Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to už skoro rok, měla jsem zácpu a jak jsem tlačíla tak to prasklině a furt se to táhne. byla jsem na botoxu, ale to nepomohlo, asi budu muset na operaci ![]()
Vigantol se má užívat po tučném jídle, chleba s máslem. Jenže já tohle nesnídám, tak jsem si ho dávala s oliváčem, teď jsem ho nahradila tím rakytníkem. Ten je taky takovej všelék, kdo ví
My máme v sobotu měsíc od genetiky a furt nic, jak vám to přišlo?
Zítra by se mi do ruky měla dostat odkyselovací dieta. Překyselený organismus se nehojí. Tak nevím
@Izzz Super, ať vím na co se připravit. A výsledky budou teda docela rychle, to jsem ráda!!
@Hanymany Mě a příteli dělali genetiku + mě hematologii a oboje jsme měli po 4 týdnech. A vzhledem k tomu, že je vše v pořádku, tak nám to přišlo poštou domů. Kdyby se něco našlo, tak hned volají.
@Hanymany genetika za necelej měsíc…kde jste na ní byli? neřikali vám kdy to dorazí?
@unhappy hematologie u mě trvá 2,5měsíce
![]()
V Č. Budějovicích, má to být za měsíc, zbývají 4 dny a každej den čučím do schránky, nic
@Hanymany já taky každej den letěla domů a těšila se na dopis
a jednoho dne mi manžel napsal, že na mě doma čeká překvápko a byl to dopis z genetiky
takhle rychle jsem dopis ještě neškubala…i když u tý imunologii to budu škubat ještě rychleji
@Hanymany Ahoj já tě nechci vůbec strašit, třeba jsem byla já výjimka, ale také jsem byla na genetice v ČB a přišlo mi to skorem až za 4 měsíce
nevím kde se tam stala chyba, ale prostě to přišlo až takhle dlouho ![]()
@marinka5
![]()
@Hanymany v tom případě bych ti asi doporučila si tam zavolat, jak to vypadá, kdy to tak bude a tak…
Ahoj holky, mi jsme byli s přítelem v Praze v genetu a výsedky budou trvat dva měsíce ![]()
No to mi neříkejte, to se zblázním. Hned v pondělí teda budu žhavit dráty páč to by takhle nešlo.
@Hanymany já se znám, bych volala hned, abych se bud uklidnila nebo nasrala ![]()
Tak říkali za měsíc, to je v sobotu, jestli to nedorazí do pátku tak tam v pátek zajedu, že to potřebuju mít a sebou na imunologii. Pak to snad dají dohromady, abych si to ve středu vezla s sebou
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.