Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
5.10.12 19:14

@Izzz: to je hrozná doba na tý hematologii. Základ srážlivosti ti ale dělali na genetice, ne? A tam na něco přišli na tý genetice? A poslali tě přímo na hematologii? Už máš náběry na tý hematologii? Proč jim to tak trvá?

Dobrý je, že zdejší nemocnice udělala rekonstrukci laboratoři za několik desítek milionů, ale reprodukční imuno vyšetřit nedovedou. Tak k čemu to dělaj, když nic pořádnýho neumí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
5.10.12 19:16

Pustila jsem se do úklidu a nějak mi došlo tempo. Umyla jsem ledničku a nádobí co se tu za 3 dny nashromáždilo a sedla jsem si zas sem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.10.12 19:27

@Hanymany no to mi pak poví sestra…oni mi něco nabrali a na hematologii as udělaj zbytek…tomu nerozumim moc…ale myslim, že výsledky tak jako tak 2-3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.10.12 07:17

Včera jsme byli v Ikee a teda projít dětským oddělením bylo celkem utrpení, úplně se mi zalily oči slzama při pohledu na ty dětské postýlky, ani jeden jsme v té části neřekli jediné slovo. Smutný okamžik :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.10.12 14:10

Ahoj holky, moc se omlouvám, že vám sem lezu, ale nám taky na genetice nic nezjistili, ale co jsem dostala průkazku tak mi tam doktor napsal že mám leidenskou mutaci homozygot, ale, že na to žádný prášky nejsou. Hodně jsem hledala na netu a narazila na femibion, hodně holek co potrácely a pak ho začaly brát tak v pohodě. A my se taky zatím držíme, sice nevim jestli je to femibionem, ale dost mu věřim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.10.12 14:13

@chelsea001 tobě neřekli ani nic o injekcích, podle hematologa u které jsem byla je prý ta leidenská mutace jedna z nejhorších :nevim: kor homozygot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.10.12 14:17

Ne nic :nevim: jen, že je zvýšené riziko trombóz, nic jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.10.12 14:18

@chelsea001 zkus project internet určitě se tam toho dozvíš víc, nechci tě strašit, ale zkus o tom určitě promluvit ještě s lékařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.10.12 14:23

Teda teď jsi mě fakt vystrašila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.10.12 14:44

@chelsea001 ježíš to jsem nechtěla opravdu ne…spíš jen píšu co od koho vím, určitě to bude dobré, ale jen jsem ti chtěla říct abys to raději zkonzultovala znovu s lékařem…jak říkám zkus projít např. jiné diskuse, určitě tam toho najdeš více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
7.10.12 15:30

Ahoj holky, včera jsem byla na svatbě a mluvila tam se zajímavou paní-doktorkou. říkala že potratů samovolných i zamlklých je strašně moc, a ženy jsou z toho na větvi, když se jim to stane, protože se o tom prostě nemluví. ani v rodinách. ani já jsem se doteď vlastně neptala mámy jestli ji něco z toho potkalo, případně babičku, tchyni.
a jako příklad mi ta paní dala sebe-čekali holčičku(teď už mají tři děti) a ve 20týdnu jim řekli že vady neslučitelné se životem a museli potratit, a její matka řekla všem okolo, že ji porazilo auto a kvůli tomu potratila, bo se za to styděla že její dcera čekala takovou „zrůdu“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
7.10.12 17:10

Chelsea..Leidenskou mutaci mám jak ty a můj dr mi taky nikdy neřekl, že ty potraty mohly být díky tomu a že je to vcelku běžná záležitost, že ne všechna těhotenství se udrží jen že ty dotyčné si nedělají těhotenské testy a považují to za opožděnou silnější mentruaci :?
ale na hematologii mi řekli, že preventivní opratření jsou dobré už provádět před početím :nevim: ..tak celé těhotenství(tedy co mi na to na genetice přišli, v rámci odběru plodové vody mi dělali testy krve kvůli předchozím potratům) jsem si píchala injekce na ředění krce
tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
7.10.12 18:21

Ahojky,

Lenk:jj moje mamka měla taky zamlklé těhu, teta taky, ale nikdy jsme se o tom nebavili, páč člověk o tom ani nevěděl že něco takového je..a až potom co se to stane tak pátráme všude možně..

No já teda beru jen listovku a piju 2× denně kontryhelový čajík..vitaminum moc nevěřím a spíš je to tahání peněz z lidí..stačí když máme dost pestrou stravu bohatou na vitaminy a ted´v tomhle období je lepší toho dlabat co nejvíce..

V pátek jsem byla u mudr a stěžovala jsem si na bolest na pravé straně břicha, bála jsem se abych neměla zase zánět, ale děloha je čistá, sliznice v normálu a vaječníky vypadali taky dobře..tak jsem si oddychla. uvidím co ve středu v HK a po první ms na to vlítneme :D

Daw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.10.12 21:24

Tak to já asi do toho femibionu půjdu. V pátek jsem blbec uklidnila celej byt, až jsem z toho druhej den ráno špinila nebo co, skoro bych řekla, že mám tak už 3 dny trochu zbarvenej OVUhlen, pobolívá mě břicho, ale nic jednoznačnýho s čím letět k doktorovi.

Nejlepšejší: na babinci s kamarádkama si ty na mateřský začaly stěžovat, že si přijdou zbytečné, nenaplněné, nudné…blablabla, za stejnou pozici dám vše co mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
7.10.12 21:26

@Hanymany ty jo já se teda na mateřský fakt nenudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty