Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4123
30.11.12 19:28

Ahojky holky mohu se mezi vas pridat? Ted 6.11 jsem byla na druhe revizi, cekam na ms a potom pujdu k dr na kontrolu tak jsem zvedava jestli mi udela nejake tedty nebo popripade na co se mam zeptat jestli poradite prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.11.12 19:30

@Peeetha pročti si diskuzi, je tam spooousta info. Podle mě si vyžádej vyšetření genetika+imunologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.11.12 19:34

@Izzz jj urcite si to proctu snad nevadi, ze jsem za vami prisla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.11.12 19:43

@Peeetha určitě ne…vítej :kytka: Mě třeba imuno nechtěla dr napsat, bylo podle ní zbytečný…a dopadlo katastrofálně. Vypadá to na dlouhou léčbu :( Hlavně aby byl dr ochotnej to napsat. Každopádně to bude běh na dlouhou trať…objednací doba, výsledky. Odkud přibližně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.11.12 21:13

@Izzz no prave ja jsem slysela, ze nekdy to doktori beru jako nahodu a resi to az po 3 potratu. A kdy se muzes zacit snazit? Jinak jsem z Olomouckeho kraje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.11.12 22:10

@Izzz: zajímavé informace. Mohla bych tě poprosit, jestli to máš v emailu od té paní Dr., jestli bys mi to mohla poslat na mail? Napsala bych ti ho ve zprávě. Nechci předbíhat, ale kdyby nic nenašli, tak aby mi to můj Dr. prověřil. Byla bych ti vděčná moc moc moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.11.12 22:12

@Peetha: vítej v nepopulárním kolektivu. Jsme o kus dál v řešení našich nezdarů a ráda ti pomůžu, pokud bude jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.11.12 22:24

@Hanymany ahoj diky, prave se vas tak nejak snazim docist a ty jsi ted snazilka nebo cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.11.12 22:39

@Peeetha: Čekám na výsledky imunologie z Podolí. Modlím se, aby přišli do Vánoc. Zapni si podpisy, tam to všechny máme vypsaný.

@Izzz: a poslali ti předpis na ten prednison, nebo ti ho doma musí někdo napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.11.12 22:49

@Hanymany promin uz to vidim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.12.12 00:49

@Peeetha: ne tak to se neomlouvej, od toho tady nejsme. Měly bychom si pomáhat… Je to hrůza kolik holek to takhle potká opakovaně, tak tady aspoň já ztratila pocit, proč já? Moc mi to tu pomohlo, tak snad i tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.12.12 00:52

@Peeetha: 12. týden tak to už si byla strašně daleko. Co se stalo, jestli teda nevadí, že se ptám? Ve 12. už bych si fakt myslela, že jsem za vodou, i když vím, že není nikdy nic jistýho dokud…ale znáš ty povídačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.12.12 01:12

Holky, a když je problém a BI na spermie, nemá smysl IVF? Někde jsem to četla jako řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.12.12 09:34

@Hanymany recept moje dr, jedu k ní v pondělí. No a IVF je podle mě zbytečný. Ona se ta spermie s vajíčkem musí spojit tak jako tak a v tom těle musí bejt…a pokud já proti tomu bojuju, neni to dobrý. Taky jsem nad tim uvažovala, ale je to zbytečných peněz a hormonůů do těla…mail pošlu (, to co tam je, mám všechno zkontrolovaný a v pořádku, jen čekám na hematologii)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.12.12 10:02

@Izzz: moc děkuji. Ty Izzz, teď jsem někde četla o imunu v Podolí, že nic moc, že je lepší nějaká Malíčková a jsem z toho nějaká vyděšená. Přijde mi to divný, že by se dvě laboratoře tolik rozcházely ve zjištěních a v léčbě. Jsem z toho celá vedle a to ještě nemám ani vysledky :nevim:
A tobě se dívali do dělohy, jestli tam není nějaká ta přepážka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty