Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
10.12.12 19:28

@JaLa @Izzz
Tak jeden pár prý utekl z důvodu času, mysleli se, že do půl deváté budou hotovi a druhý pár prý po odběru řekl, že taky nemají čas na pohovor s doktorem a odešel, i když jim sestřičky říkaly, že bez pohovoru s lékařem nedostanou výsledky-děs!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.12.12 19:32

@Nelfil
Ahojky, tak jsi tady :srdce: Já si myslím, že ti k té dobré imunitě pomohl i ten Wobenzym-já vím, že jsem se do něj teď zamilovala a furt o něm píši (fakt nejsem jejich dealerka ;) ), ale líbí se mi jeho koncept/řešení/výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
10.12.12 19:36

@sofie1974
Já bych řekla, že mi pomohlo i červené vínko :-)) praktická doktorka mi ho sama naordinovala. abych se nezbláznila-2 revize, maminka rakovina plic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
10.12.12 23:56

@vandamara: tak to tě nepotěším, taky jsem z Budějc a taky jsme museli do Prahy, tady to nikde nedělají, zkoušela jsem i obyčejnou imunologii, ale oni to neumí v kontextu se spermiema a zárodkama, takže to té k ničemu

@Nelfil: gratuluju k zelený a k takovému zlepšení, přeju ať to vyjde, páni, takových zpráv tu potřebujeme více. Tvůj podpis je jak lékařská zpráva, potřebovala bych slovník :) no jsou to na tom světě trápení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.12.12 08:31

Jééé já mám radost z takovejch dobrejch zpráv :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.12.12 09:13

@Nelfil gratuluju k super rychlý léčbě…jsem zvědavá, co zabere na mě a za jak dlouho budu ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
11.12.12 11:13

@Izzz, díky. Jsem sama z toho v šoku ještě dnes. Čekala jsem, že to bude na hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.12.12 11:15

@Nelfil Já to čekám tak na půl roku minimálně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.12.12 11:22

@Izzz
Musíš myslet pozitivně-aspoň víš, že hned po léčbě nemáte problém otěhotnět. To my s Nelfil ještě musíme jít na umělé oplodnění, které se taky ne vždy povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
11.12.12 11:25

@sofie1974 přesně tak, já mám nízké AMH, což je nedostatek vajíček a možná už i špatná kvalita, budu ještě rok bojovat se svými vajíčky, chodit na minimálky a pak jedině darovaná vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.12.12 11:47

Holky, há vim, že na tom nejsem tak špatně…ale hold to neni tak, že uděláme a máme dítě. Bude to delší boj…o to větší úcta k tomu, co máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
11.12.12 14:23

Ahoj holky, tak jsme doma z genetiky. Pan doktor byl fakt super, výsledky budou až někdy v půlce ledna. Tak do tý doby máme minimálně stop-stav a pak se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
11.12.12 14:46

Já chci už železnou, příští týden to z nich fakt musím nějak vydolovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
11.12.12 14:46

Ten telefon je dneska vtipnej: zelenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
11.12.12 15:00

Uf-ounek, držím palce na výsledky a z toho stop-stavu do výsledků si nic nedělej, já jsem své oplodňovací rozhodnutí taky musela přehodnotit - mám teď ošklivý zánět nosohltanu s horečkama (39stupňů již dva dny), tak to nechci pokoušet. Myslíte, že můžou tu blbou imunitu dráždit i takové věci jako betaglukany, echinacea nebo Preventan - což jsou prostředky na zlepšení imunity. Ráda bych si je vzala, abych tu nemoc lépe zvládla, ale bojím se, aby to neovlivnilo výsledky vyšetření.

Díky za info o těch párech, co utekli z Podolí, to mě pobavilo - přes měsíc objednací lhůty a oni to takhle zahodí. Nechápu. No každopádně my už máme zařízené hlídání na celé dopoledne (resp. dle potřeby), manžel si vzal dovolenou, takže to musíme zvládnout. Já si pak ještě musim skočit na pracák kvůli sKartě a využít toho, že jsem po dlouhé době v Praze, nejradši bych jim to ale hodila na hlavu…
Pojedeme tam asi na 7h (nebo krátce poté), nemůžu totiž nutit tetu (70let), aby k nám dorazila dříve než na 6h. Naštěstí prcek většinou spí do 9h, tak si teta může ráno ještě přispat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty