Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
27.9.12 16:53

@brumik7 já jen píši co mi řekla doktorka, např. na selenu je napsáno, že jeho nedostatek může negativně ovlivnit plod…píšou to na obalu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 17:03

Díky, teď už je mi to jasnější, píšou to tam docela pěkně. Ještě by mě zajímalo, jestli i ta moje na předpis je štěpená nebo nějak upravovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
27.9.12 17:04

@marinka5 Jasně, já taky nevím, taky píšu co řekla dr. mně :nevim: jen si prostě nemyslím že by to byl jediný důvod těch potratů. Já budu dostávat v těhotenství prednison a něco na ředění krve, tak spoléhám spíš na to a asi taky hodně na náhodu :nevim:
Zrovna jsem si nedávno říkala že už mě smutek z potratů docela přešel, jak jste na tom vy? Doufám tedy že se to nevrátí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.9.12 17:07

@Hanymany v tom acidu právě naštěpená neni

@brumik7 tak já také na ty vitamíny nějak extra nespoléhám možná u partnera ano, ten bere to samé plus ještě nějaký lék…já mám brát ještě těsně před snažením Godasal, ten je na ředění krve

mě už ten smutek také přešel, prostě nějak doufám, že jednou to vyjít musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.9.12 18:16

Ahoj dámy…jsem štastná¨jako blecha. Dr mi napsala imuno a pochválila mě, že už jsem se objednala do podolí :) ptala jsem se na listovku…řikala mi, kolik jí kde má bejt…ptala jsem se na femibion, je tam naštěpená a je jí tam nejvíc.
S těma vitamínama bych taky moc nešílela…dyt selen i zinek do sebe dostáváme v jídle a listovku taky…řikala, at si dám radši salát než femibion :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 19:47

Co člověk to názor, asi tak. Ještě jsem se vás chtěla zeptat, kdo máte zkušenosti se cvičením podle Mojžíšové?
Kde se dají sehnat všechny ty cviky? Asi by bylo ideální, aby mě to někdo naučil, ale tady to asi nikdo nedělá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 19:48

@Izzz: tak to je dobry a kdy tam máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.9.12 19:56

@Hanymany 31.10. imuno
mojžíšovou by tě měl naučit fyzioterapeut…určo v nemocnici. odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 20:16

České Budějovice

To zas budu potřebovat nějaký doporučení, ne? :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 20:19

@Izzz: to máte za chvíli, my až za 2 měsíce, ale hlavní je, že to máme přiklepnutý. Stejně můžeme nejdřív na Vánoce, to už snad budou i výsledky.

Nevíš jak to dlouho trvá a jestli se tam pak pro ty výsledky jede na nějakou konzultaci nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 20:21

@Izzz: víš co je bomba, že se to v práci úplně rozkecalo a ví to už i děti. To je sqělý nejsqělejši :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 20:33

A když už si člověk myslí, že to má trochu za sebou, je nucen na fcb sledovat stále nové a další fotografie z 3D ultrazvuků a jiných připomínek toho, že je všude spousta plodnejch ženskej. To není férovný!!! Už na ten debiloidní facebook nejdu. Tak dobrou náladu jsem měla celej den. Otevřeli jsme si d manželem Pálavu, hokej a četba Kondice a pak ve chvilce taková ťafka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.9.12 20:42

@Hanymany pokud budeš mít na mojžíšovou doporučení, máš to zadara…ale to se dává podle mě většinou těm, co nemůžou otěhotnět. podle toho, jakýho máš dr, možná to napíše :nevim: jinak se to platí. stačí si najít nějaký fyzioterapeuty a kouknout, jestli dělaj tohle cvičení. já nad tím taky uvažovala, ale zavrhla jsem to nakonec.

Kam jdete na imuno? My do prahy a tam jsou výsledky za měsíc. akorát se může stát, že něco najdou a pak je léčba třeba 2,3 měsíce a gumisex, pak opět kontrola…nevim, jak to je s výsledkama, jestli se pro ně jede nebo jen přijde papír… :nevim:

U nás ve škole se to vědělo, že čekám 1.mimino a jedna maminka mi poslala ponožečky :) no tak jsem jí je pak vracela, aby bylo jasno (je to drbna)…ale maj mě rádi, takže to nikdo neřešil a nikdy mi nikdo nic neřekl.

Facebook neřeš. Mě to třeba nerozhodí, že je někdo těhotnej nebo utz obrázky. Mám spíš míň kámošek s dětma, víc furt bezdětnejch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.12 20:53

Holky, gratuluji ke skvělým zprávám ohledně všech těch vyšetření. Já dneska odcházela od mého gynekologa velmi potěšena :) Udělal si na mě hezky čas, znovu prošel všechny testy, které už jsem absolvovala, popovídali jsme si o všem, no a napsal mi žádanku na kompletní genetiku, včetně hematologie. Tam už jsem objednaná na 8.10. a do měsíce výsledky. No a podle výsledků se rozhodneme co dál. Pokud nic nenajdou, tak říkal že mě nažene na tu imunologii…Fakt se do toho opřel, tak jsem za to strašně ráda!!Takže jsem zatím odložila i ten CAR, když to vzal takhle do svých rukou.
Jinak jsem si přečetla vaši diskuzi o těch vitamínech a musím přiznat, že jsem z toho zase v pasti a nevím co zobat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 20:53

@Izzz: díky, to bylo vyčerpávající, to doufám, že to do Vánoc stihnou, tak to pak napiš, jak to dělaj s těma výsledkama, my jdeme do Podolí jako vy, myslím že tam taky jdete, ne?

To máš dobrý, že si tak silná, já jsem si dnes vzala Lexaurin, abych to všechno zvládla vyřídit bez histerie. Je to moc čerstvý, teď bych byla na začátku 11.tt, to už bych byla skoro za vodou a v první případě by to byl dokonce 29.tt. Je to kravina si to takhle počítat, vím že to nic pozitivního nepřinese, no ale co, taková je realita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty