Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
18.11.12 15:48

Já pro manžela nic nemám. A finančně se mi do rozpočtu nějak nemůže vejít.
Cos pro něj vymyslela? Já teda běžky, tak uvidim, jak to vyjde. Jinak jsem včera balila pár dárků. Letos to pojmeme jako svátky rodinné, né dárkovací jako jindy Strejda má rakovinu slinivky, tak se zároveň Vánoc dost bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
18.11.12 15:57

No to jsou osudy v rodinách, nemoci holt nechodí po horách ale po lidech. Nám umřela babička v pátek 13. prosince a od té doby jsou tím Vánoce poznamenaný. Žádný děti v rodině už nejsou, čeká se na novou generaci, ehm ehm. Chtěla jsem mu pořídit lístek s letenkou na anglickej fotbal, ale je to strašně drahý. Cenu letenky bych zvládla v únoru celkem v pohodě, ale samotnýho by ho to nebavilo a spolu v únoru, jednak pro dva už je to spousta peněz a co když už budu těhu, to budu raději doma ležet s nohama nahoře, než poletovat v oblacích. Ale jinou náhradní myšlenku nemám. Ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
18.11.12 20:55

Holky, pomoc, něco na mě leze. Pálí mě nosohltan, bolí ruce a záda, nevím jestli to souvisí, píchá mě na levém vaječníku. Chřipka to asi nebude, jen takový to podzimní nachlazení, ale bojím, co na to odběry na tu imunitu. Myslíte, že je to problém. Bojím se tam zítra volat, aby mi náhodou neřekli ať nejezdime. Co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.11.12 20:58

@Hanymany To s tim podle mě nesouvisí. Jedeš na reprodukční imuno. Ani se nás neptali, jestli nejsme po chřipce nebo zánětu. V klidu. Vaječník - ovulace? :)
Jinak nápad pro manžela hezkej. Mě tahá manžel v březnu za kamarádem do Anglie na návštěvu - no nejedu ani omylem, jednak nesnášim lítání a druhak budu těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
18.11.12 21:53

Přesně, budeme pěkně doma v teple a necháme se hýčkat. Tak snad to bude dobrý, trochu si mě uklidnila. Jinak ten vaječník už mě bolí už i ten druhej, ale vychází to jako ok kyčlí, včera jsem celek den stála v podpatcich na tý ochutnávce, tak to by mohlo bejt tím a do toho ještě větry, který mě trápí co beru to Psyllium, ale píxhá mě to na vaječníkách, divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.11.12 22:02

Mě kolem ovulace bolí celá děloha, plus větry k tomu :) No uvidíš. Těšim se, co řekneš na Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.11.12 13:33

@Izzz
Tak jsem dnes volala na imuno, kdy že budou ty výsledky (byla jsem tam 24/10-tudíž skoro před měsícem) a paní mě odpinkla, ať si zavolám v pátek, ale že to ještě tento týden nebude. Nějak jim to brachům trvá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 13:49

Neeeee, to neeeee, já je potřebuju do Vánoc. Chjo! Dnes jsem si byla pro vysledky štítný a hodnota TSH se mi za pouhých 5 nebo 6 týdnu znásobila dvacetkrát, takže mi tam počítala kolik mám brát prášků a moc si nebyla jistá, kurňa co já s tím budu dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 14:24

Tak to je totálně v čoudu, volala jsem tý svojí pošahaný endokrinoložce, je to pěkná kr.va, chce m nechat 2 měsíce bez prášků a že se v lednu uvidí, na to jí hážu bobek, chci být léčená a ne pokusnej králík, prej ať vydržím s těhu do ledna, že prej je divný, zme nám to gynekolog povolil po 3 měsících, tak je asi 100 let za opicema paní doktorka.

Jenže je průser, že jsem volala jedinýmu dalšímu endokrinologovi a ten nepřijímá nové pacienty. Já nemám kam jít a nevím co dělat. Pomóóóc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.11.12 17:18

@sofie1974 Mo mě řikal 4 týdnu +- 2 dny. Čekám to příští tejden ve středu!!! Sakryš. I když do 17.12. to vydržim. I když jsem se fakt těšila. Kolik vás tam bylo? S náma tam byly jen 3 páry, tak snad by se to mohlo maličko urychlit. Anebo taky bába na telefonu věděla prd a jen tě odpálkovala. Budeme doufat.

@Hanymany tak mě jen napadá endokrinolog v jinym městě. Na tu tvoji asi spoleh moc nebude. Ale koukám, že ti ta štítka šíleně lítá :cert: Já jsem si ji nechala udělat a měla jsem hodnotu přesně uprostřed tý normy, nepamatuju si…možná 2 nebo 4…no a pokud tobě zdvacetinásobilo, to musí bejt šílený :cert: Ale třeba tělo chce oddych od léků a pak by se zjistilo, co na to použít, aby se zklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 17:45

Já už fakt nevím komu a čemu věřit. Byla jsem v nemocnici s tou bolestí na vaječníku, co chvíli mě to skroutí do předklonu a jediný co jsem tam pořídila jsou čípky proti bolesti. Začínám si myslet, že mi už není pomoci. Manžel je z toho na nervi a já dvakrát. Vůbec nevím co s tím, tak ležím s flaškou na břichu v embryonální poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.11.12 17:55

:( :( ježiš, to mě hrozně mrzí. Nemůže to bejt nějakej blbej příznak ovulace?
Tak cysta? Která třeba mohla prasknout? Neumim si tu bolest představit. Vy jste z Budějek? Tam určitě máte víc nemocnic, ne? Nebo poblíž…sakra, taky mě to štve, že člověk ani těm doktorům mnohdy nemůže věřit. taky svojí gyndr až tak nedůvěřuju a hrozně mě to mrzí

Dělali ti utz? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 18:18

Ultrazvuk vnitřní, vše prý Tak jak má být. Bílkovinu v moči taky nemám. Teď mi teprve MS končí. Na vaječníkách bylo dost těch folikulů, kolik jich tam obyčejně bývá? Tady ke jen jedna nemocnice a tý v Krumlově se říká pohřební ústav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.11.12 18:24

Ono bejvá pr těch malejch, ale vyloupnout by se mělo vajíčko jen z jednoho, toho největšího. Jinak v tomhle se až tak nevyznám.
No jen doufat, že to neni nikde jinde v břiše nějakej problém.
Tys toho teda ted schytala…no máš vybráno a těhotenství bude ukázkový. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.11.12 19:00

Mně přišli všechny ty folikuly téměř stejný, tak je asi taky brzo, jeden z nich dozraje až koncem příštího týdne, nebo třeba všechny najednou, pche to by bylo kino. Ta flaška na bříšku je fajn, to jo, ale pracovat se s tím nedá. Nechci vás tu znechucovat, ale na WC ze mě vyšlo něco dost podivného, to by mohlo dělat to Psyllium. Čistí střeva stejně jako colonix od Dr. Natura, znáte to? Kdysi jsem to užívala, ale bez efektu, ve fotogalerii jsou tam strašlivý věci co z lidí vycházejí. Bolí to ale furt, takže tím to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty