Opakující se zánět močového měchýře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
26.9.22 23:00

@Lainaire8 To ten můj je zatím věrný :D, já už jeden takový vážnější vztah měla, včetně stejných problémů s močákem a můj aktuální přítel už se mnou bude druhým rokem a vztah předtím nevyhledával, takže ani nikoho neměl. Je hodně stydlivý, takže cením, když mi sám od sebe řekl, že přede mnou měl pohl. styk jednou a s ochranou. Je naštěstí z jeho chování znát, že je hodně zamilovaný, ještě jak to prožívá poprvé, takže zatím tyhle scénáře s podváděním si v hlavě netvořím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 23:01
@holka0304 píše:
@Lainaire8 To ten můj je zatím věrný :D, já už jeden takový vážnější vztah měla, včetně stejných problémů s močákem a můj aktuální přítel už se mnou bude druhým rokem a vztah předtím nevyhledával, takže ani nikoho neměl. Je hodně stydlivý, takže cením, když mi sám od sebe řekl, že přede mnou měl pohl. styk jednou a s ochranou. Je naštěstí z jeho chování znát, že je hodně zamilovaný, ještě jak to prožívá poprvé, takže zatím tyhle scénáře s podváděním si v hlavě netvořím. :lol:

Se mnou přítel vydržel rok a půl s uro problémy, dvouletý vztah celkove. Takže to vážně neodradi, pokud miluje.

• Citovat
  • Upravit
21
26.9.22 23:02

@cheyanne Děkuji za typ určitě vyzkouším :palec:, doufám, že problémy brzo zmizí a nebudou tak dlouho přetrvávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.9.22 23:06

@Havlova Kaučukové jsem nezkoušela, s těma by to jít mohlo. Já jsem na doporučení gynekologa šla rovnou z latexu na tu hormonální antikoncepci, tu naštěstí tělo zatím přijímá, ale stejně ji nemám v plánu brát dlouhodobě, takže určitě vyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 23:26

A pak vlastně ještě jedno úplně basic, ale pomohlo to. Docuravat. Dojít si na WC, stoupnout, udělat pár kroků, pohnout se a vycurat zbytek. V mocaku se nedrží nečistoty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová