Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanymany já měla po potratu zánět, a vůbec jsem o tom nevěděla. Zjistil to doktor na kontrole po revizi, tak mi dal čípky a v poho. Jinak si myslím, že 16. den po revizi je ještě docela brzo na MS…spíš to bude to stahování dělohy nebo tak. Ale matička příroda si to může zařídit jak se jí zlíbí že ![]()
Já jsem potratila 2× a pokaždé jsem po něm chytla šilený zánět. ![]()
Ty Jo, tak já vůbec nevím čím to je. Ale je fakt, že vždycky než mi začala MS, tak se to 2 dny předem ozývalo, tak se to teď třeba ozývá hlasitěji. Sthování dělohy jsem měla tak do týdne po revizi a pak druhý týden vůbec nic, no a teď tohle ![]()
Když si opačkám podbřišek, tak to nijak nebolí, tak snad si myslím, že to zánět není, ale sto pro jistotu nemám. Je to fakt jak kdyby mi měla začít menstruace.
Aby toho nebylo málo, tak mi přišla vejplata za měsíc marození. Tak jsme se tomu s manželem zasmáli :~
@Hanymany píše:
Aby toho nebylo málo, tak mi přišla vejplata za měsíc marození. Tak jsme se tomu s manželem zasmáli :~
kolik to bylo, třeba v procentech? dvě třetiny? polovina? ![]()
Jsem totálně zdecimovaná! Bolesti se zvýraznily na vaječnících, takže to prozatím přehodnocuju na ovulaci (termín by odpovídal).Výraznější je levý, ale cítím oba. Že bysme si založili na dvojčátka? ![]()
Dělám si samozřejmě srandu, v tomhle stavu by se ani nedali vyrábět, nehledě na šestinedělí ![]()
@Hanymany Ahoj, tak už tři dny mě taky podivně bolí podbřišek jako kdyby mě tam řezalo podivně a dneska mě bolí levý vaječník. Včera večer jsem měla tak nafouklé břicho a tvrdé až to bolelo.
dneska odpoledne jdu na vyšetření k doktorce jsem už 10 den po revizi, tak uvidím co mi na to poví, zdali je to normální???
@Werunka66: tak mi pak řekni jak to dopadlo
@Izzz: teď už je to lepší zdá se
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.