Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jen bych asi dodala, že první tři těhotenství byly s mým již ex manželem. A své čtvrté děťátko čekám se svým nastávajícím manželem
(je to jiný partner, nejdu se podruhé vdávat za toho stejného
![]()
@Daw píše:
Nina:tak třeba tam byl ten problém nemyslíš?
Já jsem docela alternativní člověk a tak to beru zkrátka tak, že se svým prvním manželem jsem dítě mít neměla…nyní vím proč
moje velká láska na mé teprve čekala.
P. S: manžel měl genetiku také v pořádku ![]()
@Izzz jo, optimismus je na místě
škoda že mi vydrží jen na chvíli ![]()
přijely včera manželovy děti tak máme celkem tři a je to dost práce je všechny nakrmit a obstarat, zvlášť když je chlap v práci, ale tak aspoň nemam čas smutnit.
@lenk píše:
@Izzz jo, optimismus je na místěškoda že mi vydrží jen na chvíli
přijely včera manželovy děti tak máme celkem tři a je to dost práce je všechny nakrmit a obstarat, zvlášť když je chlap v práci, ale tak aspoň nemam čas smutnit.
pokud jsi po revizi, netuším kdy jsi byla.. Měla bys spíše ležet a odpočívat, než tohle ![]()
Já jsem teda po revizi fungovala úplně normálně. Jen jsem nenosila nic těžkýho.
@Nina Filipi to nevim jak dlouho se má odpočívat po revizi. já byla před 2 a půl týdnem. na kontrole v pořádku. myslim jsem odpočívala tak dva dny, pak dva dny lehčí režim a pak zas normálně.
návštěva manželových dětí (7 a 11)na mě má spolehlivě lehce antikoncepční účinek ![]()
@Izzz já mám genetiku až 12.10. a tam doufám proboreme i možnosti imuna.
Tak jsem to asi přehnala, musela jsem si projít krabice do práce a teď jsem zas začala špinit. Asi z toho jak jsem je přendavala. Břicho mě ale nebolí, tak to asi nemá smysl nějak hrotit, co myslíte?
Hanymany:já bych asi vše zahodila a šla si odpořinout. mě začalo dnes bolet břicho a slabě krvácím, tak jsem se dala do háčkování a jsem v klidu
synek je u babičky tak mám klid a odpočívám. Nechci dostat zase nějaký zánět, takže to ted´radši nepokouším
@Daw: a z čeho se ti udělal ten zánět, po revizi mi nasadili antibiotika, tak snad to bude ok. Tys je nebrala?
Nastydla jsem.tri dny po revizi jsem sazela stromky :/no blbost, ale doplatila jsem na to tremi dny v nemocnici a antibiotiky.ted nic neberu a snad ani nebudu. Takze z me zkusenosti doporucuju opravdu odpocivat. nestoji to za to
Ano, ano odpočívat, dodržovat šestinedělí.
Já také nikdy nedostala žádné ATB - že by mi ho dali preventivně…
No ono zase to sestinedeli nemusime dodrzovat jako po porodu.spis se setrit. preci jen tehotenstvi skoncilo hodne brzy.
Pijete nejake bylinkove cajiky na podporu hojeni delohy? piju teda porad tehotensky cajik, ale jen proto ze mi chutna:))))
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.