Opar na bradě - neštovice

3
24.4.17 10:41

Opar na bradě - neštovice

Ahojky holky,
neměla jste některá zkušenost s oparem na bradě u 3-4 letého dítka? Byla jsem s prckem u kamarádky a po týdnu mě řekla, že její malá má neštovice. Po dalším týdnu Kubík dostal opar na bradě. Vůbec jsem to nepřikládala k tomu, že by to mělo nějakou spojitost s neštovicema. Žádné ani neměl. Opar se vyléčil. Od té doby uplynul půl rok a teď jsem byla záměrně u jiné kamarádky jelikož mají neštovice a tak si říkám, budeme to mít aspoň za sebou ale bohužel Kubík opět po 14 dnech dostal velký opar na bradě. Máte prosím nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101
24.4.17 10:58

Ahoj, souvisi to, je to stejny druh viru.Mne se delaji opary na brade, kdyz bylo male 11mesicu, jeste jsem kojila a udelal se mi, volam lekarce, zda je to problem pri kojeni a rikala, ze neni, ale vzacne to u deti zpusobi nestovice, u vas tedy obracene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
24.4.17 11:07

A není možné, že by je syn už prodělal? Třeba naše prostřední dcera měla 7 pupínku a až na neklidnou noc byla naprosto v pohodě. Kdybych je nečekala (měla je 3 týdny před tím starší dcera), tak si to ho ani nevšimnu. No a ano, jak píše @pussy85, je to stejný virus, takže to spojitost má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.4.17 11:14

Vůbec jsem si nevšimla, že by je již prodělal a měl nějaký pupínek. :-( No pokud by to měl Kubík naopak, tak pak už bych se na nějaké návštěvy vyprdla. Někde jsem i četla, že je možnost udělat test na to, zda už je prodělal či nikoliv. Ten opar vypadá takto. :-( Moc děkuji za Vaše příspěvky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
24.4.17 12:27

@sarkaf2, a co zavolat MUDr. poslat tu fotku mailem? Snad ti řekne co a jak… :nevim: Jinak vir je to opravdu podobný, a když se začnou dělat opary, dělají se již pořád…je dobré dávat Vitamín B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
24.4.17 12:40

A není to spíš impetigo? Koukni na net…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.4.17 11:11

Tak impetigo to není. Je to opar a už se to lepší. Moc děkuji za Vaše názory :-)
Na návštěvu s neštovicema u nás už zřejmě nemá cenu chodit, protože by opět dostal opar a neštovičky ne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí