Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
26.9.12 21:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 12:19

Holky, mám to, doporučení na imunologii, hurááá.

Psali mi teď z Brna z Repromeda a tam to dělaj bez doporučení a platí to pojišťovna, dobrá zpráva pro jiné méně úspěšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
27.9.12 12:30

@Hanymany No vidíš, jsem zvědavá jestli na něco přijdou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.9.12 12:34

@Hanymany super tak to je dobře, že ti ho dr. dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 13:06

Jsme objednaný na 21.listopadu…Ups

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.9.12 13:17

Bezva!!! tak já to zjistim v 15,00, jestli ho mít budu nebo ne…a do brna si kdyžtak zajedem…ale možnosti jsou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 13:41

Držím pěstí ať to dopadne jak potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 15:29

http://www.uzlicek.cz/…tne_2011.pdf

Moc moc zajímavé srovnání vitamínů. Třeba ten Femibion píšou, že neobsahuje vitamin D a to je velká chyba. Ten právě pomáhá spravovat tu kyselinu listovou. Já ho mám ve formě Vigantolu na předpis.

Zkoumám, jestli do těch těhuvitamínů jít nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.9.12 15:48

Holky proč vlastně berete ty vitamíny zvlášť? jak jsem četla, éčko, déčko, listovku, a kdovíco ještě. myslíte že v těch těhotenských komplexních je jich málo? nebo špatný poměr? to vám doporučil doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 16:16

Mě z toho nejlíp vychází ten Babyplan, tam je toho E nejvíc 30mg, k tomu C téměr denní dd, listovka 400nanog, v tý mojí je 10mg a jód, k tomu tam taky píšou, že jeho nedostatek způsobuje potraty. Co víc brát už mě asi nenapadá, zbytek mám v tom Ječmenu a Chlorelle v přírodním stavu.

Kde jste se dozvěděly, kde je jaká listovka obsažená, jestli naštěpená nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.9.12 16:21

@Hanymany naštěpená je jen ve femibionu :palec:

@lenk jj v těch těhu komplexech jich je podle mě dost málo, třeba toho éčka…ikdyž je to doporučená denní dávka tak je to prý málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 16:30

@marinka5: jakou bereš tu naštěpenou listovku, výrobce, obal, obsah. Děkuji za odpověď. Já mám předepsanou acidum folicum od zentivy a nevím jakej je to typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
27.9.12 16:32

@marinka5: Ale kde si se to dočetla? Dozvěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
27.9.12 16:36

Mně dr. řekla ať beru 800 listovku, a jinak nic. já si myslím že ty potraty nemáme způsobené nedostatkem vitamínů- možná někdo s Leidenskou mutací. Mně dr. řekla, že se mohlo embryo špatně usadit, mohly se nějak špatně nakombinovat chromozomy, takže by mělo genetickou vadu- to se může stát, i když genetické testy vyjdou dobře. Já tedy nevím jak vy, ale jím docela zdravě, maso, zeleninu, ovoce + jsem brala taky Femibion, tak si myslím že to mohlo stačit. Spousta holek, a určitě naše diskriminovaná menšina žádné vitamíny neberou :nevim: Asi bych s tím nedělala takovou vědu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.9.12 16:51

@Hanymany http://www. femibion. cz/produkty/femibion-800 tenhle

jinak ona mi to napsala dr. z imunologie do zprávy…tak kdyby stačili jen vitamíny pro těhotné určitě by mi to řekla :nevim: jako acidum mi právěže taky předepsala, jenže když jsem si tu zakládala diskusi tak se tam všichni shodli na tom, že je lepší ten femibion, právě proto, že ti co mají MTHFR jí lépe vstřebají, když už je naštěpená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty