Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3876
1.10.12 14:09

Ahoj holky, tak hysteroskopie dopadla dobře, mám všechno na svém místě:-) Bylo to trochu nepříjemný, ale dalo se to vydržet.
Jinak nevím s těma partnerama, já ho každopádně taky měnit nebudu. Jednou jsme si slíbili v dobrém i zlém, a i kdybych si našla někoho jinýho, kdo mi zaručí že s ním dítě budu moct mít?? Kdyby to bylo naopak a chlap si řekl, že si radši najde nějakou, která nepotrácí, taky by se nám to moc nelíbilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 14:59

Holky, nebojte…proběhnou vyšetření, výsledky a budeme vědět, co dělat dál…a další potrat už se nám vyhne a ted budem jen rodit a rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
1.10.12 15:02

@Izzz Izzz, já byla dost dlouho pesimistická, že se to nepovede nikdy. Ale když vidím že jsme celkem v pořádku, na alergii budu mít prášky a budou se mi celkově víc věnovat, tak už taky věřím že to půjde:-) I kdyby hned, tak jednou určitě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.10.12 15:07

Já jsem bývala taky hodně pesimistická, ale jedna doktorka mi řekla, že to jednou určitě vyjde že můžu třeba ještě potratit, ale jednou to prostě vyjde…hrozně moc mi tohle dodalo energie to zkoušet a zkoušet, tak snad má paní doktorka pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 15:07

No já spíš přemejšlim, jak dlouho teda čekat…na konci listopadu budou výsledky imuna a nevim, jestli čekat na začátek ledna na výsledky hematologie…asi radši jo…a snad taky vyjde všechno dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 15:17

@marinka5 souhlas…jen škoda, že nám nikdo neřekne, kolikrát ještě budeme trpět…snad už se nic nestane a já za rok budu rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.10.12 16:26

Asi tak, že nemám učitelský učebnice, nefunguje interaktivka a nejsou fixy na tabuli, takže vcelku omezené možnosti :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 16:31

A jak se tam učilo, než jsi přišla? a co? jakej byl 1.den? v pohodě, doufám.
Vidiš, dneska hrůza, takže bude jen a jen líp :) a brzo mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
1.10.12 17:02

Ahoj holky…člověk tady o víkendu nezajde a jsou tady hotové romány :) Ani nestíhám dočítat. Vítám všechny nové v této ošklivé diskuzi…místo aby nás ubývalo, tak nás přibývá…to je smutné :( Každopádně já celý víkend lítala po lese a sbírala houby, ikdyž jsem si pak uvědomila, že jsem ještě v 6ti nedělí, ale naštěstí zatím vše ok a fajně jsem si pročistila hlavu. Jinak jsem si ještě vzpomněla, že jsem se min. týden na kontrole u svého gyndaře ptala i na tu štítnou žlázu a on mi řekl, že tu už u mě testovali u 2. těhotenství a že je ok. Ani jsem to nevěděla, že to kontrolují. Ještě jsem se chtěla zeptat, která z vás bere tu Chorellu? Nějak jsem to v té historii nemohla najít. Chtěla bych vědět, na co je dobrá a kde ji seženu…dnes se o tom bavili lidi v práci a já si vzpomněla, že jste tady o tom některá psala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 17:07

Nasbíráme nový členky a pak postupně budou přispívat do diskuzí s termínem porodu 2013 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.10.12 17:30

@Izzz Snad ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.10.12 17:58

Ahoj holky, tak se k Vám přidávám do skupiny. Je to týden co jsem po druhé potratila. Po prvé bylo samovolně, ani jsem o tom nevěděla, že jsem těhotná, takže jsem v jeden den zjiistila těhotenství a potratila. Po druhé jsem o tom věděla, měla jsem příznaky. Pořád jsem jedla, bolela mě prsa, dvě čárky na těhotenském testu, bohužel jsem potratila v 6tt a proběhla revize. Je to těžký období, teď jsem 14 dní doma, ale do práce se mi nechce, budou to chtít probírat, ale mě se nechce. Nevědí, že jsem byla těhotná…ráda bych se chtěla znova s přítelem pokusit po 2-3 MS, takže před Vánocema, ale mám už teď strach, že to nevyjde. Piju kontryhelový čaj a chci si koupit kyselinu listovou, obojí jsem pila a jedla i v minulých těhotenství, ale nepomáhá to. Nevím, jestli mám jít na různá vyšetření…ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi poví… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.10.12 18:00

@Werunka666 Ahoj tak to je mi moc líto, že tě to taky potkalo, zkus to s lékařem nějak probrat, třeba tě pošle na nějaká vyšetření :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
1.10.12 18:08

@Werunka666 ahoj, vítej. určitě se zeptej doktora na možnosti vyšetření. (a napiš jak jsi dopadla-jsme zvědavé a porovnáváme péči našich dr.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.10.12 18:08

Taky v to doufám, chtěla bych jimi projít, pročítala jsem příspěvky a prožíváme všichni podobné životní situace. Přítel to taky nejspíš těžce nese, ale nechce to přiznat. Není to na něm poznat, nechce semnou ani o tom mluvit a řekl mi, že nejspíš už v to ani nechce pokoušet, že dítě nechce, pak zase přijde s názorem, že chce…je z toho zmatený a já potom taky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty