Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamcaalca no 8 z 10 možná jo…ale pokud se to u tebe už stalo tolikrát, kolik jsi psala, tak mě ososbně to připadá už hodně…že se to mimino nezvládne uchytit. Já bych to už řešila s dr, i když se jim snažim vyhejbat.
@mamcaalca
A máš za s sebou vyšetření na ty naší tolik diskutovaný imunologii? Z mého pohledu bude zakopaný pes tam. A co genetika?
@Izzz
Dneska tam volám-ale musí se volat mezi 13 a 14.30, pak písknu, už se nenechám odbýt ![]()
@sofie1974 jůůů, tak se těšim na info
kéž by řekli termn, na kterej to vypadá…bych z toho mohla odvodit svůj termín
Je mi moc líto jak to dopadlo a určitě bych po 4 nezdarech žádala vše co jde. Mě přijde, že laparoskopie je dost zásah do těla a to ti jako jediný dělali, to je dost divný. Laparoskopie je to jediný co mi nedělali. Doufám že ani nebudou muset. Příští týden jsem objednaná na gyndu, tak jsem zvědavá, jestli se něco dozvím. Potřebuju pořešit tu štítnou a někam poslat, protlačit, pojedu klidně i do jinýho města, když budu vědět, že to bude stát za to. V pondělí jdu na kontrolu s konečníkem a pomalu se rozhoduju, že si nechám tu operaci udělat, páč takhle to už nejde dál!
Však jo. Proč ne. Před těhotenstvím bych to rozhodně podstoupila. Bejvaj často zácpy, tlak při porodu a tak…tak at máš klid.
Bojím se, stává se, že se to ještě zhorší! Někdy třeba jen dočasně, někdy nafurt!
@Izzz
Tak výsledky z imuna jsou
Byla jsem 24/10, takže je to fakt okolo těch 4 týdnů. Jsem z Prahy, tak si je jdu sama radši zítra vyzvednout
@sofie1974 a nic ti neřekli? dozvíš se to až zítra?
tak moc nevim, proč ti minule řekla něco jinýho. Ty se máš, že už budeš vědět, co dál
a povzbudilo mě to, že k nám taky za pár dní zamířej
Hanymany, jak to popisuješ, tak to vypadá echt na prasklou cystu. Tu jsem měla po minulé revizi taky - kejchneš, děsná bolest a pak pobolívání v podbřišku - záleží na velikosti cysty a kam se ta tekutina dostane - tlačí to pak na střeva a okolí a dělá to v břiše rutyku. Na vnitřním UZ to ani nemusí být vidět - jen přes ten břišní a to i trošičku výš než v podbřišku.
To psyllium bych snížila na menší množství a spíš sypanou formu - dávat si trošku do jogurtu nebo do jiného jídla - raději častěji malinké dávky.
Držim palce na výsledky!!
@Izzz
Ne, po telefonu nemůžou prý nic říkat, ale zítra si to vyzvednu a pomažu se s tím objednat ke své Mudr
Jé vy se máte, tak ale aspoň vím, že to stíhaj za ty 4 týdny. My tO snad fakt budeme otevírat pod stromečkem.
Příští čtvrtek jdu ke svému gyndr. Tak to s ním musím nějak probrat. Doktor přes konečník mě sice povzbuzuje, že to musíme nějak zvládnout, ale léčí mě od března…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.