Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
20.11.12 21:07

No úplně si nejsem jistá ničím. Přijde mi to trochu jako zácpa, trochu od vaječníků a taky od kyčlí. Skoro to vypadá, že to Psyllium budu muset vysadit, protože s tím vůbec nemám hlad A moc toho nejím a i když hodně piju, tak jsem dnes večer měla trochu zácpu a praskl mi konečník. Přitom mi doteď to Psyllium dělalo vyloženě dobře. Kdyby člověk věděl kdy dělá dobře a kdy ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.11.12 21:15

Jéééžiš, to je zas info :(
No ale zítra frčíte do Práglu na imuno, co? Tak se těšim pak na zážitky a dojmy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
20.11.12 21:44

Já už se těším moooc, trochu kríza s tím vstáváním v půl 4, tak ale je to pro dobrou věc. Ještě ten super obídek a decentní nákupy a pak už jen čekat čekat a čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.11.12 22:21

Ajo. Na oběd jsem taky zvědavá, jak u vás dopadne. Já si dám UHO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.11.12 06:43

5tt -spineni a bolesti prsou zadne

Ahoj holky, asi to sem nepatri, ale som v 5tt, 30.11 mam prvy termin u doktora, zacala som spinit, tak som si vzala utros a ascorutin, c´vcera to bolo dobre, dnes rano zas spineni, ale zmizli bolesti prsou. Ja mam zasebou uz 5 samovolnych potratov, vzdy v 5tt, takze mam zas strach.
Vcera vecer som si urobila este test s citlivostou 25, a bola tam slaba carka, ne duch ale len slaba carka. Bolo to z odpolednej moci a predtym som pila, ale bola som tak vystresovana z toho ze ma vobec nebolia prsia…( ms dorazi v den ked ma prestanu boliet prsia, mam to kazdy mesiac tak )Neviem, bojim sa ze to tas skonci silnou ms :-(
spineni je slabo hnede, ziadna cerstva a cervena krv ale aj tak…sa bojim.
Je to normalne ze bolesti, priznaky zmiznu z nicoho nic?

Dakujem a ospravedlnujem sa ak som tu sptane :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
21.11.12 07:15

@mamcaalca: ráda bych ti řekla, žes tu špatně, ale to nikdo dopředu neví. Volej doktorovi nebo jeď do nemocnice a tam ti snad řeknou víc, i když já mám spíš blbý zkušenosti s doktorama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
21.11.12 07:16

@Izzz: jsme tu a jsme první :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.11.12 07:23

Ja som s doktorom hovorila predvcerom prave kvoli tomu spineniu a on mi povedal pokial vyslovene nekrvacam tak je to ok, ascorutin a utrogestan a klid. Do nemocnice, u nas je to tak ze pokial clovek vyslovene neumiera ochoa nic moc, doktor ordinuje zajtra, ale skusim do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
21.11.12 07:27

Když tam přijdeš, tak tě přece nevyhodí. Záleží na tobě jak to snášíš, já nemocnici nenávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.11.12 07:32

@Hanymany jupí, stejně jako my…ale pak to čekání na doktora a odběry byl teda vopruz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.11.12 07:35

No já už jsem si řekla, že pokud budu v prvních týdnech špinit nebo krvácet…tak můžu maximálně brát ascorutin, ale jinak je to čistě na přírodě. V nemocnici podle mě v 5tt nic neudělaj, řeknou počkejte, jak to bude pokračovat. Pokud odejít má, odejde…nějakej důvod to má.
Zaměřila bych se na další vyšetření. Ale držim palce, aby to nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.11.12 07:39

No prave ze mi povedia presne to bud sa to uchytilo a je to ok alebo ne a priroda si to vyriesi, ja tam pofrcim, sesta bola neochotna, ale mam prist pokial myslim ze je to spatne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.11.12 07:41

Udělej to podle toho, jak to cejtíš. Já už bych tam po svých zkušenostech nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.11.12 09:08

Tak na ultrazvuku videli len vacek, dalej brat utros a cakat jak to dopadne :-(
Na krev ma posle moj doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.11.12 09:16

Tak aspoň ten váček…drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty