Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
11.12.12 15:01

@Hanymany
A nemůže ti ty výsledky osobně vyzvednout v Podolí někdo jiný? Já se klidně hlásím, ale pochybuji, že by mi to dali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.12.12 15:07

@JaLa
Já si myslím, že klidně preventan a echinaceu můžeš baštit, pro buněčnou imunitu to nehraje roli-ba naopak, hlavně si hlídat záněty dolejška, to je prý moc špatné. To jsem ráda, že jsem tě pobavila s těmi páry, co utekli-taky jsem nechápala-i když je pravda, že tě neupozorní, že tam můžeš tvrdnout celé dopoledne. Tak good luck zítra-doufám, že nerozšíříš naše stádo se špatnou imunitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.12.12 15:13

@uf-ounek spíš počítej s tím, že na genetice nic nenajdou. Nebo jo, najdou vám mutace jako nám a vlastně řeknou, že to nic neni. Moje dr mi na to řekla, at ještě vydržim, aby to bylo půl roku od poslední revize a pak šup na to. No a na imunu se zjistilo, že bych potratila znova a znova a znova…takže mě osobně připadá genetika skoro k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.12.12 15:16

S těma zdrhacíma párama to taky nechápu. Nevim, proč se tam chodí, ale asi jen kvůli problémům, co se týče dětí, ne? Já se modlila, abych dostala žádanku a byla jsem šťastná, když jsme tam seděli a já hrdě držela kartičku číslo 1. A pryč jsme před devátou byli určitě. A ted stejně čekám na vyšetření u Malíčkový. Ale nějak mě to přestalo trápit. V práci je toho až nad hlavu, doma všechno klape nad očekávání dobře…takže super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
11.12.12 16:01

@sofie1974: moc díky za nabídku, možná to ještě dopadne tak, že tam ve čtvrtek zůstaneme do pátka a to bych si tam pak stihla dojít. Jen aby tam v pátek byli!!! Budu tam v úterý volat, jestli je vůbec do pátku budou mít a pak budu vědět víc. Tak snad to všechno klapne!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
11.12.12 16:03

Já být tebou tak to neberu, dnes psal Madar na neplodnost.org, že by se při léčbě Prednisonem neměla brát Chlorella a to je taky čistě přírodní preparát na posílení imunity…nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.12.12 17:04

@Hanymany příští úterý? určo je budeš mít!!! já jsem napnutá jak kšandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
11.12.12 18:12

@JaLa děkuju, s tím stop-stavem nic neudělám, prostě to musí být. Ale ono to uteče. teď přijdou vánoce, pak silvestr a pak už budu mít výsledky na stole…

@Izzz to si mě moc nepotěšila, já doufám, že to tou imunitou nebude. I když se o ní na té genetice taky zmiňoval, že mě tam dyštak odešle. Takže se nebojím, oni to vyřeší. Jsou to přece doktoři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
11.12.12 18:22

@Izzz: ani mi nemluv, já už teď jak blázen chodím kolem schránek s takovým divným pocitem, jak kdyby to tam už mohlo být. Blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.12.12 18:53

@Hanymany já domů skoro běhala a mnažela jsem furt otravovala s tím, ať čeká na pošťačku.

@uf-ounek já se na imuno objednala i před genetikou, věděla jsem, že se tam nic nezjistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
12.12.12 09:28

Ahoj holky.Tak jsem kontaktovala Mudr. Ulčovou Gallovou, slíbila, že imunologii uděláme po první menstruaci, takže musím počkat, až dorazí. Poctivě piju Kontryhel, na který nedám dopustit, snažím se pořád něčím zaměstnávat, abych neměla příležitost moc přemýšlet. V pátek jdu na ko a konzultaci ke svému Mudr. po revizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.12.12 09:30

@Mber tak přeji ať pani doktorka přijde na něco co se dá snadno léčit :hug: já k ní mám jet až budu těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.12.12 09:32

@Mber
Tak jsem zvědavá, co ti řekne-aspoň budeme mít další názor, co doporučuje Plzeň. Taky piju kontryhel a taky na něj nedám dopustit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.12.12 09:38

@Mber včera byla zrovna profesorka Ulčová-Gallová v TV zak zhruba 16. minuta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
12.12.12 09:43

@marinka5 @sofie1974 Holky moc děkuju za podporu, určitě se ozvu, jak budu něco vědět, ale hned tak to nebude…než přijde ms, pak vyšetření, výsledky určitě také hned nebudou…vím, že budeme muset být trpěliví a že to bude asi na dlouho.Jen doufám, že se miminka ještě dočkáme, vždyť mě už je 36,čas hrozně letí…A bůh ví, jaký bude verdikt lékařů…mám z toho trochu strach…I když mám skoro 13-ti letého syna z předch. vztahu, takže si říkám, že by to mělo jít, koneckonců jsem s manželem i do jihé stavu 3×přišla, ale skončilo to špatně. Snad nám lékaři pomůžou…Moc vás tady všechny zdravím, děkuju za přijetí a přeju jen to nej nej každé z vás!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty