může být
Uf-ounek, nemůžeš mít po ovulaci? nebo zrovna ovuluješ? Aspoň mě teda při ovulaci vždy pobolívá podbřišek a po ovu někdy i ty prsa.
Jinak cukroví - linecké s marmeládou, linecké s máslovou náplní polévané čokoládou, kokosové stříkané polomáčené (mimochodem opět linecké těsto jen část mouky nahrazena kokosem), ořechové pusinky, plněné medové trubičky, vanilkáče - letos dva poddruhy (mandlové a z vlašáků), perníčky ze žitné mouky - toť vše
Na išlské se nechám zlákat příští rok, mamka má výborný recept, tak jestli tou dobou nebudu mít plné ruce práce s kojením (v což doufám), tak budu péct jako divá ![]()
A ty miňonky děláš jak? děláš si vlastní oplatky nebo to nemá s Miňonkama, tak jak je znám z obchodu, nic společného?
@uf-ounek jdete do dalšího snažení? nebudete čekat na výsledky?
@JaLa miňonky jsou kuličky v lískovým oříškem, podobné těsto jako na vanilkový rohlíčky - nám moc chutnají. S těma v krámu to nená nic společnýho, ani nevím proč se tomu tak říká ![]()
@Izzz jj, půjdeme. Počkáme tenhle cyklus a po vánocích se do toho zase pustíme. Jestli to bude genetikou, tak nás můžou přeléčit až otěhotním a jestli ne, tak se hold objědnám na imunologii. Ale třeba se mimčo udrží - jsme mladý, ale zase na tak. A mimčo chceme, to by bylo aby se nezadařilo
@JaLa no okolo ovu mám, ale mám pocit, že je to celých 14 dní. No snad se to nějak zklidní: není to nic hroznýho. Spíš jsem to nečekala, že ještě něco budu pociťovat
@uf-ounek
Dej si pozor, aby jsi neměla po revizi nějaký zánět, mě začal bolet podbřišek 4 týdny po revizi a měla jsem zánět vaječníků-mňamka-přeléčuju to doteď
@sofie1974 jsem bez revize, tak z téhle stránky by to mělo být ok, ale děkuju
@uf-ounek a dělal ti někdo utz jestli odešlo vše tak jak mělo?
@Izzz právě že ne, poprvé jo a teď ne. Volala jsem doktorce a říkala, že mám přijít na kontrolu až po novém roce, že by to mělo odejít všechno, prý to bylo moc malinký
@uf-ounek no hcg nízký, to je fajn, ale zůstat tam něco mohlo…ale snad ne. Hlídej teplotu.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.