Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
9.10.12 18:08

Já jsem si nechala udělat štítku u obvodního a sama jsem viděla její hodnoty, takže je to ok…a ty tam jdeš až v lednu? a až v lednu se začne něco řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.10.12 18:45

@Izzz No s tou imuno mě to docela štve, ale na druhou stranu i gyndař mi řekl, že počkáme první na tu gentiku a hemato a pak, že se rozhodneme co dál…tak třeba mě tam potom ještě pošlou. Doktorům taky moc nevěřím…oni mají na vše tabulky a pokud jim do nich nezapadáme, tak na to z vysoka prdí!! A to mě dost štve!!
@Hanymany já být tebou tak změním doktora, anebo potom přes toho obvoďáka. Mě dělali štítnou žlázu na gyndě během 2. těhotenství. Doktor mi říkal, že na gynekologii se štítná žláza moc nevyšetřuje, ale on že to dělá automaticky, aby to měl podchycený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
9.10.12 18:48

Ne, bude mi to řešit obvodní, jenže na ty výsledky jsem volala na alergologii a doktorka tam ode dneška není, takže papír dostanu až v pondělí, to musím s tím papírem za obvodní a ve strědu to mám vzít s sebou ba genetiku a pak to bude řešit obvodní, léky, kolik a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.10.12 18:53

@Hanymany no, tak hlavní je, že se to dalo do pohybu!! Člověk by ani nevěřil, kolik toho musí vyhledat, pročíst, zařídit, oběhat, aby se dočkal alespoň naděje na mimčo…a ta nespravedlnost, že bůhvíjakým to vyjde hned na 1. pokus…chjo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
9.10.12 19:12

@unhappy: bohužel je to tak, je to naše zdraví a ne třeba sebrat tu odvahu a diskutovat o léčbě s doktorem. Na to však nechce spousta doktorů přistoupit, někdy mám úplně nesmyslnej strach se na něco zeptat, o něčem polemizovat. Ale je to naše zdraví a lékař je jen prostředník, který neví jak se mi skutečně cítíme. Musíme si najít informace a požadovat vše, co je namístě. Nenechat se odbýt tím, že imuno není adekvátní, prostě je, našla jsem si to tady a tady. Odvahu.

Já jen doufám, že mi na genetice vyšetří i ty trombofilní mutace a bude to v tom základu vše. Jestli se mi zadaří projít vším, budu fakt ráda. Dnes s tou novou informací jsem vzteklá jak pes baskervilskej, ale mám pocit, že by se to mohlo povédst. Ale když tuším, jak málo stačilok tomu, že jsme mohli mít hned dvě dětičky, je to zoufalství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.10.12 19:39

@Hanymany já vím, musí to být hrozné, ale nezoufej, teď už to máš za sebou a nesmíš přemýšlet nad tím, jestli by to bylo nebo nebylo v poho…vím, lehce se říká, ale nemá smysl se trápit!!Mě to hemato původně gynekolog dělat nechtěl, a úplně mi vhrkly slzy do očí, když řekl, že hemato dělat nebude!! Když jsem mu ale řekla, co jsem se dočetla na netu a ze zkušeností ostatních, tak na to hemato přistoupil. Ale přesně jak píšeš…taky mám kolikrát úplně strach se na něco zeptat, nebo si vyžádat nějaké vyšetření. Musíme být silné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.10.12 19:42

Ahoj holky jak se daří? nějak vás nestíhám dočítat, u mě bohužel nic nového neni :roll: doufám, že vám veškerá vyšetření dopadla dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.10.12 19:47

Já jsem se taky bála zeptat. 2× mi řekla, že je to zbytečný a já si to nevybojovala…nesměle jsem se zeptala na genetice a tam to napsali bez problémů a říkala mi dr, že nechápe, proč to psát nechtěj…ale ona to napsala a jsem moc ráda. Bez toho bych se bála jít dál. Oni třeba něco zjistěj na hemato i imuno, ale třeba to nebude ten zásadní problém, kterej třeba tkví v imunitě. Jsem ráda, že budeme mít všechna nejnutnější, nejzákladnější vyšetření…

Na genetice vám určitě udělaj trombo mutace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
9.10.12 19:48

@Hanymany to mě mrzí s tou tvojí dr., taky bych doporučovala změnu, já se takhle cítila po 1. potratu, že je to doktorům jedno, po 2. jsem byla objednaná na kompletní vyšetření do gennetu tak už jsem byla klidnější. Je to fakt štěstí když člověk narazí na doktora který aspoň projeví trochu snahy člověku pomoci.
Holky, já ani nevím jestli mi dělali testy na štítnou žlázu, ale dělali mi hormonální profil, tak to by mělo být asi ono, ne?
Teď na to koukám už trochu jinak, kdybysme nežili v ČR, všechna vyšetření by nás vyšla pěkně draho. V zahraničí prý ani nijak nepodporují udržení těhotenství v 1. trimestru berou to tak že je lepší potratit včas.
A všem vám přeju ať výsledky dopadnou podle vašich představ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
9.10.12 19:48

@marinka5 ahoj, tak normálně :-) dneska jsem si vyzvedla výsledky štítné žlázy a nějakých infekcí (vše ok) a v pátek s tím jedem do gennetu, tak uvidíme. taky už se těšíme na ms, manžel je nedočkavý :-)

no a dneska jsem se dozvěděla o jednom bezprizorním plnokrevníkovi, zítra se na něj jedem podívat, možná se k nám přestěhuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.10.12 19:49

@lenk tak to je super, že výsledky zatím dopadli dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.10.12 19:52

@lenk jakože koně, jo? švagrová si koupila ted koně a osla na hipoterapii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
9.10.12 19:53

@brumik7 nevim, jestli v tom je štítka…mě ji dělali zvlášť…jakože na ni brali i samostatnou zkumavku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
9.10.12 20:13

@Izzz: a když se trombo mutace zjišťujou na genetice, co pak hledaj na tý hematologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
9.10.12 21:35

@Izzz osla na hipoterapii? to slyším poprvé. pokud vím má osel naprosto nevhodný krok co se týká léčebného účinku :nevim: budou na něm jezdit nebo je jen na hlazení?

jinak ano, plnokrevník je kůň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty