Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
4.10.12 11:59

@Werunka666 tak ať to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.10.12 12:21

Ahoj tak mě doktorka zkontrolovala a je vše v pořádku. Nejspíš jak má ty řezavé bolesti, tak je to tím jak se to hojí. U prvního potratu to tak nebolelo. Poslala mě a přítele na genetiku, tak tam dnes budu volat a objednám nás…poprosím kdo byl na genetice, co to všechno obnáší???Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
5.10.12 12:39

@Werunka666 tak fajn že jsi v pořádku. já jdu na genetiku 12.10., tak pak poreferuju. o imunologii jste se nebavili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
5.10.12 13:00

@Werunka666 Ahoj Veru, jsem ráda že Ti není nic vážnýho.
My na genetice byli, nabrali nám krev a pak si nás pozvala dr. řekla nám výsledky z krve, jestli máme správný počet chromozómů, což jsme měli a tudíž nemáme žádné zvýšené riziko na postižený dítě, i když to riziko je trošku u každýho. Mně současně udělali testy na trombofilní mutace a manželovi na cystickou fibrozu (moc nevím co to je), ale všechno vyšlo dobře. Ptala se nás na nemoci v rodině, na co kdo umřel, tak nám pak třeba řekla že máme dispozice zdědit nějaký nemoci, ale co se týká dětí je vše ok.
Jen nám kladla na srdce ať určitě jdeme na 1. trimestrální screening v dalším těhotenství, že je přesnější. A máme se pokud možno vyhnout odběrům plodové vody při vyšetřeních v těhotenství, prý je tam (aspoň pro nás, co potrácíme) velké riziko potratu. Přeju ať vám to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.10.12 13:36

@lenk Tak mi pak dej vědět na co se máme s přítelem připravit :) nene o imunologii ne, zatím řekla tu genetiku, tak uvidíme co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.10.12 13:42
@brumik7 píše:
@Werunka666 Ahoj Veru, jsem ráda že Ti není nic vážnýho.
My na genetice byli, nabrali nám krev a pak si nás pozvala dr. řekla nám výsledky z krve, jestli máme správný počet chromozómů, což jsme měli a tudíž nemáme žádné zvýšené riziko na postižený dítě, i když to riziko je trošku u každýho. Mně současně udělali testy na trombofilní mutace a manželovi na cystickou fibrozu (moc nevím co to je), ale všechno vyšlo dobře. Ptala se nás na nemoci v rodině, na co kdo umřel, tak nám pak třeba řekla že máme dispozice zdědit nějaký nemoci, ale co se týká dětí je vše ok.
Jen nám kladla na srdce ať určitě jdeme na 1. trimestrální screening v dalším těhotenství, že je přesnější. A máme se pokud možno vyhnout odběrům plodové vody při vyšetřeních v těhotenství, prý je tam (aspoň pro nás, co potrácíme) velké riziko potratu. Přeju ať vám to dobře dopadne

Ahoj, takže se výsledky dozvíme hned na místě? Tak to bude fajn, myslela jsem, že budeme čekat ještě tak 14 dní, jsme objednaný na 29.10. odpoledne, tak jsem zvědavá. Díky za vysvětlení, tak snad nám to v něčem pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.10.12 13:51

Nám teda výsledky genetiky přišly za necelej měsíc poštou.
O imunologii bych se s dr asi pobavila. Mě teda neuklidnilo, že genetika vyšla v pořádku. Někde v nás je možná chyba a já bych jí ráda odhalila…takže hematologie a imunologie. Pak už snad to dítě!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
5.10.12 14:34

@Werunka666 Výsledky byly za víc než měsíc, to jsem zapomněla dodat:-)pak jsme až šli na tu konzultaci s genetičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
5.10.12 15:35

Zdravím, dobře že to nic nebylo. Já jsem taky z ničeho nic dobrá. Myslím, že to nakonec byla ta ovulace, tak mi to za 14 dní snad potvrdí MS a půjde všechno dál tak jak má. Dnů do genetiky je taky pořád míň a míň, už jen 12 a pak čekat na výsledky…už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.10.12 15:43
@Izzz píše:
Nám teda výsledky genetiky přišly za necelej měsíc poštou.
O imunologii bych se s dr asi pobavila. Mě teda neuklidnilo, že genetika vyšla v pořádku. Někde v nás je možná chyba a já bych jí ráda odhalila…takže hematologie a imunologie. Pak už snad to dítě!!

Tak já se s ní o tom promluvím, uvidím jak dopadnou výsledky. akorát s těmi výsledky se nám to snažení prodlouží… :x já jsem myslela počkat dvě MS a začít znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.10.12 15:44

No na genetice se prej zjistí příčina u hrozně malýho procenta lidí. Já na ni až tak nespolíhala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.10.12 15:45

@Hanymany tak to jsem ráda, že taky máš vše v pořádku, hlavní je, že máš ovulku :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.10.12 15:54

@Werunka666 já vim, já už bych taky mohla začít plodit…mohly to bejt 2 blbý náhody..ale co kdxž ne. co když by se to stalo znova :( možná se to znova stane, ale budu vědět, že jsem udělala vše. Kdyby ti to dr nechtěla napsat, napíše ti to třeba genetička. Já jsem se objednala na vlastní pěst, abych dlouho nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.10.12 16:00
@Izzz píše:
@Werunka666 já vim, já už bych taky mohla začít plodit…mohly to bejt 2 blbý náhody..ale co kdxž ne. co když by se to stalo znova :( možná se to znova stane, ale budu vědět, že jsem udělala vše. Kdyby ti to dr nechtěla napsat, napíše ti to třeba genetička. Já jsem se objednala na vlastní pěst, abych dlouho nečekala

tak jestli by mi to mohla napsat genetička, tak se ji na to zeptám. tak díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.10.12 16:03

Mě to moje dr odmítla napsat a genetička mi to sama chtěla navrhnout, ale já jí předběhla, když jsem se na to zeptala…byli jsme v LB…ale poslali mě rovnou na hematologii.
Výsledky imuna budu mít na konci listopadu. Hematologii až na začátku ledna - nejdýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty