Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Izzz já jsme potratila skoro stejně, poprví 5+2 a teď 5+3. Uvidím jak mi vyjde ta genetika. Hematologii by stad měla být dobrá, to se potrácí až tak v 8tt. Štítná žláza by snad měla být taky dobrá. nechávala jsme se už dřív nabírat. Tak už jen ta genetika a imunologie…
@uf-ounek Já poprvé 8+0 a podruhé ani nevim, páč se nevyvíjel od začátku…revize 12+0, plod nebyl vidět, takže cca 6+1 mi bylo řečeno
A ona genetika a imunologie je docela běh na dlouhou trať. Podle toho, kam jdeš. Než ti daj termín a pak čekat na výsledky ![]()
@Izzz termín mi dali skoro hned. Až jsem se divila. Jdu 11.12. a jak dlouho se čeká na výsledky?
@uf-ounek jak kde. Já šla do LB, čekali jsme měsíc. Triada šla do Ústí (tam mě posílala moje dr, odmítla jsem) a čekala 3 měsíce.
@Izzz aha, tak snad to tady v Plzni nebude trvat moc dlouho
Podle mě měsíc určitě. O kratší době jsem ještě nečetla. Ale měsíc je ok. ![]()
@pegisek
Ahojky, je to kortikoid, takže žádná hitparáda, ale přežít se dá a každý na něj může reagovat jinak. Je dobré ho brát po jídle, jinak ti může být špatně, a otéká se z něho, někdo může mít výkyvy nálad, kožní problémy…ale záleží na dávce, kolik tablet budeš brát…
@uf-ounek
Výsledky z genetiky jsem měla za cca 5 týdnů, ale byla jsem v Praze. U mě se ale výsledky, respektive genetické vyšetření muselo opakovat, protože z kontrolního vzorku to nevypadalo vůbec dobře, takže jsem šla ještě jednou na odběry a výsledky byly za dalších 6 týdnů. Přijde mi ale, že u tebe může být problém v té imunitě, potrácíš strašně brzo, tak se objednej hlavně tam.
@Izzz
Nešil, dá se to vydržet. Ty už budeš mít výsledky taky coby dup, viď?
@Izzz: teda, jsem úplně napnutá i za tebe, moc držím palce ať to dopadne dobře. Ať ti dorazí výsledky a prostě všechno.
Vítám nové členky, každá píše něco, co jakoby vypadlo z mých úst. Je dobré tyhle nešťastnosti mít s kým probrat.
@sofie1974
díky za odpověď… jj. že je to kortikoid vím, mám švagrovku, která ho brala na roztroušenou sklerozu ovšem ve větších dávkách a nějak jsem se jí zapomněla zeptat jak na něj reagovala a jak ho snášela… ale asi je to hodně inviduální záležitost…
nevíš jak to je když mám špatnou srážlivost krve - mám Leidena a mutace genu MTHFR zdali mi mají napsat i něco na ředění krve.. no asi si zavolám pro jistotu do trombocentra i s tím, že mám jít na KO v lednu a to bych měla být v léčbě tak zdali bych neměla dorazit třeba teď když to ještě neberu…
@Izzz Ano, ano. Jedině Liberec Gennet, Ústí už nikdy!! Chodíme teď do Gennetu na všechno, přijdem tam a hned jdem na řadu, všechno super.
@triada mě tam taky ochotně napsali žádanky ![]()
Příspěvek upraven 28.11.12 v 12:28
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.