Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
27.9.12 21:26

Omluva, to je z toho, že do toho čumím v telefonu, furt se mi tu přepisujou slova a pak vypadám jak negramot. Pardón :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.12 21:26

@Hanymany já jsem naštěstí pouze nositel a ne přenašeč, a přítel fibrózu nemá, takže tohle vliv na těhotenství nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.12 21:27

@Hanymany v pohooo. To vůbec neřeš…kolikrát se v tom taky ztratím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.12 21:31

@lenk ještě mě napadá dotaz…oni po tom tvém potratu nedělali žádné další testy…z plodovky nebo tak? Tam by určitě zjistili jestli to byly holčičky nebo chlapečci…v nějaké závěrečné zprávě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.12 21:44

@unhappy no oni se tvářili že je to poprvé a že to byl nejrizikovější typ dvojčat takže je to vlastně normální že skončili. odběr byl snad na histologii ale tam myslim že nezjistěj pohlaví. můžu se příště zeptat na gyndě jestli něco vyčte ze zpráv, změnila jsem po druhým potratu doktorku a mám teď myslím dobrou, ale nedělám si iluze.
z toho posledního potratu bych to ale měla vědět až přijdou výsledky-až absurdně se na to těším, sama nevím proč. tak se trochu dohadujeme s chlapem(z legrace) on tvrdí že on „dělá“ jen kluky a já mu říkám že ale já rodím jen holky. samozřejmě bysme byli už od začátku oba vděční za kluka i holku.
jak vy jste reagovali že to byl kluk? nebo to nebylo důležité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.12 21:57

@lenk no z histolky většinou nic nezjistí, jen povrdí, že se opravdu jednalo např. o ZT. Ale myslím si, že v nějaké závěrečné zprávě by to být mohlo pokud už šlo o delší těhotenství. No já vždy otěhotněla téměř ihned jak jsme se začali snažit a můj přítel si zase dělá srandu, že jeho spermie si nosí sebou vajíčka v baťůžku na zádech, takže proto vždy otěhotním hned :) Každý si z toho děláme legraci a je to potřeba, abychom to nějak zvládli…Jinak nám to bylo jedno jestli holka nebo kluk, ikdyž si myslím, že přítel si více přál holku..pak se ale samozřejmě těšil na kluka, už vymýšlel jméno a plánoval jak budou hrát fotbal a tak…Teď už jsem ve stádiu, že je mi to úplně jedno, hlavně ať je to zdravé a klidně i šesterčata… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.12 22:00

@unhappy ty jo, šesterčata :-) přijedu ti s nima pomoct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.12 22:01

@lenk beru tě za slovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.12 22:01

@unhappy ale šesterčata by byly super, kdybysme je měli my, nemuseli bysme se hádat o jménech, každej by vybral tři:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.12 22:13

@lenk no vidíš…to je fakt!! To mě ani nenapadlo… :D Další výhoda vícečetného těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.12 22:14

@lenk a u vás jsou v rodině dvojčata, že jsi čekala dvojčátka nebo se to zkrátka zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.12 22:21

@unhappy právě že o žádných dvojčatech v rodině nevíme, tak jsme z toho byli pěkně na větvi. pak jsem vyčetla, pokud to není v genech, tak se to stane, když se setká „mimořádná spermie s mimořádným vajíčkem“ (asi co do velikosti). manžel se dmul pýchou a já byla šťastná že si odbudu dvě děti najednou (a ošidím tak porodní bolesti-nebo dokonce bude císař-mám děsivý vzpomínky na porod)
taky jsme byli v tom nadšení z dvojčat tak pitomí, že jsme hned po tom utz v 12 týdnu jeli do prahy koupit kočárek-já byla nadšená že jsme sehnali emmaljungu…no a pak ten opruz ho přes net prodávat…
ale dvojčata dál považuju za super událost. jen ta rizikovost je holt blbá.

Příspěvek upraven 27.09.12 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.12 22:23

Když si vzpomenu jak mi bylo blbě s těma dvojkama, a to mi ani nechtěli dát neschopenku a já byla fakt hotová. ale doma jsem se ulejvat z práce kolem baráku taky nechtěla, třeba si zato můžu sama, ale mě to fakt nenapadlo že to nedopadne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.9.12 22:51

Ahoj..často za to muže leidenska mutace cili spatna srazlivost krve..a nekdy, nepopularne, zmena partnera..bohuzel..nekdy bohudik:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.9.12 23:09

Já tak nějak plánuju mimino od ledna…to budou nejdýl výsledky hematologie, takže mi to nevadí. Jen mi dneska došlo, že se hrozně bojim, že mi najdou něco jinýho…jsem asi blbá, ale třeba rakovinu nebo tak :(

@kjajka já leidena nemám a partnera měnit nehodlám :) my to zvládnem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty