Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanymany však neboj…teď je to tu fakt na blázinec, ale ono se to obrátí k lepšímu. Jiná možnost neni. Už máme za sebou tu hrůzu (potraty) a ted se jen vyléčit a mít mimino. Jasně, ty jsi na tom blbě…my se Sofií už ty výsledky známe a nejsou skvělý a ty máš strach, protože jsi podobnej případ jako my. Je to pochopitelný. Ted už s tim nic neuděláš. Dorazej výsledky a pak teprv něco řeš. Hlavně tu zůstaň ![]()
Teď jsem u kopírky mluvila s kolegyní. Je jí 40 a má 8letý dvojčata z IVF. Ptala se na výsledky. Jsme kamarádky. Řikala mi, že na děti čekali 3 roky a že jim to taky přišlo nekonečný a zoufalý a teď už je klukům 8, že to šíleně uteklo. Tak mě potěšila.
@JaLa
Jejda, cukroví, já strašně ráda vařím, ale pečení sladkostí neholduji-musí se na můj vkus dost odměřovat a to mě neba. Ale kdyby jsi měla nějaký osvědčený recept na super dobré, a ne komplikované cukroví, sem s ním!
Mně zbývá jen ta práce, ta mě zaměstnává teď na 200%. Když tě chodí rodiče zdržovat kvůli poznámce o nenošení přezuvek apod. tak toho volného času příliš nezbývá. Horší, že u nás se teď začalo přistupovat k puntíčkářskému dodržování školního řádu, klasifikačního řádu a vnitřních směrnic, takže je to tu trochu jak v Kocourkově. Žádné alternativní tresty nejsou přípustné kromě poznámek
A to když to tak vezmu jsou alternativní tresty v soudnictví tak oblíbené. No jo, neuděláš nic.
Slyšely jste už něco o Gynexu? Včera jsem o tom četla něco v prodejně zdravé výživy. Docela mě to zaujalo ![]()
Ač je to k nevíře, u Gynexu se projevuje i brzdit stárnutí organismu a v řadě případů dochází k různým projevům omlazení, jako částečné vymizení určitých vrásek, zmírnění šedivění vlasů, vyšší výkonnost jak fyzická tak i psychická a v řadě dalších faktorů, s čímž mne sami uživatelé tohoto přípravku po delší době užívání sami seznamovali a ptali se na detaily účinků Gynexu. Někteří onkologičtí pacienti a pacientky, kteří přípravek užívali, zlepšení svých zdravotních potíží hlásili také. Řada žen, které měli potíže s otěhotněním několik roků, většinou ke konci (v třetím týdnu) užívání Gynexu otěhotněli, ač mi říkali, zkusíme to, uvidíme, a později se to třeba povede, no povedlo se dřív, než chtěli, čímž byli, často velmi překvapeny. U některých žen však musela být doba užívání delší anebo muselo dojít ještě i k jiné léčbě. I na tohle bych chtěl upozornit, Gynex nemusí zvládnout vždy vše, ale v oblasti gynekologie pokud je vhodně a cíleně použit dokáže mnohé.
Kdyby to tak byla pravda ![]()
@Hanymany
No já začala včera brát ten Wobenzym, tak uvidím a popíjím bylinkové čaje speciálně připravené pro holky co mají problémy s otěhotněním. Vím, že gynex bralo pár snažilek a znáš to, komu se zadařilo-chválí do nebes, komu ne, tak na něj nadává
@Hanymany no gynex může pomoct a nemusí. Já tohle řešit zatim nebudu, otěhotnim snadno, ale musim pořešit to imuno ![]()
Jinak s tou školou nezávidim, že nemůžete jinak trestat. Piznámky jsou aspon u nás k ničemu, nepíšu je. Spíš volim jiný tresty.
@Hanymany u nás je to to samý, hlavně dodžovat všechny předpisy a standardy - nevím co blbnou
Hm, Gynex jsem brala asi rok a absolutně nic - nesrovnal mi ani cyklus a ani těhotenství žádný.. takže v tomhle jsem skeptik.
Sofie, ultra snadný cukroví - 4 bílky vyšlehat s 300g cukru (cca vrchovatý větší hrnek). V troubě nechat 250g vlašských ořechů 8min na 180stupňů (předehřátá trouba), aby se zlehka opražily. Nasekat nahrubo nožem (můžou zůstat klidně větší kusy), smíchat s ušlehaným a pevným sněhem. Lžičkou „kydat“ na pečící papír na plech něco jako hrudky. Toto množství vyjde na dva plechy, když jsou hrudky těsně u sebe. Oba plechy šoupnout do trouby na 90stupňů a pak klidně odejít a nechat to tam 3hodiny. Pak se rovnou může konzumovat a je to neskonalá dobrota a přitom hrozně snadná
Tyto oříškové hrudky jsem během listopadu dělala už třikrát, protože na ně oba s manželem chodíme a ujídáme ![]()
To zní zajímavě, i když vlašáky jsou k sehnání a nebo nejsou dobrý. Nejlíp je mít na zahradě, ale to nemám, ani ořech ani zahradu ![]()
Když už se tu peče a radí, mohly byste taky poradit, co mám svému drahému koupit pod stromek? Limit 300,– Jinak k Mikuláši mám ultralevnou aromamasáž na 45min a Psyllium s probiem, he ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.