Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
26.9.12 07:51

Už jsem fakt přemejšlela, že si to zaplatím, měla by mi přijít pojistka za úraz, tak bych to neutratila za blbosti, ale za něco užitečnýho. Jen si myslím, že mě v tom manžel nepodpoří a bez něj to bude k ničemu, musí přiložit ruku k dílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.9.12 07:56

http://www.synlab.cz/…ena_ceny.pdf

Tak toto mi teď vyrazilo dech, je to reprodukčně imunitologické vyšetření pro ženy samoplátcr v Imumedu v Praze. Asi to ani nebudu sčítat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.9.12 08:00

http://www.synlab.cz/…muz_ceny.pdf

A pro úplnost i pro muže

Panenože, kdo mi tOhle vyšetření napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.9.12 08:21

13098,– peněz přesné pouze pro mne
plus 3896,– peněz za partnera a to jsme čistě na imunologických odběrech se spermiogramem, kterej je k tomu tak nějak potřeba

Holky, ještě jednou, jak jste dosáhly toho aby vám to gyndař napsal?!? Asi se k tomu moc upínám, ale bez toho se stejně při příštím těhotenství zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.9.12 08:41

@Hanymany učitelka? no já si taky všechno v červnu odnesla…a pak to zas stěhovala zpět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.9.12 08:42

@Hanymany v podolí to stojí 9tis…omliuvám se, ale kolik máš potratů? pokud 2,3…jdi do CAR jako my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.9.12 08:42

Jj, tohle povolání se k těm našim událostem vůbec ale vůbec nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.9.12 08:48

@unhappy
Genetika je ok, imunologie byla trošku horší, ale přeléčili jsme gumosexem a prednisonem (nevím, že by někomu po imuno ordinovali něco jiného).No a vyšetření-mám to asi jednodušší v tom, že já chodím na IVF do CARu, takže tam vyšetření nejsou takový problém, i když se někdy taky ošívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.9.12 08:49

Mám 2. a tos tam šla jen tak bez doporučení? Mám zprávu z nemocnice tak to by mohlo stačit, co? Jenže u nás se CAR ani Pronatal Repro imunilogickým problémem nezabývá, ani tu není na to laboratoř. To bych musela do Prahy a pokud možno objednávat na odpoledne a to je komplikovaný. Jasně že to chci mít všechno vyšetřený, ale nerada bych přišla o práci nebo snad manžela, že to moc řeším a tak. Ty chodíš do Gennetu Archa? A platí se něco třeba konzultace a tak podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.9.12 08:51

Jo Podolí, už to vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.9.12 09:02

@Izzz: a při těhotenství si chodila do práce? Teda pochopila jsem, že jsi taky učitelka. Nás furt na fakultě strašili, aby nás to ani nenapadlo kvůli dětským infekčním nemocem. Tak při prvním těhotenství jsem myslela, že to ty dva měsíce do prázdnin dochodím, jenže jsem měla zrovna měsíc po pásovým oparu, kterej jsem dostala po botulotoxinu a ve třídě neštovice a pátá nemoc a než jsem se rozhoupala, bylo to pryč. A teď jsem si v přípravným týdnu vše odstěhovala, jenže se zrovna ve škole dodělávaly olejový nátěry a všude tam smrděly rozpouštědla, tak jsem odešla a stejně. Zase ta hrůza a tentokrát s revizí, no děs. A to mi ještě vzali ty hodiny. Příště odcházím, nechám si to napsat jako angínu od obvoďáka a nikomu nic neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.9.12 09:06

Holky a ještě mám dotázek ty vitamíny jako selezn zinek atd. berete jednotlivě nebo v nějakých tbl. kde jsou všechny pohromadě, já si je zakoupila jednotlivě? :nevim: a to by snad vadit nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.9.12 09:16

@marinka5 taky to tak plánuju

@Hanymany já do car nechodim. byli jsme tam na genetice, páč mě tam poslala moje dr s žádankou. ale já to mám blíž do liberce, takže jedem zítra na konzultaci do LB do gennetu. do podolí na imuno jsem se objednala sama a doufám, že mi napíšou v gennetu žádanku na imuno.

do práce jsem chodila…poprvé jsem v tom neviděla problém…pdruhý mi zbejval měsíc do prázdnin…ted asi půjdu hned na rizikový…asi určitě, ale nechce se mi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.9.12 09:20

K těm vitamínům, já užívám 2× denně chlorellu a ječmen, je to přírodní a obsahuje to snad všechno i kyslenu listovou a všechny ty minerály a vitamíny. V těhotenství jsem chlorellu vynechala páč ta čistí tělo od nežádoucích látek. Jinak beru Euthyrox na štítnou, listovku od Léčiva (nevím co je to za typ) a omeprazol na reflux. Ten omeprazol mi teď pro budoucí těhotenství zakázali, že může snižovat vstřebávání euthyroxu, přitom jsem ho měla celou dobu povolenej.

Ať už je zítra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.9.12 09:22

Chlorellu …co to je? kde to koupim?
ječmen…jak to vypadá a kde to koupim? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty