Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobre rano, nevite/nemate zkusenost jestli vubec existuje opovaci mleko ci olej ve spreji, ktere se jen nastrika a nemusi dal roztirat? myslím pro dospělého.
Zatim jsem narazila jen na ty co se sice pohodlně nastrikaji, ale stejne je musite rozetrit.
diky
Záleží, jak dokonale přesně to umíte nastříkat
když je v tom strojová přesnost, tak roztírání není potřeba.
mléko s mechanickým rozprašovačem ze své podstaty těžko, ale olej ve spreji (třeba co vždycky mám z DM), tam by s tím neměl být problém
@Anna85 záleží pro jakého dospeleho, já už vím, že když si zaplatím drahou dovolenou, tak rozhodně nešetřil na opalovacích, to mi pak za to nestoji. Z Justu jsou opravdu špičkové, mají nové filtry. A mají i ve spreji. Známá má manžela chlupáče, ale jako hodně a ten nadšen, že se to jen na jedno rozetření rozmázne. A kamarádka ho bere pro děti, že to s tím perfektně zvládnou já mám radsi to, co není ve spreji, ale to rozetřít musíš.
@Anna85 píše:
Dobre rano, nevite/nemate zkusenost jestli vubec existuje opovaci mleko ci olej ve spreji, ktere se jen nastrika a nemusi dal roztirat? myslím pro dospělého.
Zatim jsem narazila jen na ty co se sice pohodlně nastrikaji, ale stejne je musite rozetrit.diky
Potřebuješ to pro invalidu co nemá ruce? Nemůže ten krém na něj nastříkat a rozetřít někdo jiný?
Manžel nesnáší roztírání krémů na opalování. Kupuju mu z Dm sprej na opalování s té jejich řady s přídavkem SPORT. Ten se roztírat nemusí. Záleží ale také na tom, jak moc citlivou kůži máš. tohle zrovna není na náchylnou pokožku, i když to má faktor 30…
@Kobliha51
Neni invalidni ![]()
Bratr jede na panskou jizdu k mori, no a nechce se tam natirat navzájem s kamarády
. Tak mi psal jestli nevim o necem bezkontaktnim
.
My doma pouzivame normalne roztiraci mleka.
@Anna85 píše:
@Kobliha51
Neni invalidni
Bratr jede na panskou jizdu k mori, no a nechce se tam natirat navzájem s kamarády. Tak mi psal jestli nevim o necem bezkontaktnim
.
Jo. To chápu. Musí se tam hned seznámit s místními děvčaty a bude po problému.
![]()
@Anna85 píše:
@Kobliha51
Neni invalidni
Bratr jede na panskou jizdu k mori, no a nechce se tam natirat navzájem s kamarády. Tak mi psal jestli nevim o necem bezkontaktnim
.