Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A víš jakej je hlavní rozdíl v jejich léčbách? Asi bych si tu Dr. Malíčkovou nechala až po Podolí, kdyby to nefungovalo. Aby bylo co dalšího činit.
Teď mě tak napadlo, jak na nás ty lékárny vydělávají. já se znovu narodit, tak si pořídím lékárnu
@Hanymany
Já taky, wobenzym na 20 dní - přes osm stovek! Doufám, až se nám ti svišti podaří, že vystudují něco perspektivního a budou mě na stará kolena živit, hýčkat a rozmazlovat ![]()
@Hanymany ty vůbec neplaš, budeš mít imuno ok, moc si to přeju. Jinak já taky vždy slyšela jen Plzeň a Podolí, jiný imuno neni. A najednou všude vidim jméno Malíčková, i dvě holky mi o ní psaly, byly u ní a vše ok. Vim, že mám problém, jen ho zkusim pořešit s ní. Bojim se toho prednisonu třeba na 8měsíců
ona psala, že mi ho třeba taky dá a třeba taky ne, nemůže to ted na dálku samozřejmě posoudit.
Ale hodnota 2,89 je momentálně OK, ne? Akorát tobě to asi nezůstane stát, co? Kamarádka z LB byla taky předávkovaná a měla už 0,005, 40let, bez dětí a rozhodla se řešit štítku až v Praze, v liberci jí předávkovali.
@Izzz
Izzz, a nevadilo dr. Malíčkové, že jsi byla v Podolí na imuno a že chceš ještě k ní? Staví se k tomu dobře?
Ježíš Izzz, moc děkuju za to přání od tebe. Určitě nám pak napiš, jak moc se rozcházeli v otázkách a řešení…
Sofie: je to pálka za ten Wobenzym, to je šílenost
No ještě jsem jí psala, jestli mám mít žádanku. To eště neodepsala.
Ona mi právě napsala, že jsem ten večer byla!!!osmá!!! nešťastnice s čerstvejma výsledkama s podolí a pochybnostma o léčbě. Tak jsem se jí jen tak nějak omluvila a že vim, že je vytížená…no a ona mi poslala termíny, kdy můžu přijít. Tak jsem si vybrala. Podle mě ona je ten typ doktora, co se pro pacienta rozkrájí a je to ženská a vidí denně holky, co chtěj a nemůžou mít děti…a napsala mi, že ta moje hodnota je fakt sakra hrozná…a podle mě ví, že to zvládne rychleji nebo líp než Podolí, proto mi to nabídla…že jsem trochu extrém.
Příspěvek upraven 03.12.12 v 16:46
@Izzz
To jsou věci-tak to jsem na tebe strašně zvědavá, já to zatím nechám do února na Podolí a pak uvidím. Jsem taky zvědavá, pokud ti předepíše ty imoglobuliny, jak to bude fungovat-četla jsem, že je hodně dává.
@sofie1974 a co je to? pilulky? zabírá to? no podle mě ona jde fakt po tý příčině, né jen BI pozitivní, ale jak psala, kontrétně chce vědět, co to způsobuje a řeší ten prvopočátek problému…kdybych měla hodnotu přes 40, možná i těch tvejch 35 bych rozdejchala, tak jsem v podolí, ale 23% a „jen“ prednison mi připadá na dlouho…třeba se tim budu cpát rok, ale třeba díky ní ne
Ahoj holky, mohu se pridat do diskuze? Ja jsem v patek tez obdrzela kontrolni vysledky z imuna v Podoli. Po roce a pul brani prednisonu jsem neotehotnela ani pri IVF, ani pri IUI (jinak vse ok). Takze kontrola na imuno a vysledky jeste horsi nez poprve. Nyni protilatky i proti trofoblastu. Zas mi chteji nasadit prednison, ale tomu uz neverim. Chtela jsme tez k Malickove, volala jsem ji, ale rikala, ze ted pro me nemuze nic udelat, ze ji to pojistovna neproplati, ze k ni muzu az tri mesice po Podoli. Proto je mi divne, ze Izze dala termin uz ted… tys ji jen psala? Muzes mi na ni, prosim dat tez e-mail? Diky, uz jsem z toho zoufala, vic nez 3 roky se snazime, je mi 35 a brat ten prednison, kdyz na me nemel zadny efekt, se mi uz nechce ![]()
![]()
Tak to je hustý.
Volala jsi jí a říkala jsi jí to, cos tady napsala? Já jí jen psala mail. No a i víc holek tady to tak mělo.
(Karin. Malickova@lf1.cuni.cz)
Jojo, rekla jsem ji to, ale pojistovna proplaci takove vysetreni az za tri mesice, nechapu, tebe se neptala, kdys byla v Podoli napolsed?
@Izzz
Já myslím, že ty imoglobuliny jsou nějaké injekce, ale fakt nevím ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.