Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
22.11.12 17:52

Ještě zbejvá se modlit, aby v tý obálce byly dobrý zprávy. Z toho mám upřímně velikej strach. Dostala bych asi prvňáky a to by nebylo asi úplně nejlepší vzhledem k okamžitý neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
22.11.12 20:15

@Izzz: to neřeš, mimi je přednější.

Zítra volám MUDr. přes akupunkturu, mamka u ní byla 2× a prý jí pomohla a řekla jí o mých problémech a prý to půjde řešit. Jen mě vyděsilo, že by mě vzala až v březnu, to je trošku „mimo“. Zítra se ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.11.12 20:18

Tak březen je k ničemu, to už bude pupkatec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
22.11.12 21:18

No právě, kurňa co já jí to budu zítra do toho telefonu vykládat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.11.12 22:21

Prosit, aby tě vzala hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.11.12 07:36

@sofie1974 tak co? 8o tak co? 8o tak co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
23.11.12 10:57

Hned mě teda nevezme, ale 12.12. To je celkem úspěch oproti březnu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.11.12 12:31
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.11.12 13:07

@Izzz
Tak mám výsledky. Čekala jsem, že to nebude dobré, už jsem totiž na imuno byla před 2 roky a tenkrát to taky nebylo dobré, ale myslela jsem, že jsme to přeléčili (aspoň tehdejší kontrolní výsledky na to ukazovaly), ale bohužel se mi alergie na spermijky vrátila. Mám tedy výrazně pozitivní buněčnou imunitu, 2 měsíce mám naordinován prednison a gumi sex, pak kontrola na imuno a pak (pokud bude vše dobré), se můžeme začít zase snažit. Tak snad vám to holky dopadne líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.11.12 13:53

@sofie1974 tyyyyyyyy brďo, to mě teda strašně mrzí. Ale je na tom dobrý to, že s to aspoň čekala a asi to neni tak obrovskej šok. Já pořád ještě věřim, že to u nás bude ok, i když tady na emiminu snad neni nikdo, kdo by to měl úplně v pořádku.
A jak se ta alergie může vrátit? Já myslela, že když probíhá přerušovanej styk, tak že se to tim maličko eliminuje, že se nedráždí ta imunita.

:( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.11.12 14:12

@Izzz
No, ono je to dost komplikovaný, ale pokusím se to trošku vysvětlit. Výsledky z imuna ukazují na tři parametry-markety imunity u ženy (zkoumá, zda nemáš autoprotilátky proti fosfolidům), buněčnou imunitu na spermijky a spermiogram (kolik spermijek a zda jsou v pořádku). Záleží tedy, která část vyjde blbě a na tu se léčba zaměří. Já mám tu zvýšenou imunitu, před dvěma roky jsme přeléčily (taky prednisonem a gumosexem) a šli do snažení. Vrátit se to může, protože každým nechráněným stykem se ta imunita opět narušuje, proto je opravdu důležité ten gumy sex na začátku a pak po přeléčení taky gumy sex a jen v plodných dnech je dovoleno snažení a stále musíš brát ten prednison. Problém je, že prednison zhruba po půl roce už není tak účinný, tělo si prostě na něj zvykne, takže každý nechráněný styk zase narušuje to, co jsi vyléčila. Je to takový začarovaný kruh, důležité asi je, po přeléčení co nejdříve otěhotnět:)Až budeš mít výsledky, tak dej vědět jak je to u vás a můžeme více prodebatovat podle toho, co vám vyjde (a doufám, že nevyjde) špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.11.12 14:16

@sofie1974 děkuju za vysvětlení :kytka: je to složitý jak blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.11.12 14:20

@Izzz
Je to složitý šíleně. Hned jak budeš mít výsledky od Madara, tak s nimi poběž ke své MUDr., od ten výsledek je vlastně jen kopec čísel a k tomu pár vět závěrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.11.12 14:23

@sofie1974 Ale z toho závěru pochopim, co mi je a neni, ne? moje dr mě na imuno odmítla poslat a neni úplně nakloněna novinkám…takže ani nevim, jestli tomu rozumí.
A promiň, že se zeptám, ale jak nemáš podpis, tak nevim, jak to je…vy jste to před 2lety přeléčili a měli miminko? a ted chcete další, ale imuno se zhoršilo?

Tyjo já mám strach 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.11.12 14:38

@Izzz
Já nemám podpis, protože jsem zatím nevybádala, jak si ho nastavit, ale zkusím to nějak zvládnout :) Neboj, ze závěru pochopíš, co je špatně/dobře, pokud ale je něco špatně, někdo ti bude muset předepsat léky (jsou napsány v té zprávě). Se mnou je to dost komplikované, já totiž ke všemu ještě chodím do CARu na umělé oplodnění (taky v Podolí). Po tom přeléčení před dvěma roky jsem hned neotěhotněla, trvalo to asi 1 rok a pak jsem potratila. Znovu mě ale na imuno hned neposlali, takže v létě jsem zase otěhotněla, ale zase potratila, proto mě tam opětovně vyslali. ale neboj se a mysli pozitivně, já jsem takový extrémní případ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty