Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Izzz: to nám neřekl… Nejspíš zapomněl si myslím. No tak takhle ty výsledky do Vánoc nebudou ![]()
Na genetice to byl extrém, tam mi měsíc po revizi řekl, že můžem. To už mi přišlo dost přes čáru…
@JaLa: tak to jsem moc nepobrala… Když děti nemám tak jak to zjistím? Někde jsem tu zas četla teorii jinou, a to, že by žena neměla těhotnět před narozeninama, že je tělo unavený a o narozeninách se jako znovu narodí, tak pak už má novou sílu a může těhotnět. Dobrá blbost, co?
@Hanymany nám fakt řekl, že se máme chránit a neotěhotnět ani náhodou
@Izzz
Holky, kdo máte pozitivní imuno, tak se určitě nesnažte během léčby otěhotnět-celá kůra by totiž byla úplně naprd-hlavně mějte i chráněný sex-spermijky (i když berete ten prednison) by vám imunitu zhoršovali
Kam bych měla volat, když chci vědět, jestli už poslali výsledky? Maj tam 3 čísla…Madar, objenávky, výzkumnice ![]()
@Izzz
Ambulance (13.00 - 14.30 hod.):
telefon: 296 511 388
Tak rychle, ať to stihneš!
@Izzz: jé Izzz vy se máte, já mám úplně radost za vás.
Dr. mi teda radost neudělal. Prej že tu štítnou by u mě neviděl tak tragicky, ale na druhou stranu to je prý to jediný co u mě našli, takže by to stálo za to to pohlídat. A s tím, že nemá kdo, to už mi nepomůže, ale když se nabídla obvodní, že ji mám věřit, že je to taky doktor. No tak od zítra zas zobu euthyrox. A když nic nenajdou na imunu, tak máme příští cyklus zelenou.
Popřáli nám dáreček pod stromeček alespoň ten příští strom. No to je sice daleko, ale už kurňa aby…
Jo, po dobrejch výsledcích do toho taky jdem…takže štítka ok?
Není ok, jen to Dr. považuje za spekulace, do jaké míry to ovlivňuje potraty. Spíš by uznal, že bych kvůli tomu nemohla otěhotnět. Takže stejné dilema jako s imunologii. Tu taky vzhledem k potratům neuznává jako příčinu POTRATŮ, ale sterility!
@Hanymany jéééžiš. to jsou teda hodně odlišný názory. Madar mi řikal, že tam měli pani po 7 potratech a po imunu pak porodila. Štítce vůbec nerozumim, takže neposoudim. Ale to imuno bych rozhodně chtěla mít vyšetřený před dalšim pokusem. Byl by průšvih otěhotnět a pak zjistit blbý imuno…a třeba zas potratit.
Před Vánocema se dozvíte dobrý zprávy.
Tak holky
Buněčná imunita dosti pozitivní. Kondom+prednison. Jdu se obejdnat na imuno na únor ![]()
Ale mám protilátky proti spermiím, nemám je proti trofoblastu. Když otěhotnim, co se pak děje s tim zárodkem? Chjo. Jinak manžel je zcela v normě.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.