Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Daw já byla první dvě zt v malé místní nemocnici a tam mi atb dali -poprvé oprávněně, podruhé nevím proč, snad preventivně. potřetí jsem byla ve velké nemocnici atb jsem nedostala a zvládla jsem to zdravotně nejlíp-atb mi vždycky rozhodí imunitu a srovnávám se s tím dlouho ![]()
Lenk:me taky prijde ze atb jsou zbytecne pokud neni nejaky problem jako treba zanet nebo jine komplikace.telo by se s tim melo vyrovnat po svem. vzdyt ani po porodu se zadna atb nedavaji:)
Sestra říkala, že se ty antibiotika dávají těm, co ještě nerodily jako kricí léčba. Zítra u nás začíná kurz cvičení podle Mojžíšové, tak se tam asi půjdu podívat. Cvičit bude jen zlehýnka, první hodina je stejně víc teoretická. Manžel na to kouká divně, jako co blbnu, že otěhotnět můžu…
Posledni dobou spatne spim. vecer jdu pozde spar, rano vstavam se slepicema. a to ani nemusim, do skolky jezdime az na osmou a ja jsem doma na neschopence..ach jo, to asi ty nervy
@Daw: nebo jsi odpočatá a vyspaná. Měla jsem to tak celý léto a teď i ten měsíc na neschopence. Zítra jdu prvně do práce, to se klidně vsadím, že se mi ráno bude chtít nejvíc spát. Vůbec nevím co tam zítra budu dělat ![]()
Ahoj holky vy jste se nějak rozepsali ani vás nestíhám dočítat ![]()
Hanymany:nebo to bude tak jak píšeš
Nejsem zvyklá nic nedělat a po obědě si chodím s kloučkem dávat dvacet
No do práce se mi taky nechce..po první revizi jsem šla hned další týden a pomohlo mi to, ale ted´se na to prostě necítím a nemám na to po psychické stránce..
Dnes jsem začala krvácet, bolí mě břicho jako u ms a mám křížové bolesti. podle ms kalendáře bych to měla zítra dostat, ale to musí být blbost takhle brzy po revizi
manžel už je ze mě na mrtvici chudák ![]()
@Hanymany v práci to určitě zvládneš…chce to jen taktní lidi okolo, já jsem to štěstí měla. Tak budu držet palce, ať to zvládneš.
@Nina Filipi ja to tvrdím pořád, že občas je nutná změna partnera:))přeju moc štěstí
Ahojky, už mám za sebou 3 potrat..a bohužel koukám, že je Vás hodně, kdo si tím usel projít a ne jednou ![]()
@jezinka: vítám tě v této nepopulární diskuzi. Poslal tě doktor na nějaká vyšetření aby zjistil důvod tvých nezdarů?
Já teda partnera měnit nehodlám. Snad ani on mě nebude chtít vyměnit ![]()
Hany..doktor ne, prý se potrácí běžně..až po špatných tripltestech mi dělali testy na genetice a zjistili leidenskou mutaci ..ale zda to na to má vliv či ne..nevím..názory jsou různé..4 těhotenství s mladším synem (i 2 předchozí) jsem měla hematomy..musela jsem si píchat injekce na ředění krve..teď jsem tyden po třetím potratu
taky přemýšlím, zda je možné, že nedonosím holčičky
..vzhledem k tomu že ma doma 2 kluky
Ahoj holky, já taky nějak za celý víkend neměla čas napsat, byli jsme nějaký rozlítaný po světě:) taky koukám jak jste se rozepsaly:)
@jezinka vítej k nám, moc mě mrzí že tě to potkalo taky. Jak píšeš že nedonosíš holčičky, ptala jsem se na tohle genetičky, jestli je to možný, moc nevím co přesně mi na to řekla, ale je to hodně vzácné a dá se to těžko zjistit, jestli někdo může mít jen jedno pohlaví nebo obě.
@Nina Filipi úplně jsi mě vyděsila, doufám že moje potraty taky neznamenají že nemáme mít děti s manželem:-) Když ne s ním, tak už vážně nevím s kým ![]()
myslíte že se může stát, že i když jsou dva lidi zdraví, prostě se k sobě nehodí a potrácí se? ![]()
Holky, já jdu zítra na hysteroskopii, to je sonda do dělohy, může se to dělat v narkoze i bez, tak jsem si vybrala že to chci bez narkozy. Nevýhoda je v tom, že kdyby tam našli něco co by se mělo odstranit, musela bych přijít ještě jednou a to už by mě uspali. Ale jinak to prý není tak bolestivý a dá se to vydržet, tak mi přišla narkoza zbytečná. Snad to taky dopadne dobře.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.