Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
16.11.12 15:54

Nejsem si úpa jistá, v práci se to hrotí čím dál víc, schůzujeme už i ráno, pak jedeme prvně bruslit. Aspoň že ve středu budu mít volno, i když si moc neodpočinu, chystáme se být v Podolip na 7., aby jsme byli první. Mám trochu obavu, aby jsme tam nebloudili. V tom podolí je to nemocnice nebo poliklinika v nějakým areálu? Je tam víc budov? Která je ta pravá? jak se tam parkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.11.12 17:01

@Hanymany Jéé vy bruslíte? My jen 2.,3.třída plaveme. No já nevim, jak jste v Praze zdatní. Já teda vůbec. Spali jsme u sestřenky a ráno jeli tramvají do Podolí…a bloudili jsme, páč jsem manžela nechala to najít a nezkontrolovala jsem to. Zastávku nevim, ale je tam u podolské vodárny (možná je i nějaká blíž). Pak uvidíš nemocnici - nádhernej barák. A tam vlezeš, projdeš kolem vrátnice nahoru do hlavní budovy (jde tam většina lidí) a vejtahem nebo pěšky do 4.patra a tam najdete imunologii. Vevnitř je to snadný. Pro nás byl záhul se tam dostat. :)
 http://www.google.cz/imgres?…

Parkování neporadim. Pokud tam ještě někdy pojedem, necháme auto někde na okraji (u ikey asi :) ) a dojedem metrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.11.12 17:10

@Hanymany
K tomu Podolí-je tam zastávka tramvaje Podolská vodárna, samotné Podolí je veliké-je to to nemocnice, nelze přehlédnout, jeden hlavní vchod. Parkovat se dá uvnitř areálu, je to zpoplatněné, mají tam turniket-zdarma je tuším jen prvních 15 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.11.12 17:14

Nějaká pani nám ukazovala „Vidíte tu nemocnici?“…já jsem zvyklá na jiný nemocnice, krychle, kvádry, sklo, klasika…Podolí jsem myslela, že jsou normální byty :) a nemocnici furt neviděla. Ale vevnitř jsme si dali ještě prohlídku, páč je to tam fakt nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
16.11.12 17:57

Dá se parkovat před tím hlavním vjezdem - stačí těsně před turniketem odbočit do boční uličky a najít místo, tam se nic neplatí - případně se dá parkovat u Vltavy naproti přes ulici - okolo té 7h by tam mohlo být ještě poměrně volno. Pak stačí jen vejít pěšky hlavním vchodem do kopečka a hned uvidíte vchod do budovy (budova nemocnice je vlastně jen jedna). Uvnitř je to poměrně přehledné a můžete si prohlídnout maličké jezírko s rybičkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
16.11.12 18:00

Jak vypadá Podolí z venku
http://www.upmd.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
16.11.12 23:37

Díky, no stejně to asi bude kino. Vyjiždět budeme v pět ráno. Manžel mě pozval na oběd do Imperialu k Pohlreichovi, tak snad z toho nebude večeře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.11.12 10:16

Oběd stihnete…podle mě tam jsou pacietni nejdýl tak do 12, pak už Madar asi píše zprávy (těch co tam byli kdysi dávno) a posílaj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.11.12 10:58

@Hanymany
Přesně tak, budete tam max do 12 hodiny a pokud budete první tak vypadnete už kolem 9 hodiny. To bude time na brunch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.11.12 11:14

My když jsme tam byli, tak dorazili jen 4 páry…maj jich na každej den 6 nebo 8, tak by to Madar mohl zvládnout brzo a já bych za tejden mohla mít doma výsledky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.11.12 12:07

@Izzz
Taky bych měla mít výsledky příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.11.12 12:55

@sofie1974 Já spíš za dva. No jsem zvědavá, co nám najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
17.11.12 21:19

Už aby to bylo. Vrátili jsme se z ochutnávky vína a už celý den mě pronásleduje pocit, že příště to určitě výjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.11.12 21:58

Pěknej pocit. Sdílim ho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
18.11.12 15:36

Vymyslela jsem super dárek pro muže, ale chybí mi k němu 10 tisíc. Ach jo :think: Jak jste na tom s Vánocemi vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty