Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
3.12.12 17:08
@Denda77 píše:
Ahoj holky, mohu se pridat do diskuze? Ja jsem v patek tez obdrzela kontrolni vysledky z imuna v Podoli. Po roce a pul brani prednisonu jsem neotehotnela ani pri IVF, ani pri IUI (jinak vse ok). Takze kontrola na imuno a vysledky jeste horsi nez poprve. Nyni protilatky i proti trofoblastu. Zas mi chteji nasadit prednison, ale tomu uz neverim. Chtela jsme tez k Malickove, volala jsem ji, ale rikala, ze ted pro me nemuze nic udelat, ze ji to pojistovna neproplati, ze k ni muzu az tri mesice po Podoli. Proto je mi divne, ze Izze dala termin uz ted… tys ji jen psala? Muzes mi na ni, prosim dat tez e-mail? Diky, uz jsem z toho zoufala, vic nez 3 roky se snazime, je mi 35 a brat ten prednison, kdyz na me nemel zadny efekt, se mi uz nechce :-(

A do jakého CAru chodíš? On je problém, že když se bere Prednison více než 1/2 roku, tak už není účinný, mám se vždy prý po určité době vysazovat a pak zase ordinovat. Ach jo, a jaké máš konkrétní výsledky z imuna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.12 17:16

Já jsem se jí ptala na žádanku. Řekla, ať to neřešim :think: Fakt nevim. Ona ví, že jsem jí psala ještě ten den, co jsem výsledky dostala, nebo druhej den, už nevim. Mě možná bude vyšetřovat něco jinýho. Fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denda77
3.12.12 17:19

Chodím do Motola, k Dr. Uhrové. Nevim, proc me nechali ten prednison tak dlouho brat, asi nestihaji monitorovat vsechny, coz chapu, ale jak my pacienti mame vedet, ze uz je to k nicemu? Nicmene, s prednisonem jsem absoĺvovala 6 IUI, 1 IVF, 1 KET a nic. Vysledky ted mam manzel 50%, ostatni 20%, trofo 71%. Ten jedinej jsem predtim mela ok, ted uz i ten je na prd. Jen u manzela je to lepsi (poprve 25%).

• Citovat
  • Upravit
Denda77
3.12.12 17:20

Izzz, hm to je fakt zvlastni, se mnou se v podstate odmitla bavit. Tak uvidime, napsala jsem ji mail.

• Citovat
  • Upravit
1119
3.12.12 17:26
@Denda77 píše:
Chodím do Motola, k Dr. Uhrové. Nevim, proc me nechali ten prednison tak dlouho brat, asi nestihaji monitorovat vsechny, coz chapu, ale jak my pacienti mame vedet, ze uz je to k nicemu? Nicmene, s prednisonem jsem absoĺvovala 6 IUI, 1 IVF, 1 KET a nic. Vysledky ted mam manzel 50%, ostatni 20%, trofo 71%. Ten jedinej jsem predtim mela ok, ted uz i ten je na prd. Jen u manzela je to lepsi (poprve 25%).

Tak ty výsledky ale přeci nejsou tak zlé, kam se my s Izzz na tebe hrabeme. Cesta by mohla být u tebe jako samoplátce u dr. Malíkčové-ale nevím, jak je to vyšetření imunity drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.12 17:28

@sofie1974 no tyvado, to doufám, že mi to nenaúčtuje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denda77
3.12.12 17:28

No ona se k tomu prida tromboza a ted i manzelovi nasli nejake protilatky na spermiich… Ptala jsem se ji, stoji to vice nez 15000,– :-(

• Citovat
  • Upravit
16906
3.12.12 17:30

Já myslim, že mě vzala jako extrém…23% a chce dokázat, že to zvládne.
Ale prej je moc hodná a milá, tak snad nevyrukuje s fakturou na 15tis. To by byly vánoce :)

A ty jsi pro ní asi nezajímavej případ, když tě hlídaj v motole…pokud podstupuješ umělý. Já otěhotněla 2× okamžitě, i když mám tyhle protilátky. Nevysvětlovala mi, proč mě vzala. Jen mi nabídla termíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denda77
3.12.12 17:32

No ona se me ani neptala na vysledky… proste jsi ji asi zastihla v dobre nalade, nebo je lepsi psat nez volat. No to by ti snad rekla dopredu, ze budes neco platit :-) nebo nebude delat vysetreni, jen konzultaci, i kdyz me rekla, ze nerada konzultuje vysledky cizich laboratori, ze si je dela sama

• Citovat
  • Upravit
Denda77
3.12.12 17:34

No ty alespon otehotnis, ale ja jsem nikdy v zivote neotehotnela, nikdy jsem nevidela dve carky, takze tohle by z imuno hlediska mohlo byt zajimave… nevim, kazdopadne je to ubijejici :-(

• Citovat
  • Upravit
16906
3.12.12 17:37

Já jsem otěhotněla dvakrát a dvakrát mi bylo oznámeno, že musim na revizi. To bylo hodně ubíjející. :(
Nezastihla jsem jí v dobrý náladě. V prvnim mailu mě pěkně setřela. Všichni psali, jak je úžasná a milá…a já jen „cože tadle?“…tak jsem se ji omluvila za vyrušení, že vim, že toho má dost, že jsem se JEN zeptala…a ona nabídla termíny a ochotně mi to vysvětlila…že jí ten den psalo 8 ženskejch z Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denda77
3.12.12 17:43

To chapu, potrat si uz vubec neumim predstavit, ale aspon vis, ze muzes mit miminko, oni ti to priste uz pohlidaji, a ja jsem o te Malickove taky slysela samou chvalu, takze verim, ze ti pomuze. Jen me proste zarazilo, ze kazdymu rika neco jineho, na me byla tak odmerena, ze jsem se rozbrecela do telefonu. Uplne me to vykolejilo. Bohuzel uz taky nejsem nejmladsi, takze pro me predstava cekani dalsiho pul roku na vysledky je vecnost :-(

• Citovat
  • Upravit
16906
3.12.12 17:47

Já vim. Každá to máme jinak, ale všechny to máme těžký. Tak zavolej do Plzně, ta doktorka je taky dobrá. Ulčová nebo tak nějak. Třeba jsi ji zastihla před obědem nebo po hádce s někym. Nevim, jak ti s ní poradit, Třeba ti odepíše na mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.12 17:51

Já bych ráda otěhotněla do července…snad se moc nepřeceňuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denda77
3.12.12 17:52

Diky pockam co mi odepise a uvidim co dal. Kazdopadne drzim palce! Vsem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty