Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
12.12.12 09:44
@marinka5 píše:
@Mber včera byla zrovna profesorka Ulčová-Gallová v TV zak zhruba 16. minuta :palec:

To mě mrzí, že jsem ji neviděla. A o čem mluvila? A na jakém to bylo programu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.12.12 09:46

@Mber http://www. zak-tv. cz/archiv-vysilani/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
12.12.12 09:53
@marinka5 píše:
@Mber http://www. zak-tv. cz/archiv-vysilani/

Nejde mi ta stránka načíst… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.12.12 09:56

@Mber tak zkus dát jedině do vyhledávače TV zak a pak dát archiv a najít včerejší vysílání, nevím proč mi to nejde sem dát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
12.12.12 10:11

@marinka5 Našla jsem, podívala se…děkuju. Už se na paní doktorku moc těším a doufám, že nám pomůže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
12.12.12 10:12

Holky nevíte některá, jak dlouho trvá, než jsou výsledky z té imunologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.12.12 10:14

@Mber
Z podolské imuno 1 měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.12.12 10:22

@Mber nám z Plzeňské trvaly taky měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.12.12 12:48

@Mber připrav se na sérii čekání. Mě to dneska úplně položilo :( Ve škole se slezly dvě těhotný kolegyně a všichni z nich byli připosraný a já tam seděla u pc a všechno poslouchala. No měla jsem co dělat. Zdrhla jsem domu. Takže já jsem ve fázi, kdy nemyslim na mimino, ale začalo mě trápit, že začínám bejt zapšklá, protivná a nikdo mě nebude mít rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
12.12.12 12:59

@Izzz: to je asi úplně normál, já to mám občas taky. Když jdu na jídlo do zeleninovyho baru a je tam moc přechytralejch hlučnejch mamin, tak jsem nezapšklejší osoba pod sluncem, pak si ale 2 hodiny hrajem s kamarádky malou a nedám jí z ruky, takže se to srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.12.12 13:11

@Izzz
Mám ty výkyvy taky, tomu se tady asi nikdo neubrání, před týdnem jsem se rozplakala jako želva na jednom večírku a následně pohádala s jednou velmi dobrou kamarádkou a pak o weekendu celá šťastná blbla ze synovcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.12.12 13:26

Já vim, že je to normální..ale prostě i tak se cejtim špatně. Jsem smutná. Dneska teda dost :( Někdy si vzpomenu na diskuze tady, dke píšou matky, jak jsou unavený a že jim krní mozek atd atd, dovedu si jejich situaci živě představit - furt doma s dítětem, žádný nový podněty, občas nuda, s chlapem naprd. I si někdy řeknu, že se mám fajn, můžu si užívat času, peněz, jezdit kde chci, kdy chci…on to bude s dětma záhul a né vždy to bude idylka (spíš málokdy)…ale dneska to na mě padlo. Ta situace, že ony můžou (i když jedna po IVF a 2 letech snažení) a že jsou z nich všichni podělaný…a já momentálně ne.
Tak jsem se naštvala a nejedu na vánoční večírek…budu doma s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
12.12.12 13:55

Já taky nejdu na ván. večírek, asi budeme v Praze a čekat do rána pro výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.12.12 14:00

@Hanymany @Izzz
Holky, nešilte, já na vánoční mejdlo jdu a bude tam spousta těhulí i mamin. Přeci se nebudeme zavírat doma. Nebo mám udělat vánoční mejdlo v Praze jen pro nás? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.12.12 14:04

Na našem večírku nebudopu žádný těhotný…maj vycházky do 6 :) ale mě to dneska zklamalo. a hrajem bowling a žvaníme…letos na to fakt nemám náladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty