Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
23.11.12 14:42

Nastavení - najedeš dolů a tam podpis uživatele v diskuzi ;)

díky za info. a děti máte nebo ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.11.12 15:16

@Izzz
Ne mimčo zatím nemáme, o weekendu zkusím podpis nastavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
23.11.12 15:19

Nesnáším lidi! Roznášej pomluvy a neověřený zprávy. Ve středu jsem nebyla v práci kvůli vyšetření v Praze a dnes už nám volá příbuzná, jak to, že jsme se nepochlubili, že čekáme rodinku. Tak to mi jděte do pr…Kde to žijeme? Jak si tohle může někdo dovolit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
23.11.12 16:46

@Hanymany tak s tím mám úplně tu samou zkušenost!!! Přestěhovala jsme se z Plzně do menší vesničky u Staré Boleslavi. Přišla jsme do jiného stavu a přihlásila se na místní gyndu. Jenže jsme netušila, že zdr. sestra bydlí ve vedlejší vesnici! S informací, že čekáme mimi byla tak rychlá, že to věděli i na poště!! Nikomu jsme tu novinku neříkali, chtěli jsme počkat a mezi tím přišlo ZT. Kamarádka dva dny po mojí revizi byla na té poště a lidé se jí ptají „víš, že Petr s Petrou :mrgreen: (máme stejné jméno) čekají rodinu“? To je jasný, že to nevěděla, když jsme to nikde neříkali!!! Ale ta zdr. sestra mě hnula pěkně žlučí!! :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.11.12 17:41

Teda holky, to je děs…já se žádný drby zatim nedozvěděla…spíš si šuškaj za zády, jaká jsem chudinka :) ale nic takovýho se mi nedoneslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
23.11.12 22:50

@Izzz: tak to buď ráda. Nejhorší je, že to roznáší matka jednoho z dětí, takže až skutečně zůstanu na mateřský, tak to bude vědět celý město dřív než manžel, ne? No ale ta zdr. sestra, to by mě teda dojalo, když ta moc dobře ví, že to není nikdy jistý. Úplně mě to dneska rozsekalo, rozložilo na kousíčky, špatný načasování, fyzická i psychická únava. Měla jsem sto chutí jí volat, že je ti snad naše volba, komu to chceme oznámit a tak…nakonec jsem se udržela. Stejně bych ničeho nedosáhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.11.12 22:57

@Hanymany a sestřičky nemusej dodržovat nějaký tajemství? ta e docela hustá, pipka jedna. Sice nejsem komfliktní, ale možná bych jí něco řekla. Tohle je fakt vrchol hnusu, co si dovolila. Fuj :poblion:
Ty se z toho brzo dostaň, udělej si radost a na takovýhle žvásty se vyprdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.11.12 18:06

Ahoj holky.
kde se touláte, co děláte, co novýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.11.12 21:34

@Izzz
Začala jsem brát Prednison, přešla mě sranda. 8o Navíc moc práce, dej vědět, až budou výsledky z imuna!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.11.12 22:06

@sofie1974 a jaký to je. má nějaký vedlejší účinky na tebe?
No čekám je každým dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.11.12 22:17

Mám fofry, hrůza!!! Snad mi to alespoň uteče než dorazí výsledky. Dnes se započala OVU a mám co dělat, abych byla udrženlivá. Manžel mi to rozhodně neulehčuje s tím, když mi říká, že ten datum jsem si stanovila já, že on může třeba hned. Haha, pan vtipnej! Musím to vydržet do výsledků! Kde na to vzít síly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.11.12 22:45

@Hanymany tak s kondomem NO PROBLEM, ne? My teda stále přerušujeme, i den po ovu, tak snad se nestala nehoda :)
 dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.11.12 23:00

@Izzz
Prednison je pěkný sajrajt, už jsem ho brala, takže vím, jak to se mnou může mávat. Ale každý ho snáší jinak, někdo má depky, já mám z něho ze začátku vždycky průjem a pak hroznou ospalost a výkyvy nálad. Ale jak říkám, někdo je po něm ok, tak se neděs :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.11.12 23:14

@Izzz: jenže to se mi právě nechce. Mně by se chtělo už být ve výrobním procesu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
27.11.12 13:54

Ahoj holky, můžu se přidat? Už 2× jsem samovolně potratila a 11.12. jsem objednaná na genetiku. Nevíte na co se mě tam budou ptát a co nám dělat? Chtěla bych být připravená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty