Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
19.11.12 19:03

Počkat, počkat, co z tebe vyšlo? Já jsem na nechuťárny vysazená a zajímá mě to. Jak dlouho to bereš? Já to brala asi 10 dní a změnu jsem nezpozorovala. Ale je to možný, třeba máš střeva zanesený a čistěj se takovymhle způsobem. :nevim:
Pokud ti končí ms, tak je na nějakej hlavní folikul fakt brzo. Ale je fajn, že jsou připravený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 19:06

To jo, to jo
Následující odkaz je jen pro silné povahy:
 http://www.drnatura.cz/…-pribehy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 19:08

Hlavně že tam jsou ty kluci folikulový pěkně vyštosovaný, v jednom 3 a ve druhým 4-5
Nebylo to tak extrémní jako v odkazu, ale úplně jsem si na ty fotky vzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.11.12 19:12

@Hanymany neslyšela jsi o hydrocolon terapii? tyjo já si to už našla a nějak mi to vypadlo. nemůžu se k tomu odhodlat, ale strááááááášně bych na to chtěla jít!!! ale píšou, že pak cca dvě hodiny má člověk zvýšenou činnost střev…a já to mám domu autem hoďku…no a to nepočítám odtamtud cestu k autu, abych to vůbec došla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 19:17

Beru to týden určitě a chodí se mi dobře na záchod, ale musím opravdu hooodně pít, aby to fungovalo a nedehydrovalo. Naštstí jsem zvyklá z práce se nalejvat čajem, tak jsem ještě přitvrdila. Chodi se po psylliu líp na WC a ke fakt, že moc nemám hlad, ale teď už jsem se dlouho nevážila, ale nehubnu, spíš mám nafouklý břicho. Ale ta bolest je něco jinýho, vím jak bolí střeva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 19:23

To znám, nebyla jsem na tom a asi bych ani nešla. Jak mám tu prasklinu v končníku, tak jsem ráda, když mi tam nikdo nic nestrká. Já jsem už četla, že je to překonaný a už se to moc nedoporučuje. Stačí si dát něco mléčného a vyčistím se taky. Byla jsem už párkrát na kolonoskopii a pít yal před vyšetřením, to se vyčistíš, že si připadáš, že ti někdo střeva otočíl naruby a přejel rejžákem. Jo už jsem si vzpomněla ten výplach ničí střevní mikrofloru, čemuž bych i dost věřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.11.12 19:23

:nevim: :think: tak nějak blbne děloha, nějak se tam vrtí…a bude líp. Já mám třeba šílený stavy po květáku..že nevim, kde a co přesně mě bolí.

Příspěvek upraven 20.11.12 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.11.12 19:24

@Hanymany „pít yal“ je co? manžel měl taky jít na kolonoskopii a dostal fotrans nějaký sáčky, to jsem četla, že taky pomáhá. Já bych hrozně ráda střevům pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 22:10

Yal je to samé. Pokud chceš vyčistit střeva, tak bych klidně se spolehla na to Psyllium, a nebo tu Chlorellu, moná bych to spojila, já ji ale kvůli štítnej užívat nesmím. Ta je taky výborná, ale musela bys vypít tak 4 litry, páč ta taky dehydruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.11.12 22:20

@Hanymany ale podle mě tohle je jen takový lážoplážo vyčištění. Mě se líbí představa, že se vyčistěj i všechny ty záhyby. Psyllium už jsem si vzala dneska. Budu brát 3× denně 2 bobule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 22:30

Koukám a nový metřík, pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
20.11.12 06:20

@Izzz: jelikož se dnes ráno včerejší epizoda na WC opakovala a v daleko vydatnější míře, nepovažuji to za náhodu. Psyllium opravdu čistí střeva, beru taky 2 tobolky 2-3 krát denně. K tomu si dávám ten rakytník, ten má taky co dělat s detoxikací, takže počítám, že spojili síli a provádí vnitřní revizi, proto mě asi bolí to břicho. Takže bych se vyprdla na hydrocolon a pustila se tady do toho, rozhodně je to šetrnější, i když mi není kdo ví jak, asi se to uvnitř brání jako když alkoholikovi berou flašku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.11.12 07:33

@Hanymany tak to je hustý, jak by řekly děti :) A bolí to nějak? když to vychází, nebo je to jako normální stolice? Jen mě tak napadá, aby to bylo v pořádku, aby z tebe nešlo něco, co jít nemá, ale to psyllium snad není nic neověřenýho. Včera jsem začala, ale domu se dostanu po rodičáku tak v 5, tak uvidim, jak to budu stíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
20.11.12 08:54

To zas není tak rychlé, na mě to přišlo až za týden, když to vychází tak to nebolí. Bolí to jak to cestuje, asi. Bolí to furt, skoro celej levej bok, krev tam není viditelná, tak snad nejde nic co by nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
20.11.12 12:08

Ahoj, jak to tady čtu, tak mi to připomíná stav, který jsem měla ke konci šestinedělí po porodu syna - divně mě bolelo břicho, různě to cestovalo a pekelně bolelo, zejména v podbřišku. Letěla jsem do nemocnice - gynekologicky vše OK, ale někde u tlustého střeva v podbřišku našli volnou tekutinu (čirou). Všichni kroutili hlavou, co to jako je, tak jsem tam pak chodila skoro každý den na kontrolu, zda ta tekutina mizí nebo roste (to pak hrozí zánět pobřišnice a musí dojít ihned k operaci). Naštěstí zmizela sama. Střeva jsem tehdy z toho měla taky nějaký poblázněný. Na chyrirugii si mysleli, že je to prasklá cysta gynekologického původu, gynekologové to striktně odmítli… tak si vyber. Ale po týdnu to přešlo.
Spíš bych ale řekla, že to u Tebe může spíš souviset s tím psylliem. Užívám ho taky ale jen jednu lžičku do jogurtu, takže se u mě takovéhle záležitosti neprojevují :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty