Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ti doktoři mě s tou imunologií pěkně serou…omlouvám se za výraz.
Mě řekla moje doktorka to samý, ale já jsem se na imuno stejně objednala a chci tam jít!!! Tady je plno holek co potrácely a zjistila se příčina v imunitě, že zabíjely zárodek, nebo měly alergii na sperma, na placentu…já teda hrozně doufám, že mě tam někdo to doporučení napíše. Bez něj se mi do dalšího pokusu nechce ![]()
No tak já fakt nevím, asi si příští týden zajdu na klasickou imunologii kam chodím, abych to s doktorkou probrala. Taky jsem našla odbornej článek pro lékaře diferenciální diagnostika dysfertility a tam to taky píšou s tou imunitou http://www.prolekare.cz/pdf?… tak se to napřipště Vytisknu a vezmu s sebou nebo co. Doktor gynekolog je fajn a vážím si jeho jednání, nerada bych si ho znepřátelila, ale podbírám argumenty a odvahu a ještě jednou to s ním proberu příští čtvrtek.
Tak jsem se zaregistrovala a přidala si diskuzi k oblíbeným. 26 dní do genetiky, to se z toho zblázním.
@Hanymany 26 dní, to neni ani měsíc…:-) jinak jsem koukala na ten odkaz ohledně potrácení vypadá to dobře ale pro mě příliš složité na čtení.
takže co mám chtít v úterý od doktorky, doporučení na genetiku, imunologii, hematologii, štítnou žlázu, ještě něco?
@Izzz OK, skočím do lékárny pro to Ečko. Jinak já s tím Femibionem plánuju začít dřív…už někdy v říjnu asi..A ten rybí tuk? To se kupuje kde? Tohle neznám. U druhého těhotenství jsem po 3. měsíci zobala Femibion 800, kde byly tobolky s DHA. Ale o rybím tuku nevím.. Jinak dneska jsem si koupila konečně ten kontryhelový čaj, tak zítra s ním začnu…jen mám na druhou stranu strach, abych to s těma vitamínama nepřehnala… ![]()
@lenk se štítnou žlázou taky? Moje mamka má poruchu štítné žlázy, tak myslíte, že bych si to vyšetření měla nechat taky udělat? Já budu chtít určitě tu imuno a hematologii…a když mi žádanku nenapíše gyndař, tak snad v CARu.
To mě teda fakt štve, že mě neposlal na tu imunologii a hematologii, zkusím to příští týden ještě u obvodní, s tou je celkem řeč
@Hanymany ale tak pokud jsi na imuno docházela v minulosti, tak tam můžeš jít i bez žádanky, nebo ne? Kdyžtak dej pak vědět, co u toho obvoďáka…Mě tohle čeká příští týden u gynekologa…taky chci, aby mě poslal na dostupná vyšetření, tak jsem zvědavá, jak se zachová. Ještě se budu objdnávat do CAR (pořád jsem to ještě nestihla) a doufám, že tam by všechna tato vyšetření zařídili.
Rybí tuk chci jen tak…je tam plno superzdravejch věcí ![]()
Ečko už doma zobeme ![]()
Ahoj holky chtela bych se zeptat. Kamoska asi potratila nevi to jiste doktor ji rek ze ma prijit za 14dni na kontrolu. Chtela by vedet jak dlouho se po potratu krvaci a jestli je po potratu spatne dekuji za odpoved
@Vladka23 Ahoj Vladko, no pokud už teď krvácí, tak 14 je docela dlouhá doba čekat na další kontrolu. Pokud opravdu potratila, tak by měla podstoupit revizi dělohy…ale záleží jak dlouho je těhotná, v jakém týdnu. Je možné, že pokud je úplně na začátku, tak to vše odejde samo. Já u prvního samovolného potratu (bez revize) krvácela asi týden a špatně mi nebylo…jen psychicky. Jo a taky mě hodně bolelo břicho.
No ona rikala ze mela krace a ze kdyz byla na zachode vypadly zni nejake cucky a ulevilo se ji. tak nevim
@Vladka23 No a doktor ji potvrdil těhotenství? Viděl něco na UTZ? Nebo bral ji aspoň krev na Hcg? Je fakt, že spousta žen takhle brzo potratí, kolikrát o tom ani neví a těhotenství odejde s menstruací…
Jo potvrzeny to mela byla v 6tydnu. Doktor ji dal neco na udrzeni. Ale ona si mysli ze je konec.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.