Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já zjišťuju, že mě hrozně baví bejt doma a pečovat o domácnost, i když jsem bordelář…tak myslim, že mě to bude naplňovat i s dětma. Tak proč jich nemít víc. Manžel jich chce hodně.
Což to jo, když je člověk doma, tak se to udržuje líp, my chodíme domu někdy i po 10. večer a to se mi fakt ledacos už nechce
Tyjo, my jsme se konečně trochu zklidnili a žijeme už jako normální lidi. Dřív furt chaos a žádnej řád. Ted se hrozně těšim domu, až vyklidim myčku, až zaleju kytky. Já chodim domu teda brzo, takže si to momentálně užívám…uvidim, jak dlouho mi to vydrží ![]()
Vytáhli jsme se se známou dohromady, neviděly jsme se snad tři roky, tak jsme to celý prodrbaly a ani mi nepřišlo, že makám. No a že bylo co probrat. Trochu mě povzbudila, každej má svý problémy…Konečně našla chlapa, co by s nim chtěla mít děti a dostali zákaz kvůli HPV
@Izzz: nějakou dobu se čeká, jestli si s tím tělo neporadí samo a pokud ne, tak se kus čípku ufikne
@Hanymany tak aspoň to má nějaký řešení. Jak se těší partner na spermio? V poho nebo s tim má problém?
No nevím, HPV infekce je prekarcinom čípku, to bych fakt nechtěla ani za nic. Nemá s tím problém, ne že by si chrochtal blahem, ale nic na tom nevidí. ![]()
Dobre rano holky,
takze dnes jsem 2DC, ale jestli se chcete podivat, jak vypada vzorny tehotensky trifazovy grafik, tak se muzete kouknout na ten muj
I kdyz nakonec cyklus neskoncil tehotenstvim
Jsem objednana k doktorovi na 14.1., tak jsem zvedava, jak to dopadne.
A holky, objevilo se tu uz par diskusi na tema konec sveta 21.12.2012, co si o tom myslilte? Verite, neverite, vahate, cekate nebo jak to mate?
Ahoj holky, tak včera jsem začala špinit, a dnes už silnější krvacení, který mě před týdnem doprovázelo ze silnýma bolestma v podbříšku menzes mám dostat až na konci měsíce,,teta si myslí že je to potrat, byla jsem an gyndě, jenže ta moje má dovolenou a ten co jí zastupuje tam je až od 14:00.. už bych chtěla vědět co se semnou děje :'( mám strach ![]()
@kar-maa ahoj, takže ukázkovej cyklus a nic z toho? Hele, tak to klapne příště no…co víc říct
Hlavně aby to mimino vydrželo.
Konec světa? Ten určitě jednou bude…pokud ted, nic s tim nenaděláme, pokud jindy, taky ne. Já osobně si myslim, že rozhodně nebude svět končit letos
A připadá mi divný, že tomu někdo věří, nebo že o tom vůbec diskutuje
Jo, lidi jsou různý…jen mě tyhle obavy neprovázej. Je mi to vcelku jedno…já chci zdravý mimino ![]()
@pakopakottt ahoj, no potrat to být může a nemusí
k tomu ti nejvíc řekne dr…každopádně přeju hodně štěstí
Pakopakottt - promiň, jsem nějak mimo. Jsi těhotná a přitom čekáš MS až koncem měsíce, dělala jsi si test a pokud ano, tak kdy?
kar-maa - tak na konec světa nevěřím a o tomhle konkrétnim jsem ještě ani neslyšela, ale datum je to hezkej - asi jako 8.8.2008, což byl mimochodem můj svatební den
Myslím, že takových „konců“ světa bude ještě spousta.
Holky, dneska si jdu zacvičit, tak se těšim. Ale nebudu to přehánět, ať si neublížim. Včera jsem měla takový zvláštní pocit, že se to příště fakt povede, tak snad se tahle předtucha povede ![]()
Jsem ale zvědavá, kdy po tom potratu dostanu MS - při poslední revizi to bylo 49 dní
Tak snad to tentokrát bude kratší.
No mě nejvíc deptá to čekání…mám pocit, že včera byla ovulace nebo možná květák, po kterym se mi nafukuje břicho
ale to píchání vpravo dole bylo hodně povědomý ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.