Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Werunka666 bejt tebou, tak si nějaký vyšetření vydupu. Já bych teda do 3.pokus bez výsledků testů už nešla. Takže genetika, hematologie, imunologie - v našem případě.
Já si nechám příště u mdr změřit hladinu progesteronu v krvi. Když je prý moc nízká, je tam riziko potrácení..
Ale dnes jsem si udělala radost. koupila jsem synkovi první dárek k Vánocům. Přeje si mikrovlnou troubu do kuchyňky
tak už jí má schovanou ve skříni. ![]()
@Daw píše:
Werunko:mě berou zase ty záda, můžu se pos.ata nemlžeš mít zánět v močáku? to je taková řezavá bolest a právě jak píšeš lítání na záchod
ale třeba to nic nebude, spíš nervíky.
To nevím, můžu hodně na to trpím, měla jsem ho i před otěhotněním, no možná už jsem byla těhotná, ale ještě jsem o tom nevěděla. jojo nervíky to jsou prevíti.
Nemáme to lehké. Někdy by to chtělo aby si to ti naši chlapi s námi vyměnili ![]()
@Izzz Myslela jsem, že se právě vyšetření děla až po více jak roce snažení a nebo po třetím nezdařilém pokusu, ale jestli to tak není tak si je vydupu…
@Daw píše:
Werunko:volala jsem doktorce a ptala se mě jak se cítím a říkala právě o neschopence že není problém být co nejdéle doma, hlavně abych se cítila dobře. No u nás taky hrajou roli peníze, ale pro nás je hlavní ta psychická pohoda a abych se dala do nejdřív do pucu. doktorka mě radila při minulé revizi 3 měsíce počkat, byla jsem v HK na revizi a příští týden jedu na kontrolu a uvidíme co řeknou tam.oni se zabívají přímo neplodností a potraty, tak na to budou mít třeba jiný názor. ale hlavně aby tělo bylo ok..po první revizi jsem otěhotněla v šestinedělíale prý to na to vliv nemělo..zase asi blbá náhoda
Já bych taky nejraději co nejdéle zůstala na neschopence, ale bohužel budu tam muset jít. Kolegyně končí a jde na mateřskou a nebudou mít pracovní sílu a hlavně mi končí do konce října pracovní smlouva, tak bych byla nerada kdyby mi ji neprodloužili
je to na
Já otěhotněla hned po první MS, ale byla mi vyvolaná injekcí, tak taky nevím, jestli byla i v tom chyba. Asi počkám ty dvě nanejvíš tři.
@Werunka666 Já jsem měla dvě zamlklý těhotenství 8. a 6. týden. Moje doktorka mě poslala na genetiku a genetička mi pak NAŠTĚSTÍ napsala žádanku na imunologii a hematologii. Ale to by posunulo vaše snažení hodně dozadu. Já sjem začala vše řešit v září a komplet všechno budu mít až v lednu. Ale já už na revizi nechci nikdy jít…
Jenže nikdo ti nedá TU jistotu že na revizi už nepůjdeš i kdyby sis nechala udělat plno testů! Spousta žen má testy v pořádku a má za sebou další potraty. Nikdo neví čím to může být ani sami doktoři
Já vim…ale kdybych ty vyšetření neabsolvovala, věděla bych, že jsem pro to neudělala maximum, co jsem v danou chvíli mohla
@Hanymany super, díky moc za ten link. Hned se na to podívám ![]()
@Daw Mě několik lékařů nezávisle na sobě řekli, že bych měla po potratu a revizi počkat min. 3 měsíce…Asi je určitě potřeba, aby se děloha a vůbec i psychika daly dohromady. Na druhou stranu jsem četla diskuze Radima Uzla, a ten téměř všem psal, že pokud je po revizi vše v pořádku, tak stačí jedna MS. Takže babo raď
Mě ale stejně čekají různé testy, takže si ty 3 měsíce počkám a v lednu na to vlítnem
Ještě k té práci…já šla teď po té 3. revizi po týdnu do práce a musím říct, že to bylo dobré rozhodnutí, protože jsem se z toho docela rychle otřepala, nemám totiž čas na to vůbec myslet. Po 2. potratu jsem byla měsíc doma, a pořád jsem se v tom rýpala, brečela a byla hrozně pesimistická…takže toť moje zkušenost.
Já jsem byla poprvé na revizi o jarních prázdninách, takže tejden doma a šup do práce. podruhý to bylo velkejch prázdninách. I kdyby to bylo ve školnim roce, doma bych nebyla, pokud bych byla v pořádku.
@unhappy jaký všechny vyšetření tě teda čekaj? sorry, ale jak nemáte ty podpisy, tak nevim, jak to kdo má ![]()
@Izzz jaké podpisy? Co to znamená? ![]()
No mě teď čeká kompletní genetika a hematologie. A až na základě těchto výsledků se bude řešit co dál, popř. ta imunologie.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.