Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
http://www.gw-int.net/cs/jecmen#…
U nás se to prodává v jedný prodejně se zdravou výživou ale je to podpultovka, jinak asi se dá najít prodejce pro tvůj kraj
Stojí ti každý 1140,– a vyjde ti to víc jak na 3 měsíce pravidelnýho užívání. Já nevěřím uměle vyrobenejm vitamínům, tak si dávám tohle. Je to dobrý snad na všechno. Tak 3 dny jsem se srovnávala s tou chutí a dnes už mi to vůbec nepřijde
Zajímavý je, doufám, že to někoho neznechutí, obojí je to zelený, tak to zezačátku z tebe zelený taky odchází a když se ti střeva vyčistí nebo co, tak to začnou střeva vstřebávat a nic zelenýho z tebe nevychází, takže mám pocit, že do sebe dávám něco zdravýho a to zdravý ve mně zůstane.
Jinak to není reklama, ale na mně vyzkoušená věc. Ani nejsem žádnej alternativec co pojídá kořínky a zabývá přírodním okultismem. Jen si nechci tělo zatěžovat těma chemickýma preparátama, který víc než účinnou látku obsahují spíš jen plnidla a hnusy, se kterýma tělo neví co dělat. Ale když mi řeknou ber Éčko, tak ho brát budu, protože pro to chci udělat všechno.
Tak mi dneska došly vitamínky tak snad nám k vysněnému miminku pomůžou ![]()
Mám v plánu to samý…jen hořčík ne…na co je?
pro sebe nebo i pro muže?
@Izzz pro oba, mě ho právě, že doporučila ta imunoložka ale nevím na co teda přesně má být ![]()
@marinka5 jen mám takový dotaz…bereš to všechno dohromady? Ptám se, protože femibion už nějaké vitamíny obsahuje, tak jestli to už není moc? Právě se chci taky dopovat různými vitamíny, tak se raději ujišťuji…od října začínám s femibionem, piju kontryhelový čaj, chci si koupit vitamin E a rybí olej. Mám ale jen strach, abych to zase nepřehnala… ![]()
http://www.femibion.cz/…tni-slozeni1
tady máš složení…takže co v něm neni budu brát taky…
Jinak my zítra ve 3 hodiny máme konzultaci v Gennetu…jsem moooc zvědavá a hrozně se těšim
@Izzz takže to dělá…selen, zinek a hořčík…
Ečko už tam je. Musím zajít do lékárny. Tak ať ti to zítra všechno dobře dopadne, jsem zvědavá, jestli ti dají tu žádanku na imuno. Potom nám kdyžtak podej „hlášení“
Mě zítra čeká gynekolog…taky už se nemůžu dočkat na tu naši debatu a hlavně bude kontrola po revizi, tak doufám, že je vše v pořádku.
Holky,
já už 3.den čekám na ms…manžel veze test a doufám, že bude jednočárkovej ![]()
@unhappy no budu to brát vše dohromady, možná ten femibion budu brát obden ještě nevim…imunoložka mi řekla, jen o vitamínu E, selenu zinku a hořčík plus mi ještě řekla ať beru acidum folicum, jenže proč brát to acidum když sice je tam dost listovky ale já jí díky té mé mutaci nestřebám tak jí rovnou beru v tom femibionu, kde je už naštěpená, tak snad toho neberu moc…jinak v tom femibionu je podle mě těch vitamínu hodně málo, jednou jsem psala do nějaké internetové poradny, kde mi to tak bylo řečeno tak proto by se to asi měl brát samostatně ![]()
A ty už začneš s femibionem?
já teda vitamín E, selen a zinek nasadim ted…femibion od prosince
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.