Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
30.9.12 20:34
@brumik7 píše:
Ahoj holky, já taky nějak za celý víkend neměla čas napsat, byli jsme nějaký rozlítaný po světě:) taky koukám jak jste se rozepsaly:)
@jezinka vítej k nám, moc mě mrzí že tě to potkalo taky. Jak píšeš že nedonosíš holčičky, ptala jsem se na tohle genetičky, jestli je to možný, moc nevím co přesně mi na to řekla, ale je to hodně vzácné a dá se to těžko zjistit, jestli někdo může mít jen jedno pohlaví nebo obě.
@Nina Filipi úplně jsi mě vyděsila, doufám že moje potraty taky neznamenají že nemáme mít děti s manželem:-) Když ne s ním, tak už vážně nevím s kým :lol:
myslíte že se může stát, že i když jsou dva lidi zdraví, prostě se k sobě nehodí a potrácí se? :nevim:
Holky, já jdu zítra na hysteroskopii, to je sonda do dělohy, může se to dělat v narkoze i bez, tak jsem si vybrala že to chci bez narkozy. Nevýhoda je v tom, že kdyby tam našli něco co by se mělo odstranit, musela bych přijít ještě jednou a to už by mě uspali. Ale jinak to prý není tak bolestivý a dá se to vydržet, tak mi přišla narkoza zbytečná. Snad to taky dopadne dobře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.9.12 20:35

Ano muze..a je to velmi caste, ze i kdyz jsou oba v poradku, spolu jimmiminko nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
30.9.12 20:36

Brumik..přeji aby bylo vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
30.9.12 20:54
@kjajka píše:

A to máš od nějakého dr. nebo je to tvůj názor? My se na to ptali v gennetu, jestli je to možné, a prý to takhle nefunguje :nevim: Ale dr. řekla, že zná ženu která donosila až napr. 10. dítě, i bez nějakých zjevných příčin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.9.12 22:27

@brumik7 ahoj…vedecky overene to nemam:), ale mam kolem sebe par lidi, copresne tohle zazili..letapokouseni a nic, a pak novy partner, a hned mimco..ja verim, ze si nas miminka vybiraji..jen muj nazor
ja mam syna s byvalym muzem, a kdyz jsem s nim cekala druhe, nas vztah uz moc nefungoval, a ja o miminko prisla ve 13 týdnu, a pulrok nato jsme sli od sebe…as novým partnerem jsem otehotnela behem 2 týdnu a dneska mam 7 týdenní holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.9.12 22:33

Božínku, takhle na noc by to chtělo nějaký pozitivnější zprávy. To zas budou sny. Nevím, možná to bude znít blbě, ale raději bych zítra šla na histeroskopii než do tý práce, aspoň bych měla jasno v anatomických příčinách potratu.

@brumik7: držím palce ať to zítra dobře dopadne a ať to moc neboli.

@kjajka: něco pozitivnějšího tam nemáš. Můj muž by za to čekání stál, ale jestli já ustojím 9 nezdarů, o tom bych dovedla směle polemizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.9.12 22:38

@kjajka: tak ale sterilita a afertilita jsou odlišný záležitosti, i když výsledek je stejnej = žádné dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 08:31

Já myslim, že až tak častý to není, že by spolu 2 nemohli mít dítě a s jiným chlapem bez problému…to bude spíš hodně vzácný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
1.10.12 08:51

Ahojky,

No myslím si že se nad tím nedá takhle uvažovat..Člověk se spíš chytá každého stébla a chce za každou cenu vědět PROČ potrácí..
No ale abych přidala něco do vínku, tak moje sestřenice měla deset let přítele, pokoušeli se dva roky o miminko a nešlo jim to.Ona chtěla svatbu, on byl spíš větroplach a nestál o to. Sestřenka změnila práci, poznala fajn chlapa a rozešla se s oním přítelem a ted´ mají měsíc po svatbě a čekají v lednu potomka ;) Nejspíš jsem moc nepomohla :roll: :oops: Spíš už spolu být neměli, nebyl pro ni ten pravý a ten NEJ čekal za rohem. Tím nechci říct že by po pár nezdarech měla ženská měnit hned chlapa :D já bych svýho taky nevyměnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
1.10.12 08:52

No a menses se opravdu dostavila.po 4 dnech po revizi je to dost divné :think: ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 09:40

To určitě neni ms…jen krvácení po revizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 09:41

Samozřejmě že někdo může mít alergii na sperma pertnera a proto se nedaří. Těla jsou na sebe zvyklá a miminko někdy prostě nepřichází. Ale rozhodně to nebude většina případů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.10.12 12:03

@Daw MS to není, spíš se to tělo dočišťuje po kyretáži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.10.12 12:29

Holky, já už teda pracuju a je to děs!!! Vůbec nejsem schopná něco začít dělat. Nic mi tu nefunguje, nemám čím psát, všechno se spiklo proti mě, než se srovnám, tak jsou Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.10.12 12:30

@Hanymany jaktooo? jsi ve škole, ne? tam to jde samo přece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty