Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
8.10.12 23:46

Děkuji, že mi bylo připomenuto, že děti nemám. Skoro bych na to zapomněla! A k tomu dalšímu, nikdo mi nevyvrátí nepravdivost tvrzení JAKÝ SI TO UDĚLÁŠ, TAKOVÝ TO MÁŠ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
9.10.12 07:45

Holky nehádejme se tady. každý dítě je jiný. každýmu přeju pohodový spavý mimčo, ale z nespavýho ukňouranýho spavé spokojené prostě neuděláš. nebo uděláš, ale musíš požít sedativa, což jak známo dětem neprospívá.
a když máš to nespavý ukňouraný dítě a k tomu chlapa co je celej den nebo tejden v pr… a k tomu třeba hnusnou tchyni rozbitou ledničku a kdo ví co ještě tak z toho pohodu taky neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
9.10.12 07:48

@Izzz jo promiň, já jsem viděla v tvým podpisu genetiku na včerejšek tak jsem myslela že se něco nového dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.10.12 08:08

@lenk v poho. Jen nevim, co jim na tom tak dlouho trvá :jazyk: ale na Vánoce budem všechno vědět. Vám už se to taky blíží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
9.10.12 08:21

Aha tak pardon, nevěděla jsem že nemůžu napsat ani svůj názor. Ale kritizovat druhé je asi v pořádku. Nemyslela jsem to zle, ale chtěla jsem napsat jak to opravdu je. Kecat o tom umí každá, ale dobrý, je vidět že tady nejsem vítaná, tak se tu mějte a debatujte si dále i bez rad zkušenějších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
9.10.12 09:07

@Daw hele já nevím, tys taky reagovala negativně na můj příspěvěk (o tom obědě) a neurážím se. Ale když odpoví někdo Tobě to, co se Ti nelíbí, je to špatně :nevim: No jak myslíš… Souhlasím s tím, že jaký si to uděláš, takový to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
9.10.12 09:23

@Daw promiň že ti píšu znovu, samozřejmě si vážím tvých rad, ale prostě si myslím že mimino nepotřebuje 100% pozornost, vystačilo by si určitě aspoň chvíli samo nebo s hračkama, a přisáto u prsu být přece nemůže celý den… Jak by vychovávali děti v zahraničí, kde mají mateřskou třeba jen 4 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.10.12 09:37

:roll: :roll:
Jak jde o děti a výchovu a péči…je to skoro na vraždu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
9.10.12 12:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
9.10.12 14:06

Bože, tak já netušila, že když mluvím o lidech, které znám jen já a velmi dobře, tak myslím, že znám tu situaci ve který jsou, že si to někdo vezme osobně, to fakt jako asi nebylo nutný takový dusno okolo toho. Každej to má jinak a já mluvila jen o 2 svých kamarádkách. Tak nač ten číling?

Asi se z toho fakt už pos.ru, že to tak řeknu, ale musím, pardón. Po revizi jsem šla na endokrinologii, že to tam s dr. probereme a oba mě pomalu vyhodila, že z jejího hlediska je vše podchycený a vpořádku. Na alergologii, jsem se radila se skvělou doktorkou, co mě léčila a vzala mi odběry na antilipidový protilátky a štítnou žlázu. Dnes jsem tam volala a co myslíte. Mám prostě tu štítnou žlázu rozhozenou, no tak doprd.le kde to jsme? To mi jako chce ta ignorantka na endokrinologii říct, že jsem kvůli jejímu laxnímu přístupu 2× potratila? To furt budeme to v těhotenství hlídat, pak si tam volám a ona mě pokaždý poslala až na konci 2. měsíce na odběr, jenže to už bylo sakra pozdě. No to je vrchol! Já jsem tak nasratá, že ani nevidím. Moc se omlouvám, ale musí to ze mě ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.10.12 14:50

@Hanymany to je pochopitelný…jedině změnit doktora, jiná rada si neni bohužel…ale zase se našla příčina (možná) a ted už to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.10.12 17:30

Zdravím holky…opět jsem tady pár dní nebyla, užívala si na Jižní Moravě, tak mi teď zabralo pěknou chvíli, než jsem vás dočetla :)
Jinak já byla včera s přítelem u genetika, tak já mám genetiku komplet hotovou a vše OK (a to jsem si myslela, že ji nemám). Příteli vzali krev a genetiku budou dělat. Mě vzali krev na hemato. Výsledky všeho budeme mít do měsíce…což je za pár, tak doufám, že najdou příčinu a ta se bude dát preventivně léčit!! Jinak štítná žláza v poho, cyst. fibr. taky. Ptala jsem se genetika na imuno a to rovnou zamítl, že údajně u nás není třeba, takže mě to trošku rozhodilo… :?
No a ještě jedna malá otázka…25. den po revizi jsem začala krvácet, úplně jako u MS. Je možné, že by přišla takhle brzy? Piju i kontryhel, tak to mohl způsobit, ale zase co by to bylo za krvácení?
Jinak gratuluji všem, co za sebou mají vyšetření a hlavně, ať dopadne tak, jak si přejete!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.10.12 17:49

@unhappy ahoooj, no jestli to je silný a dlouhý jak ms, bude to ms :) tu imunologii škoda, že vám neudělaj…já už dr moc nevěřim, že mi řikaj pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
9.10.12 18:05

@Izzz: tak to jsme dvě, kdo nevěří doktorům, když si vzpomenu, jak mi několikrát endokrinoložka kolem dokola opakovala, že po její stránce medicíny jsem vpořádku a přitom léky mi dává podle rok starejch odběrů…od tý doby jsem tam byla nejmíň třikrát mimo objednání, dvakrát po potratu, nikdy tam nikoho neměla, ale zdůrazňovala ať takhle nechodím, že mají naobjednaný lidi, a nikdy mi nevzala krev, jen naslepo nasadila léky…tomu říkám léčba! Teď jsem zas objednaná až na leden a kdybych potom nešla, tak mám zbytečně tři měsíce špatnou hladinu hormonů…nebudu si ani představovat, co by se stalo, kdybych po doporučený pauze hned otěhoněla s nevyřešenýma hormonama. Ověřte si informace a ptejte se proč?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
9.10.12 18:07

Nevím ale, chce mi to řešit obvodní, jestli je to dobrej nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty