Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1186
7.10.12 21:32

Asi maj baby spavý děti. já celej jeden rok nespala víc jak dvě hodiny v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
7.10.12 21:33

Přesto bych šla bez váhání do dalšího :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
7.10.12 21:38

Ani já se nenudila ..byl a je to pro mě krásný čas s dětmi
snad jednou :oops: ..si to ráda zopakuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.10.12 22:48

No taky to nechápu. Ale tak každej je z jinýho těsta tak dejme tomu, ale jestli a snad se jednou poštěstí, nebudu se takhle rouhat ani náhodou. Trochu mě to od nich mrzí, právě ony(na MD) znají mojí situaci a není to žádná soutěž v trumfování, ale asi víme kdo je na tom relativně hůř, že!
Je to 3 týdny a furt mě to sem tam chytne. Jediný štěstí, že mám pořád něco naplánováno a teď jsme tak trochu začali s fovybavením bytu, takže se myšlenky směřují I jiným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
8.10.12 08:52

@Hanymany Já zas trochu nechápu některé kamarádky s jedním dítětem, které si ani nestihnou uvařit oběd. Možná až budu ve stejné situaci pochopím :nevim: Nebuď smutná, ony to ty tvoje kamarádky nemyslí zle, možná je pro ně jen těžké vžít se do tvojí situace. :kytka:
@chelsea001 Já slyšela i četla o Leidenské mutaci, že spíš způsobuje předčasný porody nebo potraty v pozdějším stadiu, taky tě nechci vystrašit, ale podle mě je lepší přijít k dr. 10× zbytečně než 1× pozdě. Sestra mi říkala o známý, který se narodilo dítě v 6. měsíci a zjistilo se že za to může L. mutace. V dalším těhotenství dostávala léky a bylo to už v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.10.12 09:53

Zrovna jsme to probraly o víkendu s tchýní…současný mladý matky (né všechny samozřejmě) totálně všešchno odevzdají svýmu dítěti, čas, koníčky, partnerskej vztah…všechno odsunou a můžou se z toho dítěte zbláznit…nespěj, nejedi, jen a jen a jen dítě…dřív to tak přeci nebejvalo. naše matky toho dělaly podle mě mnohem víc, dětem se věnovaly, ale né 24hodin denně, uměly si udělat čas i na něco jinýho…

..je to paradox, když se obecně ví, že dětem ve škole už se věnuje málokterej rodič a pak hází vinu na učitele.

Dřív to bylo podle mě vyváženější. já bych si přála bejt matka, co dítě dá klidně hlídat a vyrazí si do kina, divadla, na večeři, bude se věnovat i něčemu jinýmu než jen a jen dítěti. budu ho milovat, budu si vážit toho, že ho můžu mít, ale nepo*eru se z toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
8.10.12 10:23

@Izzz Takhle bych to přesně chtěla mít taky, taky si říkám že naše mámy měly daleko víc práce s plenkama a mixováním kaší a přece měly času daleko víc. Ale asi zase nebyly frustrované a nevyužité :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
8.10.12 10:37

Izz..krásně jsi to napsala :kytka: :palec:…snažím se tak žít také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.10.12 14:00

Já když vidim některý kamarádky, ze kterejch se staly vyzáblý, zhroucený otrokyně…a přitom to dřív byly sebevědomý kočky…je mi jich líto a mám strach, abych tak taky nedopadla. Ale myslim, že se svojí povahou bordelářky to zvládnu. Máme tolik možností na ulehčení práce a stejně to nezvládáme tak jako dřív :) Fakt zakrňujem.
Teeeda holky, jste mě dneska nějak navnadily na dítě :) Jsem měla v posledních dnech takový vokno, co se týče dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
8.10.12 20:29

@Izzz jaký to bylo dneska v tom gennetu? jaký z toho máš dojem? my jedem v pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
8.10.12 20:54

My jdeme příští týden na tu genetiku, moc se těším, že se to někam pohne, i když se ještě nic nedozvíme. Začala jsem se soustředit i na to shazování kil, v neděli s tím začnu.

No přesně s tím jídlem, ty maminy, já tomu moc nevěřím, že nemají čas se najíst. Minimálně jim to vyhovuje, že jim jdou kila dolu. Nejhorší, že žádná z nich neví, co je to potýkat se s nadváhou, natož s obezitou a furt řeší, nebo nežerou. Nekojí vůbec nebo kojí několik let, z extrému do extrému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
8.10.12 21:25

Nechci kalit vodu, jenze ono materstvi se dobre kritizuje prave vam co deti jeste nemate, ale az budete mit tak budete mluvit jinak. nektere z vas budou mit treba spave deti, budou jim krasne jist a pribirat, jenze vetsina to tak nema.kdyz se clovek poradne nevyspi, max 2h v kuse v noci, pak v 6 rano vstavat a uz litat kolem mimca co vyzaduje absolutni pozornost a spi po 2hodinach 20 minut, tak se opravdu neda moc veci stihat a jak nektera z vas psala ze nechape jak nemuze nekdo stihat varit, tak ji ubezpecuju ze to fakt nekdy nejde! clovek je totalne grogy, mimco ma treba prdiky, nebo chce byt prisato u prsa a mamina si prijde jako otrok k smrti unavena a nervozni. casem se to zklidnuje a clovek si udela jakz takz rezim ktery dodrzuje a to maly to i vyzaduje. krmeni, koupani atd..az na poslednim miste zabava. divadla,kina.ja taky potrebovala obcas vypnout, zasla si s kamaradkou na nakupy a manzel hlidal, ale s tim ditetem se tak zmeni zivotni hodnoty ze clovek je pak rad s tim uzlickem v naruci zpatky doma.ale tohle si musi kazdy zazit.jo a jeste to hubnuti.ja za dva mesice po porodu zhubla 10kg.viz vyse zminena nocni nespavost ..tak a ted me muzete ukamenovat:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
8.10.12 21:26

Nechci kalit vodu, jenze ono materstvi se dobre kritizuje prave vam co deti jeste nemate, ale az budete mit tak budete mluvit jinak. nektere z vas budou mit treba spave deti, budou jim krasne jist a pribirat, jenze vetsina to tak nema.kdyz se clovek poradne nevyspi, max 2h v kuse v noci, pak v 6 rano vstavat a uz litat kolem mimca co vyzaduje absolutni pozornost a spi po 2hodinach 20 minut, tak se opravdu neda moc veci stihat a jak nektera z vas psala ze nechape jak nemuze nekdo stihat varit, tak ji ubezpecuju ze to fakt nekdy nejde! clovek je totalne grogy, mimco ma treba prdiky, nebo chce byt prisato u prsa a mamina si prijde jako otrok k smrti unavena a nervozni. casem se to zklidnuje a clovek si udela jakz takz rezim ktery dodrzuje a to maly to i vyzaduje. krmeni, koupani atd..az na poslednim miste zabava. divadla,kina.ja taky potrebovala obcas vypnout, zasla si s kamaradkou na nakupy a manzel hlidal, ale s tim ditetem se tak zmeni zivotni hodnoty ze clovek je pak rad s tim uzlickem v naruci zpatky doma.ale tohle si musi kazdy zazit.jo a jeste to hubnuti.ja za dva mesice po porodu zhubla 10kg.viz vyse zminena nocni nespavost ..tak a ted me muzete ukamenovat:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
8.10.12 21:27

Pardon za opacko;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.10.12 21:45

@Daw kamenovat tě nikdo nebude. Jen mi připadá, že se to s tim mateřstvím trošku přehání. Děti nemám, budu třeba mluvit jinak. Ale vim, že moje mamča se třeba docela nudila, aby se zabavila luxovala každej den jinym směrem :) a věnovala se nám až až. Jen mi připadá, že dítě se stává v ten moment středobodem celýho světa a pro matku neexistuje nic jinýho…ani chlap…a pak to končí tak, jak se tu v mnoha diskuzích píše. A nejpohodovější mi připadaj zdejší matky, co se s tim takzvaně se*erou.

@lenk v gennetu jsme byli před tejdnem…dnes jsem byla jen na hematologii na odběrech kvůli srážlivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty