Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanymany my jsme se doma dohodli, že si nic nedáme. Kupujeme už tak asi 17lidem (jen rodina)…a sobě dáváme dárky pořád. Manželovi jsem ted koupila lístky na Hobita. Byla i půlnoční premiéra, ale to by po práci nedal a pak jde na ranní. Takže jdeme 13.12. Miluje knížku a těší se na film. A stálo to 400. Takovýhle blbiny si dáváme celoročně, takže kupovat mu dárek jen proto, že je ježíšek…to nechcem ani jeden. On nemá radost z hadrů ani voňavek. Chtěla jsem mu koupit běžky, ale 2 litry fakt nevykouzlim.
No tak mi to máme dost stejný, přes rok je tisíc příležitostí a výročí co slavíme, takže je to furt něco, ale ráda bych mu i přes to něco dala. Přijde mi, že bez toho by se ty Vánoce mohly úplně škrtnout a to nee. Já je mám svým způsobem ráda, miluju bramborovej salát, ale je to tak těžký jídlo, že ho fakt jím jen 2× za rok, na Vánoce a Velikonoce k domácí sekaný, mňam, už teď se těším. Jéééé. No ale letos je to krutý, páč jsme nejdřív měli rodit, pak odjet za teplem a nic z toho nebude. Takže letos to, že se Vánoce ruší ruším. Potřebuju je. Jet dál jako by nic.
Já u toho limitu nenapsala jednu nulu, to by bylo hodně málo, pche
No my jsme 23.12. s manželovou rodinou a 24.12. s tou mojí…takže dárků bude hromada a nálada u mě bude dokonalá. Jen manželovi koupit dárek neni úplně snadný a trápit se jen, proto, abych mu něco musela dát, to mě fakt už nebaví…tak jsem to nadhodila a byl rád ![]()
Tak za 3000 už se vybírá líp než za 3 stovky
ale ani tak nevim ![]()
Mám super nápady na 10 leté výročí co teď budeme mít, ale Vánoce jsou slabota. Večeře v nové restauraci a pak buď lístky na Kryštofy a/nebo společné focení. Vím i co bych si přála já, ale on nemá žádné hmotné tužby
Já sama si nic nepřeju
od tety jsem nám koupila domácí pekárnu a jinak nic nepotřebuju…jo, vyhrát sportku a splatit dluhy, nový auto a tak
ale tak hodná jsem nebyla…
co dostaneš od muže ty? já dycky řasenku
hroznou
Jé, no to je Ftipný, fakt si mě pobavila. Loni mě překvapil náušnicema od ALOdaimonds. Fakt krásný, pořád mi je někdo chválí. Pak umí i koupit můj oblíbený parfém. Nebo si koupíme společně relaxační pobyt a tak. Letos bych si přála řetízek s přívěškem, jenže ten co se mi líbil stojí fakt moooooc, tak jsem zvědavá, jestli bude někde hledat levnější alternativu.
Objednala jsem mu CD oblíbené kapely, napadly mě bambusové ručníky, páč ty co máme ať peru jak Peru, tak mu druhej den smrdí jak
, jenže nemá rád měkké dárky
Tyjo tak to je dobrej. ten můj vůbec neřeší, čim se vonim…a naušnice mi koupil k narozkám, hezký…ajo, ty jsem si vlastně vybírala sama.
Ted jsem psala holkám ve skupině historku, na kterou jsem si vzpomněla.
Tehdá v první třídě byla besídka a děti přinesly hromady cukroví. Někteří méně, někteří více lákavý a chutný. Pani učitelka si musí přece vzít a pochválit. Jeden kluk donesl fakt luxusní čoko slepovaný ořechy, no nádhera. Tekly mi sliny. Postavil přede mě tu krabičku s cukrovím, já poslintaná a on na mě: Paní učitelko, chcete…si čuchnout?
Tak jsem setřela sliny a čuchla si. ![]()
@Izzz
Ty jsi moje spása-já úplně zapomněla, že už bude příští týden Hobit. Hned jsem teď zakoupila na weekend lístky, jsem zvědavá, jaké to bude ve 3D.
Můj muž ví, že mám ráda svíčky…takže celá jeho rodina mi první rok dala svíčky
Mě se fakt ulevilo, že se nemusim trápit s jeho dárkama. Loni jsem mu kupovala triko z natriko.cz, chtěla jsem i batoh, ale ten typ, co má on, už se snad ani nikde nevyrábí. Možná na skládce bych ho někde vyhrabala. Jo aku vrtačka, to by měl radost, ale on by určitě chtěl vrtat a zničil by zdi ![]()
@sofie1974 já to taky kupovala včera. těšim se právě na 3D. a kdy jdete…kterej víkend? až ten příští ne?
Jo a tchýně každoročně mi dá kuchařku…a né a né mě přimět k vaření. Ona asi myslí, že trpíme hlady. Minule mě zavolala do kuchyně a normálně mi ukazovala vařečku a že se tim míchá, dokud nejsou hrudky a tak
já nevěděla, jestli se mám smát nebo se urazit ![]()
@Izzz
mě můj manžel také dává kuchařky, ale já je ráda-teď mám zálusk na tu od Dity Pecháčkové, tak Ježíšku, šup, šup
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.