Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
14.11.12 14:41

No dobře, tak mi to nedalo a zavolala jsem tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.11.12 14:42

@Hanymany tak pokud řikali měsíc, tak je to dobrý…a já myslim, že na tebe bude v pátek čekat obálka ve schránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
14.11.12 14:47

Vše je vpořádku, výsledek leží u doktora k podpisu a může to dorazit až příští týden. No to jsem ráda, že nejsme degeni, ale co teda dál…imunologie a pak už jen zkoušet, zkoušet, zkoušet. Mno, ještě to nakonec bude tou štítnou žlázou a vážně si paní doktorku podám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.11.12 14:49

@Hanymany no štítka v tom dělá docela dobrej bordel někomu :nevim:
Jestli tě taky nepošlou na hematologii - mě jí doporučili na genetice, tam to bejvá s výsledkama taky brutus. No ale v roce 2013 to stíháš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
14.11.12 15:13

Ha, no vtipný, když říkala, že nic nenašli, tak mě asi snad nebudou posílat na hematologii, to by se jim na tý genetice něco ukázalo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.11.12 15:16

@Hanymany takže znáš výsledek? no nám našli mutace a ty samy o sobě prej problém nejsou pro nás ani pro dítě…ale poslali mě na kontrolu homocysteinu na hemato…akorát mi oni asi udělali komplet testy, když čekám 2,5měsíce. A tohle doporučení tam bylo jen jakoby mimochodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
14.11.12 15:20

No už mě i napadlo, že si jí nechám vyndat, když ji neumí zkrotit práškama. Sice by nějakou dobu trvalo, než by si tělo zvyklo, ale pak už bych třeba mohla mít klid, a ne to rozhozený jednou tak a pak zas úplně obráceně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
14.11.12 15:23

Výsledky ok, ale jen po telefonu. Tak uvidíme co napíšou, ale mutace mi dělali a když říkala ok, tak tam podle mě nenašli ani ty mutace a ty souvisí s tím homocysteinem, ne? Co dělá homocystein?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.11.12 15:28

@Hanymany já fakt moc nevim. četla jsem si to, ale už jsem to vypustila…jo, vlastně je to něco s tou vyšší srážlivostí - že se pak ucpe přívod k miminu. Pevně věřim, že bude max problém v tomhle a né v imunitě. My máme mutace oba, ale výsledek byl - ok, příčina nezjištěna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
14.11.12 15:35

Tomu nerozumím. Tak máte pozitivní nález na mutace, asi ne? když mi řekla ok, předpokládám, že je nález na mutace negativní. Ok nebo neok, je nesměrodatný nebo nepřesný. Dobrej výsledek je pro mě negativní nález. Nevím. Asi se to úplně přesně dovím až to budu držet v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.11.12 15:42

No my jsme jeli na konzultaci, aby nám to vysvětlili, z toho jejich elaborátu jsem rozuměla jen tomu závěru…a to sice, že se na nic nepřišlo - na příčinu potratů.
Ony ty mutace neznamenaj, že je něco špatně s možností otěhotnět nebo donosit děti. Mutace má kdekdo, 30% lidí třebas tu moji.
Takže genetička řikala, že zkoumaj takový 4 faktory - Leidena, nějaký FII a pak A1298 a CT667 (nevim, ty čísla plácám)…a všechny ty přihrádky s náma prošla. první dva jsme měli oba negativní. Manžel měl tu C (od jednoho rodiče) mutaci a já tu A mutaci (od obou rodičů) - čekala jsem, že to je problém, ale neni…maximálně to svědčí o tom zvýšenym homocysteinu, na kterej mě poslali. Takže genetika je ok třeba v tom, že žádný chromozomální vady, odchylky, Leidena, cystickou fibrozu nemáte…ale mutace tam prostě bejt můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
14.11.12 15:56

Tos mě moc nepotěšila. Já to mám ve zprávě napsaný trochu jinak právě. Že budou vyšetřovat trombofilní mutace (Leiden, HTMFR, F2 a F5), takže jsem z toho pochopila, že mutace je slovo nadřazené těm názvům v závorce. Proto si to tak myslím. Ok že je negativní nález. Ještě uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.11.12 16:01

Každá genetika to má třeba jinak. Prostě my máme genetiku OK, ale přišli na něco (co neni z genetiky), co s potratama možná souvisí. No čert aby se v tom vyznal…nebo jak se to řiká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
14.11.12 16:14

Přesně tak, nejhorší pak ještě je, když ti to naprd vysvětlí, pak to hledáme po všech možných čertech a vznikají polopravdy a mýty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.11.12 16:19

Tak snad jsme vybraly dobrý doktory, který budou mít zájem na tom s náma mluvit a pomoct nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty