Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vy se máte. Na mě padla miminovská depka…vše v nedohlednu. kamarádky s dětma jsem odstřihla. připadám si jako divnej nepřátelskej člověk.
Nevím, jak se to stalo, ale asi peču cukroví. Vůbec nevím, kdo to bude jíst…
Momentálně mě ničí pohled na mladý maminky a jejich drobátka. Dnes jich bylo ve městě milion jak bylo hezky. 25.12. OVU a jsem do toho, výsledky nevýsledky
Mě cizí mimina ani těhotný nevaděj…výsledky už určitě budete tou dobou mít
Ahojky holky.Muzu se k vam pridat?31.8.12 jsem po kyretazi pro zt pri hematomu v 7tt a zitra jdu na dalsi kyretaz pro zt v 8tt A budou me cekat geneticka vys
@Izzz je to pekne na pytel
Verila sem, ze to vyjde. Tentokrat se zvetsovala jen dutinka, ale embryjko se ani nevyvinulo
Tak jsem zvedava co me bude cekat vse za testy.
@jaajunkaa 2.těhotenství jsem měla stejně jako ty…rostlo hcg, váček, ale mimino jen naznačeno…njn ![]()
pročti si diskuzi..řešily jsme vyšetření…já jsem si je vydupala a příčina se našla
@jaajunkaa
Vítej
PO 2. potratech si určitě vydupej minimálně genetiku a imunologii. Jak píše Izzz, přečti si naši diskuzi, aby jsi věděla, co jsme tady řešili.
@Izzz
Dneska jsem ti koukala na ty makronky v Paulu-vypadaly dobře-mají různé barvy a příchutě, můžu ti je zítra vyfotit a poslat ceník, jestli chceš:)
@sofie1974 ty jsi teda zlatá…mě by zajímaly ceny tak orientačně, vůbec nemám představu. Chtěla bych nějakej pytlík nebo krabičku třeba s 5 kusama.
@Izzz
Kousek od Paula pracuji (u Teska na Národní), tak ti je zítra vyfotím. Kolegyně si je tam kupuje a říká, že jsou dobré-mě bohužel/bohudík ta chuť nic neříká ![]()
Já to nikdy nejedla, ale na vánoce bych to ráda každýmu koupila a pak dvěma evám a jednomu adamovi k svátku ![]()
díky ![]()
Tak včera manžel naznačil, že by bylo hezký, kdybych pekla cukroví. Sakra
No řekla jsem, že něco uplácat můžu, ale píct se mi nechce, tak uděláme nějaký koule a třeba hnízda…a dál nevim.
@JaLa ¨tak to máš dobrý, to byla opravdu nejspíš náhoda. A taky víš, čím to je. Tak hurá do toho ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.