Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
21.11.12 09:20

Dakujem, ja dufam ze to skonci dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
21.11.12 11:02

@mamcaalca
Pokud jen špiníš, tak by to mělo dobře dopadnout :) Jen by jsi měla asi ležet a být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.11.12 11:10

Mam sedavou praci, doma ostat nemozem, je cas prepustania a nemam za seba nahradu, takze sa snazim nic nezdvihat a sedim u pocitace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
21.11.12 16:42

Jedeme domů. Teď jen měsíc čekat. Trvalo 30 min než mi našli žílu, manžel už byl dávno hotov, předběhl nás jiný pár. Jeden pán, naštěstí až po nás se tam zasekl na 30min, pak 20min a stejně to nedal. Odešli asi do auta a pak se vrátili se vzorkem, hrůza. Pan doktor se ptal, ptal a ptal, nic nám nedoporučil, nezakázal, jen mi neschválil dělenou stravu, že vegetariánky potrácejí a veganky nemohou otěhotnět, tak s tím budu muset něco vymyslet. Jinak nic, když se díval na dosavadní výsledky, tak prohlásil, že jsem vlastně zdravá. Takže zbývá dořešit štítnou žlázu a počkat na výsledky. Byli jsme první za pět 7 a odjížděli v 9.45. Hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
21.11.12 16:44

Chtěla jsem napsat, že ten pán rám byl pak ještě 20min s manželkou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.11.12 17:14

Ahoj, no tak gratuluju k tomu, že to nakonec proběhlo dobře. chudák tamten pán. asi měl nějaký trauma už předem. chudák a ted se o něm píše na netu :)
a co Madar, jak na vás působil? Nám vlastně neřekl vůbec nic, jen se ptal a ani neřekl, že jsem zdravá, i když jsem mu na všechny otázky o nemocech, zánětech odpovídala NE.
A co pohlreich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
21.11.12 17:29

@Izzz: taky nám neřekl vůbec nic, jen že co zjistí napíšou do zprávy a bude to tam srozumitelně napsany a pošlou nám to domů. U Pohlreicha výborný, evidentně ví o čem mluví. Dala jsem si dančí hřbet s pečenou zeleninou a masíčko bylo jak dortíček. Manžel měl jelení ragů a to se úplně zoplývalo na jazyku. Fakt to STÁLO za to.
No chudák pán, ale nemohla jsem si to nechat pro sebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
21.11.12 18:10

Snad mě něco osvítilo, ale vzpomněla jsem si, proč mě asi bolí na tom vaječníku. O víkendu jsem si tak pšíkla, až mě tam ukrutně zabolelo a od tý doby mě to tam bolí. Mohl se mi natrhnout vejcovod, kdyby jo, bylo by to vidět na utz? Nebo snad nějakej sval? Asi se to zhojí samo, ale nemůžou se mi z toho udělat nějaký srůsty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
21.11.12 19:21

@Izzz ahoj obracím se na tebe s dotazem :think: podle popisku vidíš mojí po revizní MS přesně po 28 dnech, ale dnes jsme to dostala znovu :?: je to normální??? Děkuji za odp :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.11.12 21:10

Ahoj. Jak dlouho trvala ta 1.porevizní? nemůžou to bejt ještě dozvuky nebo nějaký dočišťování? :nevim: Asi bych zavolala dr. Mě se tohle nestalo, tak bohužel neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.11.12 06:31

Tak holky, dnes rano mamatest negativny ms sa pomaly rozjela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.11.12 07:11

@mamcaalca je mi to moc líto. ale je štěstí, že nemusíš na revizi.
Co nějaký ty vyšetření? Žene tě někam tvůj dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.11.12 07:45

Ne, je to normalne, 8 z 10 tehotenstvi takto konci, bola som na laparoskopii v breznu a vsetko ok, akurat mojho milacka nemozem dokopat na spermiogram, ten je sice pracovne na cestach, cina, india a usa, ale ked je doma tak ho tam proste nedokopem :-( takze je tazke trafit sa do plodnych dni, pretoze bud tu je alebo neni a uz ked vychytame plodne dni tak to konci takto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
22.11.12 08:00

Holky dáváte něco mužíkům kromě vitamínu E, selenu a zinku, přemýšlela jsem že bych mu ještě něco naordinovala, když mě ten spermiogram horší, ale nevím co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.11.12 08:13

@marinka5 trenky, studený sprchy na rozkrok, bez alkoholu a cigaret…jinak vitamín E je na to skvělej. Vim, že po tomhle se to strašně moc chlápkům zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty