Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě mi zajímalo fakt strašně moc, jestli kdy nějaká holka měla tu imunitu ok, nikoho takovýho jsem tu snad ani nezahlédla a vy? Co když je to hodnota, kterou má určitá část populace prostě špatnou, ale potomky má bez problémů, takže se jim na tu jejich zlou imunitu ani nepřijde…možná je to úplná blbost, ale třeba je to jako s klíšťovkou, spousta lidí Má v krvi protilátky a nikdy klíšťovku neprodělali. Co myslíte?
@Hanymany v tomhle fakt nejsem znalec. Ale blbou imunitu má pár holek v těch skupinách, co nemůžou otěhotnět, podstupujou IVF několik let a pořád nic, to embryo se prostě vůbec nechytne. A případů jako jsme my, taky pár existuje, ale podle mě jsme se vešly do nějakýho malýho procenta.
A ty ji máš určitě v pořádku!!!
Sbírám recepty na nepečený cukroví ![]()
@sofie1974 ted jsem viděla reklamu na wobenzym…pošleš účtenku a něco a oni ti pošlou tělový mlíko weleda za 350kč ![]()
Tak jsme si dnes objednali Vánoce a pod stromek už jen něco symbolického. Tak mě aspoň ty svátky nezrujnujou a přerušiji posilování bicepsů a tricepsů, letos za mě zadělává vánočku kuchyňský robot Bosch MUM řady 5
Budu mít trochu osobní otázku, nicméně tady je. Když je nutno provozovat kondomsex, co sex po francouzsku, ehm ehm? to asi není přípustné, co?
@Hanymany někdo se na to madara ptal. Mě to teda přišlo jako strašně vtipnej dotaz. Přesto se domnívám, že polykat můžeš cokoli
Teda my tohle rozhodně omezovat nehodláme, i když momentálně jsme ve stavu, kdy spolu spíme sotva jednou za měsíc ![]()
@Hanymany
Můžeš provozovat cokoliv, pokud ti něco (hlavně spermijky) nedráždí „dolejšek“. Tudíž ne klasický sex či anální sex, ptala jsem se
JInak francouzskou verzi si můžete užívat do sytosti:)
V obousměrném provedení ![]()
Díky za odpověď. Jinak jsem se teď docela uklidnila co beru zas prášky na štítnou, tak aspoň něco. Postila jsem se do plánování a dozařizování bytu, kdyby někdo chtěl, tak asi budu muset přepadnout nějakej obrněnej transportér, tak vás přiberu do party
@Hanymany hlásim se do komanda…celou noc jsem v hlavě řešila novou dlažbu
a nábytek. KONEČNĚ!! Dítě jsem trošku vypustila.
Podlahu bych taky brala, aspoň v kuchyni a chodbě, stačilo by srovnat podlahu a dát nové těžké lino, dnes už jsou fakt úžasný i ty lina. Já mám v hlavě potravinovou plnovýsuvnou skříň, malování kuchyně a tvoření panelu ze dřeva na stěnu proti lince. Potřebujeme novej vysavač a snad někdy dojde i na štuky v budoucí nové ložnici…
No já chci dlažbu do předsíně a na část chodby, do pokojů pak lino, nějaký krásný a měkkoučký. Nábytek máme pořešenej, ty podlahy doladěj byt a zútulněj ho, na to se těšim, až to jednou bude
Ahoj holky, omlouvám se, že sem takto vpadávám… ale pořád opakovaně potrácim.. ted jsem v 5+2 a opět jsem začala krvácet. Už jsem SP říjen 2011… v 5+4tt pak únor revize 8tt a ted??? Už je to tady zase. Chodím do gennetu, žádný problém nenašli… čím to může být, co ještě se dá podstoupit za vyšetření. Mám veliký strach, že prostě nepřijme moje tělo dítě mého manžela. Dvě děti totiž mám bez problémů a zdravé z předchozího manželství. Prsím poraďte… už si nevím rady, jsem neštastná
Ahoj ![]()
moc mě to mrzí. Třeba to ještě dopadne dobře. Máš udělanou imunologii?
Ty bláho, Wobenzym 800tbl. je za milion peněz, asi tak 2500,– to je se zlatem?
30-50% opakovaných potratů je v imunitě. To já nechci, já chci tu náhodu. Už tak nějak tuším, že ty výsledky nestihnou dojít. Od příští výplaty asi půjdu do toho Wobenzymu, teď na něj rozhodně nemám. Ve středu jdu na homeopatii, tak to jsem zvědavá co mi tam naměří…
zkusit se má všechno!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.